صادره به تاریخ، صادره در تاریخ، تاریخ صدور:
ژاپن سه زندانی را روز سه شنبه به دار آویخت که اولین اعدام این کشور در دو سال گذشته بود و دولت اعلام کرد که در مواجهه با "جنایت های وحشیانه" ادامه دار مجازات اعدام ضروری است.
ژاپن یکی از معدود کشورهای توسعه یافته ای است که مجازات اعدام را حفظ کرده است و علیرغم انتقادهای بین المللی، به ویژه از سوی گروه های حقوق بشر، حمایت عمومی از مجازات اعدام همچنان بالاست.
در حال حاضر بیش از 100 نفر در ژاپن محکوم به اعدام هستند که بیشتر آنها به دلیل قتل عام هستند. اعدام ها معمولاً مدت ها پس از صدور حکم به دار آویخته می شوند.
سخنگوی وزارت دادگستری به خبرگزاری فرانسه گفت که یکی از سه نفری که روز سه شنبه اعدام شد، یاسوتاکا فوجیشیرو 65 ساله بود که در سال 2004 با چکش و چاقو عمه 80 ساله، دو پسر عمو و چهار عموزاده خود را به قتل رساند.
دو نفر دیگر توموآکی تاکانزاوا 54 ساله بودند که در سال 2003 دو مقام را در سالن بازی های آرکید کشتند و همدستش میتسونوری اونوگاوا 44 ساله.
این اعدام ها اولین اعدام در زمان نخست وزیری فومیو کیشیدا بود که در اکتبر به قدرت رسید.
سیجی کیهارا، معاون رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ژاپن گفت: «حفظ یا عدم رعایت مجازات اعدام موضوع مهمی است که بر اساس سیستم عدالت کیفری ژاپن تأثیر می گذارد».
«با توجه به اینکه جنایات یکی پس از دیگری ادامه مییابد، لازم است کسانی که گناهشان بسیار جدی است اعدام شوند، بنابراین لغو مجازات اعدام نامناسب است.
تاداشی آرا، رئیس این نهاد، در بیانیهای گفت که اعضای فدراسیون کانونهای وکلای ژاپن به شدت به اعدامهای روز سهشنبه اعتراض میکنند.
آرا از دولت خواست تا "مجازات اعدام را لغو کند و تمامی اعدام ها را تا لغو آن متوقف کند".
نیم قرن محکوم به اعدام
ژاپن سه نفر را در سال 2019 و 15 نفر را در سال 2018 اعدام کرد - از جمله 13 نفر از فرقه آئوم شینریکیو، که در سال 1995 حمله مرگبار سارین را در متروی توکیو انجام داد.
برای چندین دهه، مقامات فقط چند ساعت قبل از اعدام به محکومان اعدام می گفتند.
دو زندانی به خاطر این سیستم از دولت شکایت می کنند که به گفته آنها غیرقانونی است و باعث استرس روانی می شود.
این زوج همچنین به دنبال غرامت 22 میلیون ین (194000 دلار) برای رنج ناشی از زندگی با نامعلومی در مورد تاریخ اعدام خود هستند.
در دسامبر 2020، دادگاه عالی ژاپن حکمی را لغو کرد که مانع از بازبینی مردی شد که به عنوان طولانیترین حکم اعدام در جهان شناخته میشد، امیدهای جدیدی را برای این مرد 85 ساله ایجاد کرد.
ایوائو هاکامادا بیش از نیم قرن است که پس از محکوم شدن در سال 1968 به جرم سرقت و قتل رئیس خود، همسر مرد و دو فرزند نوجوانشان در انتظار اعدام است.
اما او و حامیانش میگویند که او تنها پس از بازجوییهای پلیسی که گفته میشود وحشیانه شامل ضرب و شتم بود، به جرم خود اعتراف کرد و شواهد موجود در این پرونده به بیرون درز پیدا کرد.
بر اساس گزارش عفو بینالملل، سال گذشته حداقل 483 نفر در 18 کشور جهان اعدام شدند.
این کاهش حدود یک چهارم نسبت به سال قبل و مطابق با روند نزولی از سال 2015 است.
با این حال، این رقم شامل «هزاران» اعدامی که گمان میرود در چین انجام شده باشد، نمیشود، چینی که اطلاعات را مخفی نگه میدارد، همراه با کره شمالی و ویتنام.
ژاپن و ایالات متحده تنها اعضای گروه G7 از کشورهای توسعه یافته هستند که هنوز از مجازات اعدام استفاده می کنند.
(AFP)
[ad_2]
مقالات مشابه
- LA County روزانه coronavirus تلفات قطره به 14 با 940 بیشتر موارد
- به عنوان coronavirus شدت گرفتن خانواده فشار روانی امکانات برای ایجاد تغییرات
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- تحویل نرم افزار کنترل قیمت یک دستور غذا برای فاجعه
- که مسئول برای ایمنی در پارک?
- لیکرز به آرامی گرم کردن به حباب زندگی کار بر روی مطبوع در اوایل شیوه های
- وکیل بپرسید: اگر چین مسئول coronavirus خواهد دعاوی موفق خواهد بود ؟
- کالیفرنیا باید حمایت از مهاجران با گسترش اعتبار مالیاتی واجد شرایط
- رئیس نیروی دریایی آلمان به دلیل اظهارات متناقض درباره پوتین، کریمه استعفا داد
- نحوه عملکرد گیربکس خورشیدی - فروشگاه توان صنعت