صادره به تاریخ، صادره در تاریخ، تاریخ صدور:
جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا روز پنجشنبه قانونی را امضا کرد که تقریباً تمام واردات از منطقه سین کیانگ چین را در واکنش به ترس از کار اجباری ممنوع می کند، زیرا شرکت های آمریکایی خود را درگیر یک نبرد دیپلماتیک می بینند.
این لایحه که هفته گذشته توسط کنگره تصویب شد، واردات همه کالاها از منطقه را ممنوع میکند مگر اینکه شرکتها شواهد قابل تأییدی ارائه دهند که نشان دهد تولید شامل کار اجباری نیست.
قانون پیشگیری از کار اجباری اویغورها به طور خاص بر روی سه محصول تمرکز دارد: پنبه، که سین کیانگ یکی از تولیدکنندگان عمده آن در جهان است. گوجه فرنگیها؛ و پلی سیلیکون، ماده ای که برای ساخت پنل های خورشیدی استفاده می شود.
در اقدامی نادر دو حزبی، سنا هفته گذشته به اتفاق آرا به ایالات متحده رای داد تا به اولین کشوری تبدیل شود که تقریباً همه واردات از منطقه را ممنوع می کند.
این رای علیرغم لابیگری شرکتهای آمریکایی، که بسیاری از آنها به شدت به تامینکنندگان چینی وابسته هستند و در حال حاضر به دلیل اختلالات تجاری ناشی از همهگیری کروناویروس با اختلالات بزرگی روبرو هستند، صادر شد.
آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا در بیانیهای گفت: این قانون ابزارهای جدیدی را به دولت میدهد تا از ورود کار اجباری در سین کیانگ به بازارهای ایالات متحده جلوگیری کند و مسئولیتپذیری بیشتر مسئولین این تخلفات را ارتقا دهد. جنایات علیه بشریت».
این قانون همچنین رئیس جمهور آمریکا را ملزم می کند تا مقامات چینی را که مسئول نقض حقوق بشر در منطقه هستند، تحریم کند.
تقریباً 20 درصد از پوشاک وارداتی به ایالات متحده در هر سال شامل مقداری پنبه سین کیانگ است.
کارشناسان قانون، شاهدان و دولت ایالات متحده می گویند که بیش از یک میلیون اویغور و سایر مسلمانان ترک زبان در اردوگاه ها زندانی شده اند تا سنت های فرهنگی اسلامی خود را ریشه کن کنند و آنها را به زور در اکثریت چینی جذب کنند.
واشنگتن این کارزار را نسل کشی توصیف کرد.
"سلاح" در بازار
اپوزیسیون جمهوری خواه از کاخ سفید به دلیل سرعت کند انتقاد کرده است.
روز پنجشنبه، از جن ساکی، سخنگوی کاخ سفید در مورد صلاحدید نسبی امضای متن بایدن سؤال شد، اگرچه او مخالفت با چین را محور اصلی سیاست خارجی خود قرار داد.
کاخ سفید تنها عکسی از امضای قرارداد در توییتر منتشر کرد، در حالی که بایدن قانونی را امضا کرد - با دوربین های چرخان - که برای حمایت از تحقیقات علیه یک بیماری نادر عصبی طراحی شده بود.
ساکی گفت: گاهی اوقات او لوایح را «خارج از دوربین، گاهی جلوی دوربین» امضا میکند. ما از این لایحه حمایت میکنیم و آشکارا در خط مقدم تلاشهای جهان برای نقض حقوق بشر هستیم.
واشنگتن پیش از این تحریم هایی را علیه برخی مقامات و شرکت های چینی اعمال کرده و در اعتراض به شرایط سین کیانگ، بازی های المپیک پکن را تحریم کرده است.
پکن این مکان ها را مراکز آموزش حرفه ای توصیف می کند و می گوید که به دنبال کاهش جذابیت اسلام رادیکال پس از حملات مرگبار است.
اجرای قانون و تهاجم ایالات متحده علیه برخی از منافع اقتصادی چین باعث ایجاد اصطکاک برای برخی از شرکت ها شده است، مانند غول نیمه هادی اینتل که روز پنجشنبه به دلیل نامه ای به تامین کنندگان خود عذرخواهی کرد.
پس از تصویب لایحه ایالات متحده در سنا، این شرکت از تامین کنندگان خواست از تحویل در منطقه خودداری کنند.
پس از اعتراض عمومی در چین، این سازنده تراشه در بیانیهای که در شبکه اجتماعی Weibo، پلتفرم رسانه اجتماعی چین منتشر شد، از این اظهارنظر ابراز تأسف کرد.
ساکی با استفاده از مخفف جمهوری خلق چین گفت: «ما معتقدیم که بخش خصوصی و جامعه بینالمللی باید با سلاحهای چین در بازارهای خود مخالفت کنند تا حمایت از حقوق بشر را خفه کنند.»
وی افزود: «ما همچنین معتقدیم که شرکتهای آمریکایی هرگز نباید به دلیل رعایت حقوق اولیه بشر یا سرکوب خود احساس عذرخواهی کنند.»
(AFP)
[ad_2]
مقالات مشابه
- درایو تا coronavirus تست باز می شود در بللفلور
- چالش های نصب ویدئو وال در فضاهای کوچک => ویدئو وال,نصب ویدئو وال,محدودیت های فضایی در نصب ویدئو وال
- لوله سیلندری و میل کروم از کجا بخریم ؟
- لپ تاپ استوک - فروشگاه لپ تاپ استوک لپ مال
- مشاوره حقوقی با وکیل دادگستری - وکلای اوان
- تجهیزات ضروری هات پلیت آزمایشگاهی
- Island-building in Southeast Asia created Earth’s northern ice sheets
- رواندا پس از سه سال با گرم شدن روابط مرز زمینی با اوگاندا را بازگشایی می کند
- آموزش شبکه را از کجا شروع کنیم
- مجلس لایحه سپر مدارس از coronavirus دعاوی