غول تجارت الکترونیک چین، علی بابا، کارمندی را که در ماه ژوئیه، رئیس مردی را متهم به تجاوز به او در یک سفر کاری با ادعای "نشر اکاذیب" کرده بود، اخراج کرد. این یکی از جدیدترین موارد در یک سری از اتهامات پرمخاطب در مورد حملات (از جمله توسط ستاره تنیس پنگ شوآی) به مردانی است که در قدرت هستند، زیرا جنبش #MeToo چین با ظلم دولتی و اجرای عدالت به تعویق افتاده مبارزه می کند.
بحران علی بابا برای اولین بار در ماه آگوست زمانی شروع شد که یک کارمند (که در اسناد دادگاه با نام خانوادگی ژو مشخص شده است) به شرکت گفت که مدیری (که نامش وانگ بود) در طول یک سفر کاری در ماه جولای به او حمله کرده و به او تجاوز کرده است. او گفت که این حادثه پس از یک "شب مست" برای پذیرایی از همکاران در یک شام کاری رخ داد. مرد دیگری در شام (یک مشتری علی بابا) نیز متهم به حمله شد.
پس از اینکه هیچ کمکی از مدیریت دریافت نکرد، ژو کار را به دست گرفت، بنری را در یکی از کافه های علی بابا باز کرد و ویدئویی از اعتراض خود را در وب سایت داخلی شرکت منتشر کرد. او در این ویدئو فریاد زد: «مردی از علی به یک زن زیردست تجاوز کرد و هیچکس در شرکت او را تعقیب نکرد. او همچنین یک مقاله طولانی در مورد حمله ادعایی به سیستم داخلی علی بابا منتشر کرد.
از آنجایی که اتهامات ژو باعث خشم شرکت و رسانه های اجتماعی چینی شد، علی بابا در ابتدا به نظر می رسید که اتهامات ژو را جدی می گرفت.
این شرکت در بیانیهای اعلام کرد: «گروه علیبابا یک سیاست تحمل صفر در برابر آزار جنسی دارد و تضمین یک محل کار ایمن برای همه کارکنان ما، اولویت اصلی علیبابا است».
مدیریت وانگ را اخراج کرد و در یک یادداشت در سراسر شرکت به کارکنان گفت که به سرعت سیاستهایی را علیه آزار جنسی و همچنین کانالی ویژه برای گزارش تخلفات توسط کارگران معرفی خواهد کرد.
دو مدیر ارشد نیز استعفا دادند زیرا پس از اینکه ژو برای اولین بار پرونده او را پخش کرد نتوانستند اقدام مناسبی انجام دهند. دانیل ژانگ، مدیر عامل علی بابا گفته است که از این پرونده تخلف "شکه، خشمگین و شرمنده" است.
اما در ماه سپتامبر، پس از تحقیقات در مورد اتهامات ژو، دادستان های چین گفتند که علیه وانگ اتهامی وارد نخواهند کرد و گفتند که او مرتکب "فحاشی خشونت آمیز" شده است - که ممکن است شامل خشونت جنسی باشد اما نه تجاوز - اما اقدامات او جرم محسوب نمی شود. وی پس از دریافت مجازات اداری به اتهام «بدحجابی» آزاد شد.
موکلی که توسط ژو متهم شده بود در اوایل سپتامبر دستگیر شد و طبق گزارش ها هنوز تحت تحقیقات است.
اخراج به دلیل "انتشار اطلاعات نادرست"
سپس، پس از انجام اقدامات اولیه مدیریت بحران، علی بابا همکاری خود را با ژو متوقف کرد و گفت که اتهامات اولیه او قوانین رفتاری شرکت را نقض می کند.
علی بابا در نامه اخراج خود از ژو در ماه نوامبر دریافت کرد که اطلاعات نادرستی در مورد این حمله و کار شرکت در مورد این پرونده منتشر کرده است که منجر به "تأثیر بد" شده است. در این نامه همچنین آمده است که این شرکت با عواقب حقوقی طرف های دیگر در پرونده خود مواجه است و ظاهراً به دنبال همکاری Zoo برای پایان دادن به مذاکرات بوده است، اما پاسخی دریافت نکرده است.
علی بابا کارمندی را که رئیسش را متهم به تجاوز به او در یک سفر کاری کرده بود، اخراج کرد. در بیانیه اخراج آمده است که او "اطلاعات نادرست را منتشر کرده است مانند" که پس از تجاوز به عنف توسط یک مدیر سطح بالا، شرکت از وضعیت مطلع بوده است، اما به موضوع توجه نکرده است..." pic.twitter.com/t3gDp11Tov
- داریوش لونگارینو (@DariusLongarino) 11 دسامبر 2021
ژو به وبسایت خبری «داه دیلی» که توسط دولت حمایت میشود، گفت که «هیچ اشتباهی مرتکب نشده است و مطمئناً این نتیجه را نخواهد پذیرفت و از راههای قانونی برای حفظ حقوق و منافع من در آینده استفاده خواهد کرد».
علی بابا همچنین 10 کارمند دیگر را به دلیل افشای اطلاعات در مورد این حادثه اخراج کرد.
سرکوب سرسختانه اتهامات پرمخاطب
جنبش #MeToo که قبل از جهانی شدن در ایالات متحده ظهور کرد، در سال 2018 از چین خارج شد، زمانی که یک دانشجوی پکن علناً استاد خود را به آزار جنسی متهم کرد.
پرونده ژو تنها یکی از یک سری اتهامات مربوط به تجاوز جنسی مردان با نفوذی است که در سال های اخیر در رسانه های اجتماعی چین منتشر شده است. آخرین مورد توسط ستاره تنیس پنگ شوآی انجام شد که در ماه نوامبر معاون نخست وزیر سابق چین ژانگ گائولی را به تجاوز جنسی متهم کرد - اولین باری است که جنبش نوپا رهبری ارشد حزب کمونیست را هدف قرار می دهد.
ادعاهای پنگ که در پلتفرم میکروبلاگینگ چینی Weibo منتشر شده بود، ظرف چند دقیقه از سانسور حذف شد. این قهرمان سه المپیک از آن زمان از دید عموم ناپدید شد و نگرانی های جهانی را برانگیخت و از دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا و دفتر حقوق بشر سازمان ملل برای "ارائه شواهد مستقل و قابل تایید از محل اختفای او" خواست.
سازمان ملل خواهان مدرکی برای مفقود شدن ثروت ستاره تنیس چینی است: لیز تروسل، سخنگوی حقوق بشر سازمان ملل، می گوید که سازمان ملل به دنبال ادعاهای تجاوز جنسی به یکی از مقامات ارشد حزب کمونیست، محل اختفای پنگ شوای، ستاره تنیس چینی را اثبات می کند. pic.twitter.com/kRmMfR5zSZ
- اخبار جهانی 24 (@ DailyWorld24) 20 نوامبر 2021
بازماندگان و فعالان #MeToo در چین مجبور شدهاند با سانسورهای اینترنتی سریع حزب کمونیست چین، جامعه مردسالارانهای که در برابر زنانی که وضعیت موجود را زیر سوال میبرند اخم نکرده و سیستم قانونی که بار سنگینی از شواهد را بر دوش شاکی قرار میدهد، مبارزه کنند. موانعی که خروج از زمین را برای تردد دشوار می کرد.
دوسیکا ریستیوویچ، محقق ارشد مطالعات چینی میان رشته ای در دانشگاه هلسینکی فنلاند، گفت: «ایستادن به عنوان یک بازمانده از خشونت جنسی در جنبش #MeToo چینی به دلیل انتشار بیش از حد کنترل شده اطلاعات و نابرابری های جنسیتی بسیار دشوار است. برای FRANCE 24.
«سانسور اینترنتی مستقیماً با هدف غیرفعال کردن سازمانهای جمعی آنلاین و آفلاین است که موانعی را برای فعالان ایجاد میکند. در عین حال، فعالان و بازماندگان در یافتن راه هایی برای دور زدن سانسور بسیار باهوش هستند.
برخی از زنان از هشتگهای خلاقانهای مانند «米 兔» استفاده میکنند که شبیه به کلمات انگلیسی «me too» تلفظ میشود (اگرچه معنای آن «خرگوش برنجی» کاملاً نامرتبط است)، به جای ترجمه مستقیم چینی «我 也是» که به این صورت است. محدود با سانسور. . ابتکارات دیگری خارج از اینترنت کنترل شده چینی به وجود آمده است تا به مردم اجازه دهد حمایت خود را از بازماندگان ابراز کنند.
ریستیوویویچ گفت: «این جنبش بسیار غیرمتمرکز و بدون ساختار است و بیشتر یک واکنش زنجیره ای است.
«در شهادتهای قبلی زنان تشویق شدهاند که بایستند و بگویند شکستن سکوتشان نوعی تسکین است. این حتی ممکن است به توقع عدالت ربطی نداشته باشد. هنگام ابراز وجود، مهمترین چیز شجاعت و تشویق دیگران است. هر مورد #MeToo گامی به سوی عدالت برای همه بازماندگان شجاع است."
با این حال، شتاب جنبش می تواند به دلیل پیامدهای اجتماعی و نهادی، و همچنین فقدان عدالت برای بازماندگانی که صحبت می کنند، تضعیف شود.
ژو در مصاحبه ای با داه دیلی گفت: "من از سایر قربانیان خشونت جنسی نمی خواهم بیرون بروند و داستان های خود را به اشتراک بگذارند، زیرا این امر می تواند آنها را بیشتر آزار دهد."
در ماه سپتامبر، یک دادگاه پکن همچنین شکایت قابل توجه #MeToo را که توسط کارآموز سابق نظارت تصویری ژو شیائوکسوان علیه یک مجری تلویزیون چینی تنظیم شده بود، سه سال پس از تشکیل پرونده مدنی، با استناد به فقدان شواهد، رد کرد.
ریستیوویویچ گفت: «داشتن شواهد محکم و قانونی پذیرفته شده برای دادگاه های چین بسیار دشوار است، به خصوص که تجاوز جنسی معمولاً با شاهدان اتفاق نمی افتد.
#MeToo: تهدیدی برای حکچ؟
از آنجایی که #MeToo جرات دارد از نخبگان فناوری چین و بالاترین رده های حزب جامعه پیروی کند، دولت به طور فزاینده ای این جنبش را تهدیدی برای تصویر کنترل شده و حس قدرت خود می بیند.
ریستیوویویچ توضیح داد که "حکچ قصد دارد در کنترل اطلاعات مربوط به جنبش از خود و افراد با نفوذ و قدرتمند محافظت کند."
«مردان در قدرت از قدرت خود به طرق مختلف جنسی و جنسی سوء استفاده می کنند. حکچ با حفظ کنترل بحث #MeToo، تلاش میکند از اقتدار و سرمایه نمادین خود محافظت کند. این در مورد جلوگیری از بسیج فمینیستی و دفاع از موقعیت خود است."
[ad_2]
مقالات مشابه
- Galaxy unable to get on track and suffers loss to Colorado
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- پاسادنا گزارش 7 جدید کروناویروس موارد مرگ و میر در چهار شنبه
- هر آنچه که باید در مورد تعمیر یخچال بدانید!
- طعم آزادی در حالت ستاره تنها: جان فیلیپس
- گسترده CEQA اصلاحات مورد نیاز نه فقط انتخابی CEQA حک-outs
- Papering over the stream of bad news
- داجرز فرشتگان را توزیع ترکیب 2.5 میلیون دلار به رویداد کارکنان
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- کلیپرز هنوز پراکنده در داخل و خارج از NBA, حباب, بیا با هم در دفاع از لو ویلیامز