چگونه مشاوره حقوقی رایگان دریافت کنیم؟

برخی موسسات حقوقی در کنار خدماتی که با اخذ هزینه برای مراجعین ارائه می‌دهند، خدمات مشاوره حقوقی رایگان نی

توسط AKHBAREBARTAAAR در 18 آبان 1400

برخی موسسات حقوقی در کنار خدماتی که با اخذ هزینه برای مراجعین ارائه می‌دهند، خدمات مشاوره حقوقی رایگان نیز درنظر گرفته‌اند. اما چگونه می‌توانید از این خدمات استفاده کنید؟ با ما تا انتهای مطلب همراه باشید.

مشاوره حقوقی رایگان می‌تواند اولین قدم شما حتی قبل از گرفتن وکیل پایه یک دادگستری برای حل مشکلات و مسائل حقوقی‌تان باشد. خدمات مشاوره حقوقی این روزها به صورت تلفنی، آنلاین، حضوری توسط وکلا و موسسات حقوقی انجام می‌شود.

به عنوان مثال مشاوره حقوقی رایگان از نوع آنلاین با یک وکیل پایه یک دادگستری و دریافت درست قوانین هم می‌‌تواند راه‌حلی منطقی و درست پیش پای شما گذاشته و هم راهنمای کاملی برای شما در طی کردن مسیر رفع مشکل حقوقی‌تان باشد.

انواع مشاوره حقوقی رایگان

با توجه به فضای رقابتی در میان وکلا و مشاوران، این روزها اکثر موسسات حقوقی اقدام به ارائه مشاوره‌های حقوقی رایگان کرده‌اند. در فرآیند این نوع مشاوره‌ها، افراد صاحب تخصص اعم از مشاور یا وکیل به موکلین از طرق مختلف مشاوره رایگان می‌دهند.

اما به طور معمول مشاوره رایگان حقوقی یا از طریق فضای مجازی (آنلاین) انجام می‌شود و یا مشاوره حقوقی تلفنی.  

مشاوره حقوقی رایگان آنلاین

استفاده از شبکه‌های اجتماعی این روزها در میان همه اقشار دیده می‌شود و روزانه شاهد گسترش کسب و کارها در فضای اجتماعی هستیم. ایجاد صفحات مجازی و اکانت‌های مختلف، اقدامی است برای ارائه خدماتی نظیر پست‌ها و مطالب حقوقی، مشاوره حقوقی آنلاین و غیره که با هزینه کم‌تر برای پاسخ به سئوالات کوتاه حقوقی کاربران گزینه بسیار عالی است. 

از روش مشاور حقوقی آنلاین می‌توانید برای مسائلی مثل تعیین نرخ روز مهریه استفاده کنید یا اگر سئوالی درمورد روال رسیدگی به دعاوی مربوط به مزاحمت‌های انلاین دارید بپرسید و نظر مشاوران را جویا شوید.

در مشاوره‌های آنلاین که بر بستر شبکه‌های اجتماعی هستند می‌توانید سئوال خود را در قالب کامنت‌ها و دایرکت‌ها از مشاوران بپرسید یا تماس تصویری داشته باشید.

مشاوره حقوقی رایگان تلفنی

در بعضی موارد افراد ترجیح می‌دهند که به صورت حضوری و رودررو چهره‌شان مشخص نباشد یا حتی به صورت تصویری نیز نمی‌خواهند تماسی با مشاوران حقوقی داشته باشند. دلیلش هرچه که باشد، کاملا شخصی است. در این صورت گزینه تماس تلفنی گزینه مناسب برای این افراد است.  مشاوره‌هایی که به صورت تلفنی دریافت می‌کنند با شنیدن صدای مشاور احساس آرامش بیش‌تری نیز خواهند داشت. مشاور نیز با تمرکز بر سئوال شما می‌تواند بهتر پاسخگوی مسائل شما باشد. 

اما در روش آنلاین و تلفنی اسناد و مدارک را نمی‌توان در اختیار مشاور قرار داد و این شاید مهم‌ترین محدودیت و ضعف در ارائه خدمات مشاوره حقوقی آنلاین و تلفنی باشد. البته ارسال تصاویر متداول است اما ممکن است تصاویر واضح نباشد یا به هر دلیلی شاید نتوان اوراق و مدارک و اسناد را به صورت دقیق بررسی کرد.

مزایای مشاوره حقوقی آنلاین

صرف‌نظر از این‌که کدام مشاوره حقوقی رایگان را انتخاب کنید، مزایای ان عبارتست از:

  • امکان استفاده از نظرات افراد متخصص نظیر وکیل و یا مشاور حقوقی در سریع‌ترین زمان ممکن از هر کجای کشور و یا حتی دنیا
  • صرف کم‌ترین زمان و هزینه (نسبت به مشاوره حضوری) بدون نیاز به مراجعه حضوری 
  • پاسخ به سئوالات ساده حقوقی در اسرع وقت بدون نیار به این‌که برای این سئوالات کوتاه بخواهید هزینه کامل مشاوره بدهید.
  • آگاه‌شدن افراد و کسب اطلاع از چگونگی روند و مراحل دعاوی و پرونده‌های حقوقی و کیفری و ایجاد پیش‌زمینه و نقشه راه جهت استفاده از مشاوره حقوقی تخصصی‌تر در صورت نیاز

البته به دلیل رقابتی بودن بازار مشاوران حقوقی و تعدد آن‌ها بهتر است برای دریافت خدمات مشاوره، کسانی را انتخاب کنید که در زمینه موضوع موردنظر شما تخصصی‌تر و باتجربه‌تر هستند و موارد شبیه به شما را حل و فصل کرده یا مشاوره داده باشند. 

ویژگی‌های بهترین مشاوره حقوقی رایگان

  • بهترین اطلاعات را بدون توجه به منفعت حاصل از آن و یا وضعیت مالی شخص مشاوره‌گیرنده ارائه دهد.
  • توانایی و تجربه و دانش کافی را برای پاسخگویی به فرد داشته باشد.
  • راه و مسیر فرد مشاوره‌گیرنده را در دادگاه‌ها یا مراجع قضایی مشخص کند.
  • وعده و وعید نداده و واقعیات را بازگو کرده، براساس مصلحت شخص مشاوره دهید.

 

مشاوره حقوقی رایگان را دست‌کم نگیرید. اگر به دنبال پیدا کردن سریع‌ترین پاسخ برای مشکلات و سئوالات حقوقی هستید از این گزینه به عنوان اولین قدم برای خود استفاده نمایید تا بتوانید بهترین تصمیم را بگیرید.

آخرین مطالب