مشاوره حقوقی تلفنی در مورد تقسیم ارث
ارث به معنای انتقال قهری اموال و داراییهای فردی است که فوت شده به ورثه وی. در واقع یکی از موضوعاتی که متاسفانه دعاوی بسیاری در دادگاهها را شامل میشود ارث و تقسیم ارث بین ورثه است.
اگر در زمینه ارثیه مشکل و مسئله دارید میتوانید با دریافت یک مشاوره حقوقی تلفنی تخصصی در زمینه ارث به جواب سوالات خود برسید.
ارث و مفهوم آن از طریق مشاوره حقوقی تلفنی
واژه ارث در معنای حقوقی آن رسیدن تمامی اموال منقول و غیرمنقول شخص متوفی به وراث آن شخص است. البته بعد از اینکه بدهی و دیون شخص متوفی تسویه شود. تسویه بدهی و دیون به این معناست که اگر طلبی از شخص متوفی وجود داشته باشد قبل از اقدام به تقسیم ارث آن طلب باید پرداخت و رضایت طلبکار جلب شود. اگر شخص متوفی دارای وصیتنامهای باشد که براساس آن بخشی از مال خود را وقف کرده باشد، ابتدا وقف باید انجام و سپس تقسم ارث صورت پذیرد.
بهتر است درصورتی که نسبت به ارث و وقف ارثیه سوالی دارید با وکیل تلفنی مشورت کرده و مشاوره حقوقی تلفنی تخصصی دریافت کنید.
به عنوان مثال مشاور حقوقی متخصص به شما خواهد گفت اگر مهریه زن پرداخت نشده باشد در ابتدا قبل از تقسیم ارث باید پرداخت شود. سپس تقسیم ارثیه انجام شود.
ارث صرفا جنبه مادی نداشته و جنبههای معنوی نیز دارد که معمولا کمتر به این جنبه معنوی توجه میشود. منظور از جنبههای معنوی حقوق غیرمالی است که میتوان به حق انتقال اشاره کرد.
همانطور که گفتیم ماترک متوفی پس از فوت فرد به صورت قهری به وراث تعلق میگیرد اما پیش از آن باید بدهیها و دیون متوفی پرداخت شود. در این مورد و برای انجام درست این کار بهتر است قبل از اقدام به هر کاری مشاوره حقوقی تلفنی تخصصی دریافت کنید.
به چه کسانی ارثیه تعلق میگیرد؟
شاید سوالتان این باشد که مهریه به چه کسانی تعلق میگیرد؟ درپاسخ باید گفت افراد با توجه به نسبتی که با فرد متوفی دارند از ارث بهره میبرند. این افراد در چند طبقه قرار میگیرند. از جمله:
1. اولین طبقه: والدین، فرزندان و فرزندان فرزندان
2. دومین طبقه: اجداد، خواهر، برادر و فرزندان آنها
3. سومین طبقه: خواهران، برادران والدین (عمو عمه.خاله. دایی) و اولاد آنها
در صورتی که در طبقهبندی وراث طبقه اول زنده باشند طبقه دوم ارث نمیبرند و در صورت زنده بودن طبقه دوم افراد طبقه سوم ارثی نخواهند گرفت. در صورتی که هیچ طبقهای زنده نباشد دادگاه تصمیمگیرنده خواهد بود. اگر در این زمینه سئوالی دارید باید با بهترین مشاور حقوقی مشورت نمایید.
اگر اموال و ماترک متوفی تقسیم شد ولی اموال منقولی که به یکی از وراث تعلق میگیرد در تصرف وارث دیگری باشد، در این صورت وارث اول که مال به او به ارث رسیده است میتواند دعوی خود را به طرفیت وارث دوم در رابطه با درخواست سهم الارث مطرح نماید.
درچه صورت ورثه از ارث محروم میشوند و مشاور حقوقی تلفنی چه کمکی می کند؟
همیشه اینگونه نیست که به ورثه ارث تعلق بگیرد. گاهی بر اساس شرایطی ورثه از ارث محروم میشوند از جمله قتل، کفر، لعان که هر کدام تحت شرایط خاص قرار میگیرند و بهتر است جزئیات بیشتر آن را از وکیل تلفنی میخصص بپرسید.
قتل: زمانی که شخص موروث خود را به قتل برساند.
کفر: ورثه و موروث مذاهب متفاوتی داشته باشند. به این ترتیب مالی به ورثه تعلق نگرفته و اموال به بیت المال متعلق است.
لعان: (لعان زن و شوهر و لعان اولاد و ولد) زمانی که مردی به همسرش نسبت زنا بدهد یا فرزندی که زن به دنیا آورده را نفی میکند.
نقش مشاوره حقوقی تلفنی در دعاوی مربوط به تقسیم ارث
در بسیاری از موارد با وجود آنکه افراد در رابطه با تقسیم ارث بر اساس وصیت متوفی به نتایجی میرسند اما با این حال ممکن است دچار مشکلاتی شوند که وراث باید برای حل اینگونه مشکلات از مشورتها و راهنماییهای مشاور حقوقی و یا وکیل تلفنی کمک بگیرند. برای پاسخ به سوالات تخصصی توسط وکلا تنها با یک تلفن می توانید از سامانه های تخصصی کمک بگیرید.
درموراردی نیز ممکن است شخصی به حق ادعای ارث و میراث داشته باشد ولی ورثه ادعای او را رد کنند، در این صورت این شخص باید بتواند ادعای خود را اثبات نماید. به همین دلیل باید از تجربیات و علم و آگاهی یک مشاور حقوقس متخصص استفاده نماید تا به حق و حقوق واقعی و به حق خود برسد.
از سوی دیگر ورثه نیز ممکن است در جریان تقسیم ارث گرفتار ادعاهای کاذبی شوند که ارثیه آنها را با خطر مواجه سازد و از آنجا که نسبت به قوانین و مقررات و شرایط این مسیر علم و آگاهی وجود ندارد. بهتر است قبل از هر کاری با متخصص این حوزه مشورت کرده و مشاوره حقوقی تلفنی تخصصی در موضوع ارث دریافت نمایند.