پاپ در جریان سفر به قبرس شرایط زندگی مهاجران در گولاگ را محکوم کرد
صادره به تاریخ، صادره در تاریخ، تاریخ صدور:
پاپ فرانسیس روز جمعه در جریان یک نشست احساسی با مهاجران گفت که او مسئولیت دارد حقیقت سخت را در مورد رنج پناهندگانی که بسیاری از آنها را در شرایطی نگهداری می کند که با پناهجویان در اردوگاه های نازی و شوروی مقایسه می کند، بیان کند.
فرانسیس که حفاظت از مهاجران و پناهندگان را سنگ بنای سلطنت خود قرار داد، در پایان دومین روز خود در قبرس صحبت کرد، جایی که با مهاجرانی دیدار کرد که برخی از آنها جزو 50 نفری هستند که به ابتکار او به ایتالیا منتقل خواهند شد. ماه های آینده
او از سخنرانی آماده شده صحبت کرد، گفت که بسیاری از مردم هنوز در تعجب هستند که چگونه ممکن بود اردوگاه های کار اجباری نازی یا گولاگ استالینیستی در دوره پس از جنگ وجود داشته باشد.
او با اشاره به شرایط پناهندگان در اردوگاههای لیبی و دیگر مکانهایی که پس از اخراج از اروپا به اجبار به آنجا بازگردانده میشوند، گفت: «برادران و خواهران، امروز این اتفاق میافتد».
او گفت: «آنها خود را در اردوگاه های کار اجباری یافتند که در آن زنان فروخته می شدند، مردان شکنجه می شدند و (مردم) به بردگی می رفتند.
پاپ پس از شنیدن برخی از داستان های مهاجران گفت: "بدترین چیز این است که ما به ... این بی تفاوتی یک بیماری جدی است که آنتی بیوتیکی برای آن وجود ندارد."
پاپ 84 ساله گفت که متاسفم که باید در مورد چنین چیزهای ناخوشایندی صحبت کنم، اما افزود: این مسئولیت من است که چشمانم را باز کنم.
زخمی از نفرت
فرانسیس با شنیدن برخی از داستان های شخصی مهاجران هیجان زده شد که به نظرات آماده شده خود اضافه کند.
یک مهاجر به نام مارکولین از کامرون، در کلیسایی که جلسه در آن برگزار شد، درست در مرزی که قبرس را از سال 1974 به دو بخش تقسیم کرد، به پاپ گفت: "من کسی هستم که از نفرت آسیب دیده است. نفرتی که زمانی تجربه شده است را نمی توان فراموش کرد."
مارکولینز گفت: «تنفری وجود دارد که باعث میشود یک انسان از تفنگ نه تنها برای شلیک به دیگری، بلکه برای شکستن استخوانهایش در حالی که دیگران تماشا میکنند استفاده کند».
فرانسیس که روز شنبه عازم یونان می شود، اوایل روز جمعه طی مراسمی که به عنوان بخشی از پرچم بزرگ ترک قبرس در دامنه کوهی در آن سوی خطی که جزیره مدیترانه را از هم جدا می کند، در قبرس خواستار شفا شد.
او خطبهاش را با موضوع درد مشترک در هم آمیخت - موضوعاتی که همه قبرسیهای جزیرهای را که پس از تهاجم ترکیه در سال 1974 که توسط یک کودتای الهامگرفته از یونان به دو قسمت تقسیم شد، تحت تأثیر قرار میدهد.
فرانسیس در یک مراسم عبادی گفت: «شفا زمانی اتفاق میافتد که دردهایمان را با هم تحمل کنیم، وقتی با مشکلاتمان روبرو میشویم، وقتی به هم گوش میدهیم و با هم صحبت میکنیم».
تلاش های بی شماری برای میانجی گری علیه قبرس با شکست مواجه شد و روند صلح در سال 2017 با شکست مذاکرات متوقف شد. ده ها هزار یونانی و ترک قبرسی همچنان آواره داخلی هستند.
پرچم عظیم ترکهای قبرس که در کوهها نقاشی شده و در شب روشن میشود، یادآوری دائمی از تقسیم است.
(رویترز)
[ad_2]