مقامات فرانسه و بریتانیا با یک پرونده قتل عمد به دلیل مرگ مهاجران در فاجعه مانش روبرو هستند.
صادره به تاریخ، صادره در تاریخ، تاریخ صدور:
دادستان های پاریس می گویند که به دلیل عدم کمک به واژگونی غم انگیز ماه گذشته در یک قایق در کانال مانش که به قیمت جان حداقل 27 نفر در تلاش برای رسیدن به بریتانیا تمام شد، یک پرونده قتل عمد دریافت کرده اند.
پرونده قتل عمد که توسط سازمان بشردوستانه فرانسوی Utopia 56 در روز جمعه مطرح شد، بخشدار دریایی کانال انگلیسی و دریای شمال، مرکز عملیات نظارت و نجات عملیات منطقه ای گریس نز در پاس دو کاله و گارد ساحلی بریتانیا را متهم کرد. انجام ندادن کافی برای جلوگیری از مرگ و میر.
Utopia 56 گفت که "در نظر دارد تحقیقاتی را برای تعیین مسئولیت خدمات نجات فرانسه و بریتانیا در قبال این فاجعه انجام دهد" و افزود که افراد "علیرغم تماس با خدمات امداد بریتانیا و فرانسه" رها شده اند.
نیکلای پوسنر، سخنگوی یوتوپیا 56، روز دوشنبه به آسوشیتدپرس گفت که هدف از این شکایت این است که "به دولتهایمان یادآوری کنیم که زیر سوال بردن سیاستهایی در مرزهایمان که هر روز جان انسانها را میگیرند، ضروری است."
تنها دو بازمانده این فاجعه به رسانههای کردی گفتند که مهاجران قایق سیگنالهای ناراحتی دادهاند که نادیده گرفته شدهاند، زیرا قایقشان رها شده و موتورشان خراب شده است. آنها ادعا می کنند که انگلیسی ها گفته اند قایق در آب های فرانسه بوده و فرانسوی ها برعکس. این داستان ها توسط اعضای خانواده مقتول تایید شد که در هنگام تلاش برای عبور از مرز با وی تماس تلفنی برقرار کردند.
مدیر دریایی کانال و دریای شمال بلافاصله برای اظهار نظر در روز دوشنبه در دسترس نبود.
خانواده های قربانیان کردستان عراق نیز به طور رسمی در لندن آغاز به کار کردند.
>> در کردستان عراق، خانواده قربانیان حادثه مرگبار کشتی غرق شده مانش عزاداری می کنند
در اوایل ماه جاری، 26 قربانی از جمله هفت زن، یک نوجوان و یک دختر 7 ساله به طور رسمی شناسایی شدند. هویت یک مهاجر ناشناخته است.
بازرسان توانستند هویت 16 کرد عراقی شامل چهار زن، یک نوجوان 16 ساله و یک دختر 7 ساله را تایید کنند. در این بیانیه آمده است که قربانیان همچنین شامل یک کرد ایرانی، سه اتیوپیایی از جمله دو زن، یک زن سومالیایی، چهار مرد افغان و یک مصری هستند. افراد بالغ بین 19 تا 46 سال سن داشتند.
قایق آنها در 24 نوامبر در سواحل شمال فرانسه واژگون شد که وزیر کشور این کشور آن را بزرگترین تراژدی مهاجرت از گذرگاه خطرناک به بریتانیا تا کنون خواند.
تعداد فزایندهای از افرادی که از درگیری یا فقر فرار میکنند در خطر سفر خطرناک از فرانسه قرار دارند، به این امید که به دنبال پناهندگی یا یافتن فرصتهای بهتر در بریتانیا باشند. این گذرگاه ها در سال جاری نسبت به سال 2020 سه برابر شده است.
این فاجعه جرقه یک بحران سیاسی جدید بین بریتانیا و فرانسه شد که یکدیگر را به خاطر کم کاری برای جلوگیری از عبور مردم از کانال مانش سرزنش کردند. مقامات اروپایی مهاجرت با فرستادن هواپیما برای نظارت بر کانال مانش به دلیل قاچاق موافقت کردند.
(AP)
[ad_2]