مشاوره حقوقی تلفنی یا حضوری، کدامیک برای شما بهتر است؟

یکی از لازمه‌های زندگی امروزی دریافت مشاوره‌های حقوقی به سبب افزایش روابط و مبادلات بین افراد است. د

توسط AKHBAREBARTAAAR در 10 آبان 1400

یکی از لازمه‌های زندگی امروزی دریافت مشاوره‌های حقوقی به سبب افزایش روابط و مبادلات بین افراد است. درواقع حجم بالای انواع قراردادهایی که بین انسان‌ها منعقد می‌شود و اختلاف‌هایی که ممکن است ایجاد شود ضرورت مراجعه و استفاده از مشاوره حقوقی را نشان می‌دهد. اما مشاوره حقوقی تلفنی یا حضوری؟ مسئله این است.

مشاور حقوقی تلفنی یا حضوری به چه کسی گفته می‌شود؟ 

مشاوران حقوقی به افرادی اطلاق می‌شود که دارای مدرک تحصیلی در رشته‌های حقوق (همه گرایش‌ها)، الهیات و معارف اسلامی گرایش فقه و مبانی حقوق اسلامی و الهیات و معارف اسلامی گرایش فقه و حقوق اسلامی هستند و حیطه کاری گسترده‌ای دارند. از مشاوره برای ازدواج گرفته تا مشاوره تنظیم اسناد تجاری، مشاوره طلاق، مشاوره ثبت شرکت، مشاوره دادگاه خانواده، مشاوره مهریه، چک و ثبت سند و ملک جرایم فضای مجازی و مسایل کیفری و بسیاری از مسائل دیگر.

برخی از مشاوران حقوقی در دفتر و سازمان‌های مختلف برای تنظیم امور قراردادها فعالیت می‌کنند و برخی دیگر در به شهروندان در امور دعاوی، ازدواج، پژوهشی، تنظیم قراردادها، ثبت کسب ‌و کارها و غیره به مردم مشاوره و راهنمایی می‌دهند.

مشاور حقوقی به افراد در رسیدن به بهترین تصمیم برای مشکلات قانونی کمک می‌کند. قانون آنقدر پیچیده و سخت هست که نیاز باشد افراد متخصصی چون وکلا و مشاوران حقوقی که متخصص قانون هستند، حضور داشته باشند و حتی قبل از وقوع مسائل و مشکلات، مشاوره‌های لازم را بدهند تا مراجعات به دادگاه‌ها و دادسراها به حداقل برسد.

چراکه متاسفانه پرونده‌های حقوقی در مراجع قانونی رور به روز در حال افزایش است و یکی از مهم‌ترین دلایل آن عدم استفاده از مشاوره حقوقی تخصصی در امور مختلف است. اگر افراد قبل از هر اقدامی که ممکن است پیامد قانونی داشته باشد یا نیاز به شکایت و اقامه دعوا پیدا کند، مشاوره حقوقی تخصصی تلفنی یا حضوری دریافت کنند، حجم این پرونده‌ها در دادگاه‌ها به شدت کاهش پیدا خواهد کرد.

امروزه مشاوران به ارائه انواع خدمات حقوقی می‌پردازند، آن‌ها می‌توانند به صورت مشاوره حقوقی تلفنی یا حضوری موضوعات را از جوانب مختلف بررسی کرده و بهترین راه و مسیر را برای مراجعین خود پیشنهاد بدهند. از سوی دیگر آگاهی نداشتن عامه مردم نسبت به مسائل قانونی، یعنی عدم آگاهی از حقوق و تکالیف هر فرد در زمینه‌های مختلف خانوادگی ، قراردادی ، جرائم و مجازات‌ها ممکن است پیامدهای ناخواسته و ناخوشایندی را برای افراد ایجاد نماید

مشاوره حقوقی تلفنی یا حضوری چیست؟

مشورت کردن به طور کلی به معنای راهنمایی گرفتن از دیگران و خصوصا کسانی است که نسبت به موضوع مورد نظر دانش و آگاهی تخصصی دارند. مشاوره حقوقی نیز به معنای دریافت مشاوره از متخصصان حقوقی در زمینه دعاوی و مشکلات حقوقی است که ممکن است گریبانگیر افراد در جامعه شود.

درواقع همانطور که گفتیم مشاوره حقوقی تخصصی و استفاده از خدمات مشاوره حقوقی به شما کمک می‌کند تا نسبت به مسائل و مشکلاتی که برایتان پیش آمده یا انواع و اقسام سوالاتی که درذهن دارید و ممکن است در آینده شما را با چالش‌های قانونی روبرو کند آگاه کرده و راه‌حل قانونی حل مشکل را به شما نشان دهند.

مشاوره‌های حقوقی امروز به انواع و اقسام شیوه‌ها ارائه می‌شود. از مشاوره‌های حضوری گرفته تا به مدد تکنولوژی و فضای مجازی، مشاوره‌های حقوقی تلفنی و آنلاین.

اما برای این‌که بدانید کدام نوع می‌تواند به شما در موضوع مورد نظر کمک نماید، فاکتورهایی را باید در نظر گرفته و برمبنای آن‌ها تصمیم به انتخاب نوع مشاوره حقوقی تلفنی یا حضوری و آنلاین بگیرید.

فاکتورهای تاثیرگذار در انتخاب مشاوره حقوقی تلفنی یا حضوری

در ابتدا یک نکته مهم را باید بگوییم و آن این‌که اگر مشاور حقوقی متخصص و خوب و باتجربه پیدا کنید، مشاوره حقوقی حضوری یا تلفنی تفاوت چندانی نخواهد داشت و شما می‌توانید به پاسخ مورد نظر خود برسید. درواقع آنچه مهم است درک ضرورت استفاده از مشاوره حقوقی تخصصی برای پیشگیری یا حل مشکلات حقوقی است. پس حضوری یا تلفنی بودن مشاوره حقوقی در درجه دوم اهمیت قرار دارد.

اما برخی از فاکتورهای که می‌تواند روی دریافت مشاوره حقوقی حضوری یا تلفنی تاثیرگذار باشد عبارتند از:

دسترسی به مشاوران و وکیل متخصص: اگر به راحتی به وکیل یا مشاور حقوقی متخصص دسترسی دارید بنابراین می‌توانید مشاوره حقوقی حضوری دریافت نمایید. مثلا شما اگر ساکن تهران هستید می‌توانید به راحتی با کمی جستجو بهترین مشاوره حقوقی تخصصی در تهران را پیدا کرده و از آن استفاده نمایید.

 اما اهمیت ویژه مشاوره حقوقی تلفنی زمانی مشخص خواهد شد که شما به  مشاور و خدمات مشاوره‌ای مناسب دسترسی ندارید و یا امکان مراجعه و یا تمایل به مشاوره حقوقی حضوری را ندارید.  

زمان‌بر بودن دریافت ملاقات حضوری: معمولا دریافت وقت ملاقات از مشاوران و وکلا  زمان‌بر بوده و ممکن است باعث شود دیرتر به پاسخ پرسش‌های حقوقی و یا حل مشکلات حقوقی خود برسید. بنابراین اگر عجله ندارید و می‌توانید صبر کنید شاید مشاوره حقوقی حضوری برایتان بهتر باشد.

 در صورتی که در مشاوره تلفنی حقوقی، به راحتی می توانیم با دسترسی به یک تلفن، به جواب پرسش حقوقی دست پیدا کنیم.

مکالمه گفتاری و عدم نیاز به حضور در دفتر مشاور یا وکیل: خب برای بسیاری از افراد این‌که مقابل یک مشاور حقوقی متخصص یا وکیل باتجربه بنشینند و صحبت کنند ممکن است چندان خوشایند نباشد. بنابراین مشاوره حقوقی تلفنی برای این افراد می‌تواند گزینه مناسبی باشد که باز هم به خود فرد بستگی دارد.

محدودیت مکانی: گاهی افراد می‌خواهند از بهترین وکیل و مشاور حقوقی متخصص استفاده کنند. اما محدودیت مکانی دارند. مشاوره حقوقی تلفنی این مشکل را برطرف کرده و شما از هرجایی که هستید می‌توانید به بهترین مشاوره دسترسی داشته باشید.

هزینه مشاوره حقوقی: یکی از فاکتورهای بسیار مهم برای افراد بحث هزینه است. گاها هزینه مشاوره حقوقی بسیار زیاد است. اما چاره‌ای جز مشاوره حقوقی برای فرد وجود ندارد. بنابراین مشاوره حقوقی تلفنی که به نسبت حضوری کم‌هزینه‌تر است برای چنین افرادی به‌صرفه‌تر خواهد بود.

در مشاوره حقوقی تلفنی هزینه تردد و رفت و آمد و تحمل ترافیک برای افراد از بین می‌رود.

دریافت سریع‌تر پاسخ در روش تلفنی: اگر برای دریافت جواب مشکل خود عجله دارید می‌توانید از خدمات مشاوره حقوقی تلفنی تخصصی استفاده نمایید. بسیاری از موسسات مشاوره خدمات مشاوره تلفنی 24 ساعته ارائه می‌دهند. بنبابراین موضوع زمان نیز از بین می‌رود و شما در هر ساعتی می‌توانید مشاوره دریافت کنید.

این‌که شما مشاوره حقوقی تلفنی یا حضوری را انتخاب نمایید، به عوامل زیادی بستگی دارد. اما باز هم تاکید می‌کنیم مشاوره حقوقی امروزه به یک ضرورت در زندگی انسان‌ها تبدیل شده و تقریبا در تمام جوانب زندگی کاربرد دارد. بنابراین صرفه نظر از مشاوره تلفنی یا حضوری حتما قبل از اقدام به کاری که می‌تواند برای شما مشکل ایجاد نماید حتما مشاوره حقوقی تخصصی لازم را دریافت نمایید.

آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن