مشاوره حقوقی تلفنی در مورد گرفتن حضانت فرزندان
طلاق موضوعی است که متاسفانه در جوامع و کشور ما وجود دارد. در این بین باجداشدن والدین، مساله اصلی بحث حضانت فرزند یا فرزندانی است که ثمره ازدواج پدر و مادر بودهاند. طبق قانون حضانت فرزندان تا 7 سالگی با مادر و سپس پدر است. اما اگر مادری بخواهد حضانت فرزندانش پس از 7 سالگی را داشته باشد یا پدری بخواهد حضانت فرزندان خردسال خود را دریافت کند، میتواند قبل از اقدام به هر کاری با دریافت مشاوره حقوقی تفنی تخصصی در مورد حضانت فرزندان از یک وکیل تلفنی متخصص نسبت به قوانین و شرایط در این زمینه آگاهی کسب کند.
حضانت به چه معناست و نقش مشاوره حقوقی تلفنی در آن چگونه است؟
حضانت به معنای فراهم کردن امکانات و نگهداری از فرزند اعم از حمایت مالی و معنوی توسط والدین و فراهم آوردن ابزار و وسایل لازم برای بقاء، رشد، بهداشت جسمی و روحی فرزند یا فرزندان.
براساس ماده ۱۱۶۸ قانون مدنی، «نگهداری اطفال هم حق و هم تکلیف ابوین است». این قانون در ادامه نیز اشاره میکند که تا زمان زنده بودن پدر و مادر و دارابودن صلاحیت نگهداری فرزندان، حق حضانت با آنها خواهد بود و هیچ یک از اقوام پدری یا مادری نمیتوانند در این زمینه ادعایی داشته باشند.
اگر در مورد شرایط نگهداری و حضانت از فرزند سوال و ابهامی دارید میتوانید با مشاوره وکالت تلفنی نسبت به تمامی موارد حضانت از بهترین مشاورههای حقوقی بهرهمند شوید.
شرایط حضانت فرزندان در صورت طلاق زوجین با کمک مشاوره حقوقی تلفنی
قانون پیچیده و دارای رویههای تخصصی است که عامه مردم از آن آگاهی ندارند. لذا رصورتی که برای دریافت حضانت فرزندان خود سوالی دارید بهتر است با دریافت یک مشاوره حقوقی تلفنی تخصصی در مورد موضوع حضانت فرزند با وکیل تلفنی متخصص سوالات و ابهامات خود را رفع کنید.
اما براساس قانون کشور ما همانطور که اشاره شد، حضانت فرزندان زیر سن 7 سال با مادر و بعد از 7 سالگی با پدر خواهد بود. اما نفقه فرزندان زیر 7 سال که در حضانت مادر هستند با پدر است. البته معمولا والدین به هنگام طلا برسر حضانت فرزندان به توافق میرسند و شرایط نگهداری از فرزندان را با توفق بین خودشان حل میکنند.
درغیر این صورت ممکن است بر سر حضانت فرزندان با هم مشکل داشته باشند که در اینجا باید با کمک وکیل متخصص و باتجربه اقدام نمایند تا حق و حقوق هیچیک از طرفین ضایع نگردد.
مشاوره حقوقی تلفنی برای سلب حضانت
شاید سوال شما از مشاوره حقوقی تلفنی دریافت حضانت نباشد. گاهی موضوع سلب حضانت یکی از والدین است. یعنی فرد به دنبال سلب حضانت از یکی از والدین است. دراین صورت نیز می توانید نسبت به مشاوره تلفنی حقوقی اقدام کنید. هر یک از والدین قادر خواهند بود با شرایطی حضانت طرف مقابل را سلب کرده و فرزند مشترک را از طرف مقابل بگیرند . شرایط سلب حضانت را نیز میتون از مشاوره حقوقی تخصصی جویا شد.
در حالت کلی در شرایطی مانند اعتیاد هریک از والدین به هر نوع مواد مخدر و یا الکل، فساد اخلاقی والدی که حضانت را برعهده دارد، ضرب و جرح های خارج از عرف معمول، بیماریهای روحی و روانی زیانبار برای فرزندان، سواستفاده از طفل در انجام مشاغل ضداخلاقی، تکدی گری و یا قاچاق میتوان حضانت را از والد سلب کرد.
https://cafekhoondani.com/various/118037
روند رسیدگی به پرونده حضانت با استفاده از تخصص مشاور حقوقی تلفنی
برای اینکه نسبت به مراحل و روند رسیدگی به دریافت حضانت فرزندان خود با علم و آگاهی به قانون جلوبروید، بهتر است قبل از هرکاری از مشاوره حقوقی تلفنی تخصصی با وکیل تلفنی غافل نشوید. اینگونه دعاوی به دلیل علاقه والدین به فرزندان دارای پیچیدگیهایی میشود که باید نسبت به آنها آگاهی داشته باشید تا روند پرونده با موفقیت طی شود.
روند رسیدگی به درخواست حضانت فرزندان در دادگاه خانواده بررسی میشود. بدینصورت که براساس قانون حمایت خانواده هریک از والدین با فراهم کردن مدارک مورد نیاز که عبارتند از اصل سند نکاح، اصل شناسنامه و کارت ملی، ثبت نام در سیستم ثنا (سامانه ابلاغ الکترونیکی اوراق قضایی) درخواست خود را مطرح مینماینند.
البته مشاوره حقوقی تلفنی به شما مراجعه و استفاده از وکیل متخصص را پیشنهاد میدهد. چراکه گاهی در روند رسیدگی به پرونده مسائل و کشکلات غییرقابل پیشبینی اتفاق میافتد که لازم است یک وکیل متخصص و باتجربه با توجه به دانش و تخصص خود، به آنها رسیدگی نماید.
هزینه مشاوره حقوقی تلفنی نسبت به مشاوره حضوری به مراب کمتر بوده و شما با یک مشاوره وکالت تلفنی تخصصی میتوانید به پاسخ بسیاری از سوالات خود برسید.