صادره به تاریخ، صادره در تاریخ، تاریخ صدور: تغییر کرد:
پلیس از انصراف دادن به نیروهای خود استفاده می کند.
هنگامی که پلیس و نیروهای استرالیایی برای محافظت از بندر، فرودگاه و سایر زیرساختهای حیاتی مستقر شدند، جمعیت دوباره ساختمانها را آتش زدند و ویرانههای فروشگاههای در حال سوختن را در پایتخت ساحلی جزیره سولومون، هونیارا، غارت کردند.
به گفته خبرنگاران خبرگزاری فرانسه در محل، هزاران نفر - چند تبر و چاقو به هم می زند - در محله چینی ها، پوینت کروز و مناطق تجاری شهر پرسه می زدند.
ژوزفین تیکنی یکی از ساکنان این شهر به خبرگزاری فرانسه گفت: «ما در ترس زندگی می کنیم.
"در حال حاضر بسیار دشوار است... کودکان در مدارس غیبت خواهند کرد، بسیاری از مادران شغل خود را از دست خواهند داد.
شیوع خشونت تا حدی نتیجه ناامیدی از دولت نخست وزیر ماناس سوگاور و بیکاری مزمن است که با همهگیری تشدید شده است.
این ناآرامی ها همچنین باعث ایجاد سال ها خصومت بین ساکنان پرجمعیت ترین جزیره کشور مالایتا و دولت مرکزی مستقر در گوادالکانال شده است.
خبرنگاران خبرگزاری فرانسه شاهد بودند، جمعیت روز جمعه با آتش زدن حداقل یک ساختمان در نزدیکی خانه سوگاور قبل از شلیک گلوله های هشداردهنده پلیس برای عقب راندن جمعیت به مرکز شهر هونیارا ابراز خشم کردند.
در محله چینی ها، یک انبار بزرگ به آتش کشیده شد و باعث انفجار شد که ده ها نفر را وحشت زده از محل فرار کردند.
یک انبار دخانیات نیز به آتش کشیده شد زیرا دود روزهای گذشته بخش هایی از شهر ویران شده 80000 نفری را در مه شدیدی فرو برد.
پلیس جزایر سلطنتی سلیمان گفت که آنها فقط دو نفر را دستگیر کرده اند، اگرچه دو ایستگاه پلیس در میان بسیاری از ساختمان های سوخته بودند.
"اضطراری"
تقریباً 100 صلحبان استرالیایی در طول شب، تنها چند ساعت پس از درخواست سوگاور از همسایگان برای کمک اضطراری وارد شدند.
در نامه ای که از خبرگزاری فرانسه دریافت کرد، سوگاور به همتای پاپوآ گینه نو خود، جیمز ماراپه، گفت که "عناصر خاصی" "کوشیده اند تا یک دولت منتخب دموکراتیک را سرنگون کنند" و خواهان استقرار نیروهای حافظ صلح برای "سه تا چهار هفته" شده است.
پاپوآ گینه نو با اعزام 34 نیروی حافظ صلح برای کمک به توقف خشونت موافقت کرده است.
سوگاور روز پنجشنبه خطاب به ملت به شهروندان گفت که سلیمان در شورش ها "به زانو در آمده" اما قول داد در برابر درخواست ها برای استعفای او مقاومت کند.
رهبر طرفدار پکن گفت که نیروهای خارجی پشت این ناآرامی ها هستند و با تصمیم او در سال 2019 برای انتقال وفاداری دیپلماتیک سلیمان از تایوان به چین مخالفت کردند.
او بدون اشاره به اختیارات یا ارائه شواهد به تلویزیون عمومی استرالیا گفت: "متاسفانه، این تحت تاثیر و تشویق نیروهای دیگر قرار گرفته است... نمی خواهم نامی ببرم، ما آن را آنجا می گذاریم، می دانیم که آنها چه کسانی هستند."
اوباش در حال تردد هستند
این ناآرامی ها روز چهارشنبه در حالی آغاز شد که هزاران معترض پارلمان را محاصره کردند، ساختمانی را به آتش کشیدند و به دنبال آواره کردن سوگاور بودند.
او سپس به آزادی خشونت آمیز برای همه فرود آمد، زیرا انبوهی از جوانان با چوب دستی به مقررات منع آمد و شد نادیده گرفتند و در پایتخت پرسه زدند، فروشگاه های مواد غذایی را غارت کردند و با پلیس درگیر شدند.
تا اواخر روز پنجشنبه، هزاران سارق آشکارا در برابر دستورات محاصره پلیس مقاومت کردند و با حمل جعبهها، جعبهها و کیسههای برآمده کالا در خیابانها دویدند و شعلههای آتش در اطراف آنها میترقید و جریانهایی از دود غلیظ سیاه بر فراز شهر بلند میشد.
در پکن، ژائو لیجیانگ، سخنگوی وزارت امور خارجه "نگرانی جدی" را ابراز کرد و از دولت جزایر سلیمان خواست از شهروندان چینی محافظت کند.
آهسته می سوزد
این کشور مجمع الجزایر با حدود 700000 نفر برای دهه ها در برابر تنش های قومی و سیاسی مقاومت کرده است.
در اواخر دهه 1990، شورشیان گوادالکانال حملاتی را علیه شهرک نشینان، به ویژه ساکنان مالایتا آغاز کردند و به مدت پنج سال ناآرامی کشور را گرفتار کرد.
به اصطلاح "تنش" تنها با استقرار یک ماموریت حافظ صلح به رهبری استرالیا که از سال 2003 تا 2017 ادامه داشت، کاهش یافت.
دولت استرالیا گفته است که انتظار می رود آخرین استقرار این نیرو تنها "چند هفته" ادامه داشته باشد.
ساکنان مالایی مدت ها شکایت داشتند که جزیره آنها توسط دولت مرکزی مورد بی توجهی قرار گرفته است و زمانی که سوگاور پکن را به رسمیت شناخت، اختلافات تشدید شد.
مقامات مالایی با این اقدام مخالفت کردند و با مقامات تایوانی در تماس بودند. این استان همچنان از تایپه و واشنگتن کمک های زیادی دریافت می کند.
دانیل سویدانی، نخست وزیر استان، سوگاور را متهم کرد که در جیب پکن است و مدعی شد که "منافع خارجی ها را بالاتر از منافع مردم جزایر سلیمان قرار داده است".
وی گفت: مردم نسبت به این موضوع کور نیستند و دیگر نمی خواهند فریب بخورند.
کارشناسان می گویند رقابت ژئوپلیتیکی مستقیماً باعث ایجاد بحران نشد، بلکه به آن کمک کرد.
میهای سورا، کارشناس اقیانوس آرام در انستیتو لو در استرالیا، به خبرگزاری فرانسه گفت: «اقدامات این قدرتهای بزرگ - در حالی که از حمایت بازیگران سیاسی فردی برخوردار است - تأثیر بیثباتکنندهای بر کشوری دارد که در حال حاضر شکننده و آسیبپذیر است.
وی ادامه داد: «البته، شرایط فعلی ادامه سختی اقتصادی به دلیل محدودیتهای کووید، وضعیت اضطراری کووید است.
(AFP)
[ad_2]
مقالات مشابه
- برکلی محقق راه اندازی تلاش برای مبارزه با کروناویروس توطئه
- مدافع سابق مالی کولیبالی از رودریگز کلمبیایی به خاطر کمکش پس از حمله قلبی در قطر تشکر کرد.
- ما Iran FIT هستیم ، خالق زیباترین چهره ها از سال 1992 تاکنون.
- دولت آینده آلمان توافقنامه ائتلافی را امضا می کند
- نحوه استفاده مواد شیمیایی آزمایشگاهی
- چگونه یک آشپزخانه ضد کرونا داشته باشیم؟
- راهنمایی و رانندگی با هدف بازگشایی حداقل برخی از دفاتر این ماه
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- چگونه به رشد سالم درختان میوه در فضای محدود با استفاده از espalier