خانواده فلسطینی در مخالفت با اخراج، خانه شیخ جرا را به آتش کشیدند
صادره به تاریخ، صادره در تاریخ، تاریخ صدور:
پلیس رژیم صهیونیستی روز دوشنبه با یک مرد فلسطینی که یک کپسول گاز روی پشت بام خانه اش در منطقه ای در حال سوختن در اورشلیم حمل می کرد در حالی که خانواده اش در معرض اخراج بودند، درگیر شدند. شیخ جرا، یکی از اهالی محله، تهدید کرد که به جای اینکه خانواده اش را مجبور به ترک خانه کند، خانه اش را منفجر خواهد کرد.
رسانه های اسرائیلی گزارش داده اند که محمد صالحیه تهدید کرده است که در صورت اجرای دستور اخراج از منطقه شیخ جرا در بیت المقدس شرقی که توسط اسرائیل ضمیمه شده است، خود را به آتش خواهد کشید. خانواده صالحیه از سال 2017 با تهدید اخراج مواجه بوده اند، زمانی که زمینی که خانه او در آن قرار دارد برای یک مدرسه در نظر گرفته شده است.
پلیس و شهرداری بیتالمقدس در بیانیهای مشترک گفتند که پس از نادیده گرفتن سلحیان از "فرصتهای بیشماری" برای تخلیه زمین طبق دستور، نمایندگان بامداد دوشنبه به خانه رفتند تا دستور اخراج را اجرا کنند.
دهها پلیس با تجهیزات ضدشورش صبح زود طی یک درگیری طولانی ملک را محاصره کردند. جاده ها در اطراف این منطقه بسته شد، در حدود یک کیلومتری شمال دیوارهای شهر قدیمی اورشلیم، جایی که درگیری بین فلسطینی ها و شهرک نشینان یهودی اغلب در سال گذشته رخ داد.
شهرداری بیتالمقدس زمینهایی را در منطقهای که در جنگ 1967 توسط اسرائیل اشغال و اشغال شده بود، همراه با بقیه بخشهای بیتالمقدس شرقی و بعداً ضمیمه آن شد، در اقدامی که توسط جامعه بینالمللی به رسمیت شناخته نشد، مصادره کرد.
یک دادگاه اسرائیلی به نفع اخراج رای داده است.
صالحیه که روی پشت بام ساختمان ایستاده و اطرافش را سیلندرهای گاز احاطه کرده است، می گوید: «خانه و هرچه در آن است را می سوزانم، اینجا را اینجا تا گور نمی گذارم، زیرا نه جانی است، نه آبرویی». من 25 سال است که با آنها در جنگ بودم، آنها مهاجرانی را برای من فرستادند که پیشنهاد خرید خانه را دادند و من موافقت نکردم."
عبدالله ایکرماوی یکی دیگر از اعضای خانواده سالحیا از پشت بام خانه گفت: «ما از دهه 1950 در این خانه بودیم. کمیته شیخ جرای سازمان به نقل از وی گفت: «ما جایی برای رفتن نداریم.» وی افزود که این خانواده متشکل از 15 نفر از جمله کودکان است.
نمادی برای فلسطینی ها
شیخ جرا که در منطقه ای پردرخت با خانه های ماسه سنگی، کنسولگری های خارجی و هتل های مجلل کاشته شده است، به نمادی تبدیل شده است که فلسطینی ها آن را کمپین اسرائیل برای بیرون راندن آنها از بیت المقدس شرقی می دانند.
جنگ 11 روزه در غزه بین اسرائیل و فلسطینی ها در سال گذشته آغاز شد که با خشم شیخ جرا، جایی که خانواده ها در حال مبارزه با دستورات اخراج بودند، شعله ور شد.
پلیس گفت که «مذاکرهکنندگان» آنها پس از آنکه چند تن از ساکنان خانه «شروع به تقویت خود با یک کپسول گاز و سایر مواد قابل اشتعال» کردند، در خانه صالحیه حضور داشتند.
شاهدان به خبرگزاری فرانسه گفتند که درگیری بین نیروهای امنیتی و مردم محلی پس از رسیدن پلیس آغاز شد، اما بعداً ضعیف شد.
عمر بار-لو، وزیر کشور اسرائیل روز دوشنبه گفت که دادگاه حکم داده است که این پرونده یک اسکات غیرقانونی است. بار-لو در توییتر خود نوشت: "شما نمی توانید چوب را از دو طرف بگیرید، در حالی که از شهرداری می خواهید برای رفاه اعراب اقدام کند و با ساخت موسسات آموزشی برای رفاه آنها مخالف است."
صدها فلسطینی با اخراج از خانه های خود در شیخ جرا و دیگر محله های بیت المقدس شرقی روبرو هستند.
شرایط پیرامون تهدیدات اخراج متفاوت است.
'فضای زیاد'
در برخی موارد، اسرائیلیهای یهودی بر سر زمینهایی که میگویند بهطور غیرقانونی در جریان جنگ مصادف با تأسیس اسرائیل در سال 1948 تصرف شده است، بحث کردهاند. فلسطینیها این اتهامات را رد کردهاند و میگویند که خانههایشان بهطور قانونی توسط مقامات اردن خریداری شده است، که بین سالهای 1948 اورشلیم شرقی را تحت کنترل داشتند. و 1967.
هفت خانواده فلسطینی در شیخ جرا درخواست تجدیدنظر قانونی خود را علیه تهدید اخراج خود به دادگاه عالی اسرائیل تسلیم کرده اند. سلحیان در این گروه نیستند.
لورا وارتون، عضو شورای اورشلیم، که در صحنه حضور داشت و قرار بود روز دوشنبه با خانواده سالچیا ملاقات کند، از اقدامات شهرداری انتقاد کرد.
«آنها می توانند در همان زمین مدرسه بسازند بدون اینکه خانواده ها را جابجا کنند. فضای زیادی وجود دارد، "او گفت. غم انگیز این است که خود شهرداری این کار را می کند نه برخی شهرک نشینان راستگرا.
بریتانیا از اسرائیل خواسته است که «توقف کند»
در حالی که ساکنان و فعالان شیخ جرا از پشت بامهای مجاور اوضاع را تماشا میکردند، کنسولگری بریتانیا در بیتالمقدس شرقی، واقع در مقابل خانه، در توییتی نوشت که سرکنسول دایان کورنر به دیگر دیپلماتها پیوسته است تا «به اخراج مداوم شهادت دهد».
کنسولگری اعلام کرد که چنین اخراج هایی در سرزمین های اشغالی، به جز در شدیدترین شرایط، نقض قوانین بین المللی بشردوستانه است. او از دولت اسراییل خواست تا "این گونه اقدامات را که تنها به افزایش تنش در میدان کمک می کند" متوقف کند.
بیش از 200000 شهرک نشین یهودی از زمان الحاق اورشلیم شرقی به این شهر نقل مکان کرده اند و به تنش با فلسطینی هایی دامن زده اند که مدعی هستند این منطقه پایتخت کشور آینده آنهاست.
(فرانسه 24 با خبرگزاری فرانسه و رویترز)
[ad_2]