تاتو رژ لب یعنی چی ؟
تاتو رژ لب :
به طور کلی رنگ دهی لب ، اصلاح فرم و متقارن سازی لب کاری است که معمولا خانم ها با آرایش لب به طور روزمره انجام می دهند ولی گاهی افراد نیاز به حالتی طبیعی و دائمی دارند که این کار توسط یک متخصص پیگمنتر قابل انجام است که با یک آرایش دائمی زیبا بر روی لب ها هم فرم لب را اصلاح می کنند و هم رنگ دهی می کنند که به آن تاتو رژ لب میگویند.
همانطور که میدانید لب ها یکی از مهم ترین اجزای صورت است که تاثیر ویژه و شگفت انگیزی بر روی زیبایی و جذابیت فرد دارد، همچنین لب ها در کنار دندان می تواند زیباترین لبخندها را به جای بگذارد.
عدم تقارن و نامتناسب بودن لب بالا و پایینی با یکدیگر، بی رنگی لب ها که معمولا بر اثر کمبود ویتامین و در اثر ژنتیک است ، تیرگی لب ها که معمولا بر اثر مصرف سیگار و مواد مخدر نمایان می شود و ... می تواند تاثیرات منفی بر روی ظاهر افراد داشته باشد به همین خاطر فرم دهی و رنگ دهی لبها با رژ لب معمولا بهترین ترفند به نظر می رسد. اما آرایش دائم لب ها با انجام لب سازی، شیدینگ لب، هاشور لب، تاتو رژ لب و خط لب بسیار حرفه ای تر و زیباتر است.
چنانچه قرار باشد کل لب به طور یکنواخت رنگ شود به آن تاتو رژ لب می گویند که برای تغییر در فرم لب و رنگ دهی به لب ها مورد استفاده است که البته می توان از هاشور لب که یکی از زیر مجموعه های تاتو رژ لب است نیز استفاده کرد بدین صورت که رنگ با خطوط نامنظم و با طول متفاوت بر روی لب رسم خواهد شد
میکـروپیگمنتیشن لب :
در این روش رنگدانه ها توسط قلم دیجیتال وارد لایه سطحی لب شده و باعث پررنگ شدن لب می گردد و دیگر نیازی به استفاده از لوازم آرایش برای لب ها نمی باشد.
ماندگاری میکروپیگمنتیشن لب:
همانطور که می دانید تمامی تاتوها نیاز به ترمیم دارند و ترمیم لب بین 6 تا 8 ماه یکبار است در غیر اینصورت به تدریج کم رنگ شده و بین 2 تا 5 سال به طور کامل از بین می رود.
میکروبلیدینگ لب:
این نیز یکی دیگر از روش های تاتو لب و آرایش دائمی لب به حساب می آید که در این روش رنگدانه ها به روش سنتی با قلم دستی به غشای میانی پوست لب تزریق می شود که موجب حجم دهی و رنگ دهی و تقارن لب ها و اصلاح فرم لب می گردد.
تفاوت میکروپیگمنتیشن لب با میکروبلیدینگ لب :
- همان طور که گفته شده در میکروپیگمنتیشن از قلم و ابزار دیجیتالی استفاده می شود که به عمق پوست لب تزریق می شود و همین امر موجب ماندگاری بیشتر نسبت به میکروبلیدینگ می گردد.
- درباره زمان بهبودی پوست نیز می توان گفت که در میکروپیگمنتیشن پروسه طولانی تر است و حدودا یک هفته تا بهبودی زمان میبرد.
- میکروپیگمنتیشن هر 2 تا 5 سال نیاز به ترمیم دارد ولی میکروبلیدینگ را هر 6 ماه یکبار باید ترمیم کرد .
- مهارت تاتوکار:هر چه تاتو کار ماهرتر و متخصص تر باشد ، با نحوه دست گیری ابزار و زاویه دست ، روش کار و نیز نحوه نفوذ رنگ به سطح زیرین لب می تواند مدت ماندگاری را بالا ببرد.
- نوع پوست لب: افرادی که پوست لب خشکی دارند و پوست لب آنها پوسته می شود رنگ لب ها دوام کم تری دارد.
- تبخال: تبخال باعث کاهش ماندگاری می گردد به همین دلیل توصیه میشود که از 2 روز قبل تا 5 روز بعد از انجام تاتو لب از قرص تبخال به طور مستمر هر 8 ساعت یکبار استفاده شود.
- نوع رنگ: رنگ ها از برندهای مختلف و کیفیت های متفاوتند، همچنین گاهی تاتو کار برای کاهش قیمت از رنگ های بی کیفیت و غیر استاندارد استفاده می کند که همین باعث کاهش ماندگاری رنگ تاتو می گردد. همچنین هر چه رنگ، پر رنگ تر باشد دیر تر از بین میرود.
- دوران قاعدگی، شیردهی و بارداری : در هر سه مورد افراد دچار تغییرات هورمونی می شوند و همین امر می تواند موجب کاهش اثرپذیری و یا کاهش ماندگاری تاتو لب گردد . پس توصیه می شود 2 روز بعد از پایان قاعدگی و همچنین بعد از دوران بارداری و شیردهی برای انجام تاتو لب مراجعه شود.
- 6 ساعت قبل از انجام تاتو از مواد کافئین دار همچون چای و قهوه استفاده نکنید.
- چند روز قبل از انجام تاتو لب صورت خود را به طور کامل اصلاح کنید.
- یک هفته قبل از انجام تاتو لب از انجام میکرودرم و لایه برداری بپرهیزید.
- پوست را با کرم ها و پماد ها تحریک نکینید
- از 2 روز قبل قرص ضد تبخال مصرف کنید
- قبل از انجام قرص ضد حساسیت مصرف کنید
- در معرض نور خورشید قرار نگیرید
- تا 48 ساعت استحمام نکنید
- از رفتن به استخر بپرهیزید
- از کندن پوست لب و خاراندن آن بپرهیزید.
- از پماد A استفاده کنید
- اولین مرحله انتخاب مدل و رنگ مدنظر است زیرا چنانچه رنگ و مدل دلخواه شما نباشد پاک کردن آن کار بسیار دشواری است
- سپس آرایش را به طور کامل از روی صورت پاک میکنیم
- لب ها را طراحی و قرینه سازی میکنیم
- رنگ مورد نظر مراجعه کننده انتخاب شده و توسط پیگمنتر ساخته می شود (معمولا یک درجه تیره تر انتهخاب می شود تا پس از کم شدن رنگ بعد از یک هفته به رنگ مدنظر در آید)
- انجام بی حسی (از آنجایی که لب ها نسبت به سایر نقاط درد بیشتری دارد پس نیاز به بی حسی مناسب خود را دارد و ترجیحا به جای پماد بی حسی از پد بی حسی استفاده می شود)
- آماده سازی دستگاه که معمولا ابتدا از قلم 2 سوزن خط لب را کشیده و کمی پر کرده سپس با قلم 3 سوزن داخل لب را پر می شود
- سوزن را در رنگ فروبرده و رنگ را به لب ها تزریق کرده (چنانچه رنگ زیاد برداشته شود موجب پخش شدگی رنگ می شود)
- لب ها را پاک کرده و سپس چک می شود و چنانچه نقاطی یاقی مانده باشد مجدد رنگ بر آن قسمت زده می شود.