ایالات متحده و اتحادیه اروپا طالبان را به "قتل های کوتاه مدت" محکوم کرده و خواستار تحقیقات در این زمینه شده اند.
صادره به تاریخ، صادره در تاریخ، تاریخ صدور:
ایالات متحده روز شنبه گروهی از کشورهای غربی و متحدان خود را در محکوم کردن طالبان به دلیل "قتل های کوتاه مدت" اعضای سابق نیروهای امنیتی افغانستان که توسط گروه های حقوق بشر گزارش شده بود، رهبری کرد و خواستار تحقیقات سریع شد.
در بیانیه ای از ایالات متحده، اتحادیه اروپا، استرالیا، بریتانیا، ژاپن و دیگران آمده است: «ما عمیقاً نگران گزارش های مربوط به قتل و ناپدید شدن اجباری اعضای سابق نیروهای امنیتی افغانستان هستیم که توسط دیده بان حقوق بشر و دیگران مستند شده است. . . که توسط وزارت امور خارجه منتشر شد.
این گروه گفت: "ما تاکید می کنیم که اقدامات ادعا شده نقض جدی حقوق بشر است و در تضاد با عفو اعلام شده توسط طالبان است." "
دیدهبان حقوق بشر در اوایل این هفته گزارشی را منتشر کرد که میگوید اعدام یا ناپدید شدن اجباری 47 تن از اعضای سابق نیروهای امنیت ملی افغانستان، سایر پرسنل نظامی، پلیس و ماموران اطلاعاتی، «که خیانت کردهاند یا توسط طالبان بازداشت شدهاند را مستند میکند. نیروهای "از اواسط اوت تا اکتبر.
کشورهایی از جمله کانادا، نیوزلند، رومانی، اوکراین و چندین کشور اروپایی، «موارد گزارششده باید فوراً و به شیوهای شفاف بررسی شوند، مسئولان باید پاسخگو باشند و این اقدامات باید بهعنوان یک بازدارنده فوری برای کشتار و ناپدید شدن بیشتر اعلام شود». ملل - در بیانیه ای گفته شد.
ما به اندازه گیری طالبان با اقدامات آنها ادامه خواهیم داد.
دنبال احترام
طالبان در ماه اوت، زمانی که دولت تحت حمایت ایالات متحده در کابل و ارتش این کشور سقوط کردند، قدرت را در افغانستان به دست گرفتند.
بازگشت آنها به حکومت بر کشور حدود 20 سال پس از اخراج آنها توسط نیروهای آمریکایی اتفاق افتاد که به یک دولت بنیادگرا پایان داد که به دلیل رفتار وحشیانه خود با زنان، عدم رعایت حقوق بشر و تفسیرهای خشن از اسلام محکوم شد.
رهبران امروز طالبان که می خواهند احترام بین المللی را به دست آورند، وعده داده اند که رژیم آنها متفاوت خواهد بود.
اما دولت جدید به اجرای مجازاتهای خشونتآمیز ادامه داده است و سازمان ملل متحد نسبت به "ادعاهای موثق" ابراز نگرانی کرده است مبنی بر اینکه طالبان پس از پیروزی خود دست به قتلهای انتقامجویانه زدهاند، علیرغم وعدههای عفو برای نیروهای سقوطشده دولت.
دیدهبان حقوق بشر در گزارش خود میگوید رهبران طالبان به نیروهای امنیتی تسلیم شده دستور دادهاند تا برای بررسی ارتباط با برخی از نیروهای نظامی یا ویژه و دریافت نامهای که امنیت آنها را تضمین میکند، در مقامات ثبت نام کنند.
دیدهبان حقوق بشر گفت: «با این حال، طالبان از این چکها برای بازداشت و اجرا استفاده کردند یا به زور ظرف چند روز پس از ثبت نام خود ناپدید شدند و اجساد آنها توسط بستگان یا جوامعشان پیدا شد.»
واشنگتن اوایل این هفته با مقامات طالبان گفت و گو کرد که دور دوم گفتگوها از زمان خروج ارتش ایالات متحده بود.
در جریان مذاکرات دوحه، مقامات آمریکایی از گروه اسلامگرای تندرو خواستند تا امکان دسترسی به آموزش را برای زنان و دختران در سراسر کشور فراهم کند.
یک سخنگوی ایالات متحده گفت که این سازمان همچنین "نگرانی عمیق خود را در مورد اتهامات نقض حقوق بشر ابراز کرد."
(AFP)
[ad_2]