ایالات متحده از روسیه می خواهد که نیروهای خود را از مرز با اوکراین خارج کند و تهدید به تحریم کرده است
صادره به تاریخ، صادره در تاریخ، تاریخ صدور:
ایالات متحده روز چهارشنبه از روسیه خواست تا نیروهای خود را از مرز اوکراین خارج کند و هشدار داد که تهاجم روسیه باعث تحریمهایی خواهد شد که بیش از هر زمان دیگری به مسکو ضربه میزند.
ما نمی دانیم که رئیس جمهور (ولادیمیر) پوتین تصمیم به حمله گرفته است یا خیر. آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا، گفت: ما می دانیم که او در کوتاه مدت در حال ایجاد ظرفیت برای این کار است، اگر چنین تصمیمی بگیرد.
اگر روسیه در مورد اوکراین راه رویارویی را در پیش بگیرد، ما به صراحت اعلام کردهایم که قاطعانه پاسخ خواهیم داد، از جمله با تعدادی از اقدامات اقتصادی تاثیرگذار که در گذشته از انجام آنها خودداری کردهایم.
بلینکن در ریگا، پایتخت لتونی، پس از مشورت با وزرای خارجه ناتو و اوکراین در مورد چگونگی واکنش به آنچه که کییف میگوید تجمع بیش از 90000 سرباز روسی در نزدیکی مرز خود صحبت میکند.
ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو گفت: در صورت استفاده روسیه از زور علیه اوکراین، ناتو چندین گزینه از جمله اقدامات اقتصادی، مالی و سیاسی دارد.
روسیه در سال 2014 شبه جزیره کریمه را از اوکراین گرفت، اما نیات تهاجمی خود را در بحران کنونی رد کرده و می گوید به رفتار تهدید آمیز ناتو و اوکراین پاسخ می دهد.
کرملین روز چهارشنبه اعلام کرد که نگران است اوکراین برای بازپس گیری مناطق جدایی طلب طرفدار روسیه در شرق کشور با زور - چیزی که کییف آن را رد میکند - آماده میشود و آن را به "ماجراجویی بسیار خطرناک" متهم کرد.
این بیانیه میگوید که روسیه نمیتواند به دلیل تمرکز زیاد نیروهای اوکراینی در نزدیکی مرز، هیچ گامی برای کاهش تنش بردارد.
افزایش اطلاعات نادرست
دیمیترو کولبا، وزیر امور خارجه اوکراین گفت روسیه تلاش های خطرناکی برای انداختن تقصیر به گردن اوکراین انجام می دهد.
او گفت: "قاره اروپا ممکن است در حال حاضر در یک مقطع بسیار حساس قرار داشته باشد. ما معتقدیم که باید قدرت نشان دهیم تا بعدا مجبور به اثبات آن نباشیم."
بلینکن گفت که او بخشی از رهبری روسیه "برای ادعای اقدامات تحریک آمیز برای کاری است که آنها در طول مدت برنامه ریزی کرده بودند."
او گفت که مسکو نیز اطلاعات نادرست را افزایش داده است.
«در هفتههای اخیر، ما شاهد افزایش بیش از ده برابری در فعالیتهای رسانههای اجتماعی بودهایم که تبلیغات ضد اوکراینی را به سطوحی نزدیکتر کرده است که آخرین بار قبل از حمله روسیه به اوکراین در سال ۲۰۱۴ مشاهده شده بود.
بلینکن از بیان تحریمهای روسیه خودداری کرد و مسکو و کیف را تشویق کرد که به دیپلماسی بازگردند و طرح صلح 2014 برای شرق اوکراین را احیا کنند.
روسیه با کاهش اعطای وام به بازارهای مالی خارجی و حفظ ذخایر ارزی و طلای بزرگ، تأثیر تحریمهای اعمالشده بر تهاجم خود به کریمه را به طور مؤثری کاهش داده است.
اما اکنون غرب اگر به خط لوله گاز تازه ساخته Nord Stream 2 در زیر دریای بالتیک روی بیاورد، پتانسیل بیشتری دارد که روسیه می خواهد به محض دریافت چراغ سبز از یک تنظیم کننده آلمانی، پمپاژ گاز را از طریق آن آغاز کند.
(رویترز)
[ad_2]