آشنایی با توانایی های پزشک اطفال

پزشک اطفال آموزش های حرفه ای جهت معاینه و درمان کودکان را طی می کند. یک سری نسخه خطی از زمان های گذشته در رابط

توسط AKHBAREBARTAAAR در 25 شهریور 1400

پزشک اطفال آموزش های حرفه ای جهت معاینه و درمان کودکان را طی می کند. یک سری نسخه خطی از زمان های گذشته در رابطه با پزشکی اطفال وجود دارد اما از اواسط قرن ۱۹ به عنوان تخصص پزشکی جدید شناخته می شود. پدر علم اطفال، ابراهام جکوبی است که مشارکت های زیادی در این زمینه داشت.

آبراهام جکوبی دوره پزشکی خود را در آلمان گذراند اما اولین کلینیک کودکان را در نیویورک تاسیس کرد. در واقع برای طبابت به آمریکا رفت.

 

بررسی برخی از وظایف متخصص اطفال

متخصص اطفال به طور مستقیم سلامت کودکان از جمله سلامت جسمی، روحی و عاطفی را بررسی می کند. برای به دست آوردن اطلاعات دقیق بیمار، آزمایش های تشخیصی را انجام می دهند و بر اساس آن برای درمان بیماری ها، آسیب ها و اختلالات، معالجه و دارو و واکسن را تجویز می کنند.

این عوامل برای کودکانی صورت می گیرد که دچار آسیب جزئی، مشکلات حاد، رشد فیزیولوژیکی و روانی و نیز مشکلات تکاملی هستند.

وظیفه پزشک اطفال در رابطه با بهداشت ، رژیم غذایی و پیشگیری از بیماری، آگاهی و هدایت والدین و سرپرستان است.

حوزه کاری آن یک حوزه تخصصی مشترک است، به این معنی که اگر بیماری علائم یک بیماری وخیم را داشت، پزشک اطفال آن را به پزشک متخصص ارجاع می دهد تا مشکل به صورت درست و دقیق بررسی شود.

بررسی محل کار متخصص اطفال

محل کار متخصصین اطفال می تواند مکان های مختلفی چون بیمارستان، مطب خصوصی، سازمان حفظ سلامت، مرکز بهداشت، کلینیک بهداشت، مدارس و... باشد.

اکثر پزشکان اطفال به صورت کارمند حقوق بگیر در مطب های پزشکی گروهی کار می کنند و کم پیش می آید که به صورت انفرادی مشغول به کار باشند.

مطب ها و اتاق معاینه ای که برای کودکان در نظر گرفته می شود مجهز به اسباب بازی، کتاب و... هستند تا هم بتوانند کودک را سرگرم کنند و هم حواس آن ها را از عوامل دردناک پرت نمایند.

هنگام کار با کودکان بسیار باید صبور باشند چرا که معمولا کودکان سرکش و بی قرارند و یا بسیار ترسیده اند که این مسئله نیازمند شکیبایی از جانب شما می باشد.

 

آیا میان پزشک اطفال و پزشک بزرگ سالان اختلاف وجود دارد؟

آنچه که علم می گوید این است که کودکان در حقیقت بزرگسالان کوچک نیستند یعنی میان کودکان و بزرگسالان تفاوت های زیادی وجود دارد، مثلا اگر اندازه بدن یک نوزاد کوچک باشد و یا اندام های داخلی آن کمتر رشد کرده باشد، با بزرگسالان به لحاظ فیزیولوژیکی تفاوت بسیار زیادی دارد. این مشکلات ممکن است به دلیل نقص های مادرزادی و یا مسائل مربوط به رشد ایجاد شود.

آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن