با استفاده از CRISPR ژنوم ویرایش به ایجاد جوامع امن تر به خوردن
IGI محققان با استفاده از CRISPR
تلفظ "crisper." تطبیقی سیستم ایمنی موجود در باکتری ها و archaea شرکت تصمیم گرفتند به عنوان یک ژنوم مهندسی ابزار. مخفف از "خوشه regularly interspaced short palindromic تکرار" که اشاره به یک بخش از ژنوم میزبان حاوی متناوب توالی تکراری و منحصر به فرد قطعه از DNA خارجی. CRISPR-همراه نظارت پروتئین با استفاده از منحصر به فرد این توالی مولکولی mugshots به عنوان آنها به دنبال و نابود کردن DNA ویروسی برای محافظت از سلول.
مشاهده صفحه تعریف
">CRISPR برای تغییر اصلی محصول کاساوا و آن را امن تر و آسان تر به غذا خوردن.
مایکل گومز بزرگ شده کاساوا با کلمبیا ، در حال حاضر او در حال ویرایش آن ژن
یک بخش از DNA که کد اطلاعات مورد استفاده برای ایجاد یک پروتئین است. هر ژن است که مجموعه ای از دستورالعمل ها برای ساخت مولکولی خاص دستگاه است که کمک می کند تا یک سلول باکتری یا ویروس تابع.
مشاهده صفحه تعریف
">ژن.
"من می دانستم که آن را به عنوان "یوکا' در حال رشد است. آن بود که بخش بزرگی از رژیم غذایی ما است. زمانی که من تا به حال فرصتی برای کار بر روی یک محصول است که من مصرف به طور منظم با خانواده, من فکر کردم این یک فرصت عالی می گوید:" گومز یک postdoc در Staskawicz آزمایشگاه در IGI.
کاساوا می رود با نام های بسیاری از: یوکا, manioc, muhogo طبكفي. نشاسته از توبروس ریشه کاساوا را جویدنی مروارید در boba چای حباب در پودینگ نشاسته کاساو یا مانیوک و آن را در یک طیف گسترده ای از محصولات فاقد گلوتن. در سراسر جهان آن را یکی از مهم ترین محصولات زراعی از ریشه.
"تقریبا یک میلیارد نفر در سراسر جهان با تکیه بر این گونه گیاهان به عنوان یک منبع کالری از جمله حدود 40 درصد از آفریقایی. کاساوا واقعا یک جزء اصلی در ایالات متحده, اما در بسیاری از نقاط جهان به خصوص در مناطق استوایی آن را فوق العاده مهم محصول می گوید:" جسیکا لیون محقق اصلی این کاساوا ژنوم ویرایش پروژه در IGI.
کاساوا مهم است اما آن را نیز می آید با یک ساخته شده است در مشکل است که الهام گرفته از IGI تیم به کار بر روی آن: سیانید. ریشه منهوت به طور طبیعی تولید محلول سيانيد. در طول زمان مصرف سیانید می تواند اثرات است که طیف وسیعی از ظریف شناختی مشکلات به konzo شدید بیماری ناگهانی و غیر قابل برگشت فلج پاها.
پردازش مناسب می توانید حذف سيانيد از کاساوا اما بسیاری از مردم در حال غذا خوردن به اندازه کافی پردازش کاساوا. این مشکل به خصوص در بخش هایی از کشورهای جنوب صحرای آفریقا است که با تجربه خشکسالی قحطی و بی ثباتی است. اثرات سمیت در حال بدتر در مکان های که در آن مردم ندارد و دسترسی آسان به پروتئین
یک رشته از اسیدهای آمینه خورده به یک ساختار سه بعدی. پروتئین ها هر تخصصی برای انجام یک نقش خاص برای کمک به سلول های تقسیم و تابع. یکی از چهار macromolecules را تشکیل می دهند که همه چیز زندگی (پروتئین, چربی, کربوهیدرات ها و اسیدهای نوکلئیک).
فراتر از سلامت اثرات پردازش لازم برای حذف سيانيد از کاساوا بار است که به طور عمده می افتد در زنان است. پردازش صنعتی است که هر دو انرژی و تولید سیانید-laced فاضلاب.
"اگر ما قادر به جلوگیری از سیانید تولید آن را می تواند پردازش بسیار سریع تر و آسان تر برای خانواده ها و در درجه اول زنان که انجام این کار می گوید:" لیون.
به سیانید-رایگان کاساوا یک واقعیت لیون گومز و این تیم از محققان در IGI با استفاده از CRISPR ویرایش ژنوم