دانشمندان کشف باکتری مسئول کیمچی Fermentation

اگر شما از طرفداران کره ای, غذاهای شما آشنا خواهد بود با کیمچی که اساسا طلسم از تخمیر مواد غذایی. دانشمندان همواره شناخته شده است که کیمچی سرشار از میکروب است. در حال حاضر یک مطالعه از موسسه کیمچی (WiKim) میریزد نور بر روی تاثیر باکتری های مختلف موجود در مواد غذایی است.

کیمچی باکتری

برای این مطالعه محققان با استفاده کیمچی که تا به حال چهار مواد لازم — کلم, زنجبیل, فلفل قرمز و سیر. "دانشمندان انتخابی سترون مواد را در دسته های مختلف اطمینان حاصل کرد که تنها یک موجود باکتری های اسید لاکتیک است که شروع فرآیند تخمیر و سالم, خوراکی کیمچی. آنها دریافتند که سیر و کلم بودند که هر یک قادر به کمک لاکتوباسیل که یکی از کلیدی میکروب مورد نیاز برای کیمچی در حالی که زنجبیل و فلفل قرمز نمی شد" با توجه به PopSci.

کیمچی که تخمیر با میکروارگانیسم های مشتق شده از کیمچی کلم نشان داد که سویه های باکتریایی مانند Weissella, Leuconostoc, و لاکتوباسیلوس غالب شد. در مقابل کیمچی تخمیر با میکروارگانیسم ها از کیمچی سیر نشان داد که گونه ای از Weissella و Leuconostoc غالب شد. این باکتری همچنین تولید متابولیت مانند مانيتول. محققان جدا شده سه میکروب است که نقش کلیدی در تخمیر کیمچی — Weissella koreensis, Leuconostoc gelidum, و لاکتوباسیلوس sakei. بسته به گونه از باکتری های اسید لاکتیک به کیمچی خواهد بود تخمیر متفاوت است.

دانشمندان امیدوارند که نتایج این مطالعه ممکن است مفید در تولید استاندارد کیمچی. با این حال نتایج این مطالعه تنها بر اساس یک دسته از سبزیجات است. نتایج می تواند متفاوت باشد هنگامی که دسته های مختلف استفاده می شود. به این ترتیب تحقیقات بیشتر در مورد این موضوع لازم است.

Scientists hope that the results of the study may become useful in the production of standardized kimchi. (Image: adactio via Compfight cc)

دانشمندان امیدوارند که نتایج این مطالعه ممکن است مفید در تولید استاندارد کیمچی. (تصویر: adactio از طریق Compfight سی سی)

مزایای بهداشت و درمان

یک فنجان کیمچی برآورد شده است به ارائه 55 درصد از ارزش روزانه (DV) از ویتامین K 22 درصد از DV از ویتامین C و 24 درصد از DV از ریبوفلاوین 21 درصد از DV آهن و 20 درصد از DV فولات. به علاوه بسته به مواد مورد استفاده در تغذیه پروفایل کیمچی تغییر خواهد کرد درآمده است. مثلا کیمچی که با استفاده از کلم به عنوان یکی از مواد تشکیل دهنده خود را ارائه خواهد شد در حدود 10 مختلف مواد معدنی و ویتامین A و ویتامین C و حدود 34 اسیدهای آمینه است. فرآیند تخمیر از کیمچی می تواند تا پایان در حال توسعه بسیاری از مواد مغذی اضافی است که می تواند به راحتی جذب شده توسط بدن انسان است.

تخمیر طبیعت کیمچی اجازه می دهد تا برای میکروارگانیسم های مفید برای رشد. به نام پروبیوتیک مصرف آنها را ارائه می دهد خواص درمانی متعدد مانند حفاظت از سرماخوردگی, کاهش, هضم, ترویج سلامت قلب, مبارزه با سرطان ، برای دریافت این مزایا به طور منظم وعده کیمچی نمی — شما را به خوردن آنها را در مقادیر زیاد. پروبیوتیک ها و دیگر ترکیبات مانند HDMPPA موجود در کیمچی می تواند کمک به شما در مقابله با التهاب است. در واقع یک لوله آزمایش مطالعه کشف کردند که HDMPPA سرکوب و مسدود انتشار تورمی ترکیبات. کیمچی همچنین ممکن است کمک در کند کردن روند پیری. در یک مطالعه سلول های انسانی که تحت درمان با کیمچی نمایش داده می شود گسترش طول عمر صرف نظر از سن خود.

The vitamins in cabbage reduces bacterial infection. (Image: Willis Lam via flickr CC BY-SA 2.0)

کلم است که باید برای زمستان غذا به دلیل ارزش تغذیه ای است. (تصویر: ویلیس لام از طریق فلیکر CC BY-SA 2.0)

کیمچی سرشار از لاکتوباسیلوس باکتری است که باعث بهبود ایمنی خود را. یک مطالعه بر روی موش ها دریافتند که موجودات تزريق شده با لاکتوباسیلوس پلانتاروماست که در کیمچی نشان داد سطوح پایین تر از تورم نشانگر TNF آلفا. هنگامی که یک فرد رنج می برد از یک بیماری یا عفونت خود را TNF آلفا سطوح معمولا در سمت بالاتر. چنین کاهش در TNF آلفا و به سادگی نشان می دهد که سیستم ایمنی بدن عملکرد کاملا کارآمد است. افرادی که مصرف کیمچی به طور منظم نیز ممکن است به نفع از دست دادن وزن و همچنین کاهش سطح قند خون.

دنبال کنید با ما در توییتر و یا اشتراک به ما هفتگی ایمیل

آیفون SE: ارزان ترین مدل از اپل


tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de