دستور العمل: مراکش (شهر), سالاد با بلغور و تاریخ conjures طعم مراکش

منهتن ساحل cookbook نویسنده پاملا Salzman اذعان می کند که او هرگز به مراکش اما توضیح می دهد که او احساس راحت و

توسط AKHBAREBARTAAAR در 28 تیر 1399

منهتن ساحل cookbook نویسنده پاملا Salzman اذعان می کند که او هرگز به مراکش اما توضیح می دهد که او احساس راحت و ترکیب امضا از مواد تشکیل دهنده است که بخشی از جهان در یک سالاد خوشمزه است. دستور غذا برای مراکش سالاد از آخرین کتاب "پاملا Salzman را سریعتر از سریع" (Hachette, $28). همراه با مقدار زیادی از ترد کاهو Salzman شامل شمال آفریقا تشکیل دهنده مانند خرما بلغور و بادام همراه با عسلی, سرکه بریزید نعنا و زیتون سبز.

"من همیشه دوست دارم هر چیزی شور و شیرین با هم, اما علاوه بر این از ترش است شکر و تخم مرغ در کیک," او می نویسد. "رها کردن بلغور و مبادله در پخته شده و سرد کوینولا برای, gluten-free, گزینه یا گل کلم برنج برای یک دانه-رایگان تنوع."

Marrakesh, سالاد با بلغور و تاریخ

عملکرد: 6 نفر

مواد تشکیل دهنده

1/3 فنجان بلغور

سس: 1 قاشق غذا خوری آب لیمو تازه 1 قاشق قرمز-شراب سرکه 1/2 قاشق چای خوری نمک و فلفل سیاه تازه زمین به سلیقه 1 تا 2 قاشق چای خوری عسل و 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق العاده خالص خرج کردن از فلفل هندی و کمی دارچین

1/2 فنجان بادام خام

2 قاشق چای خوری روغن زیتون فوق العاده خالص

خرج کردن از نمک

خرد مزه از 1 لیمو بزرگ

3 سر نوزاد Gem کاهو یا معادل آن از دل romaine بزرگ برگ پاره شده نصف یا ثلث

4 پیاز سبز خرد شده از جمله نیمی از ساقه های سبز تیره

6 تاریخ مجول بازمی گردد, خرد شده, دیدن کوک نت

1/2 فنجان حفره دار زیتون سبز قطعه قطعه درازا

تعداد انگشت شماری از برگ نعناع تازه درشت پاره

1 آووکادو بازمی گردد و پوست کنده قطعه قطعه درازا

کوک رایحه: خنک خرما برای آسان تر سفت. پاشیده پنیر فتا اضافه می شود اگر شما می خواهم. آن را وگان استفاده از شربت افرا خالص به جای آن از عسل.

روش

1. در ماهی تابه متوسط طبخ بلغور در مقدار زیادی از آب جوش بپزید حدود 20 دقیقه است. تخلیه در خوب-مشهد غربال و بر روی ورق یا ورق پخت برای خنک.

2. جای همه پانسمان و مواد در یک پیچ بالای شیشه و لرزش تا زمانی که ترکیب شده است.

3. سرخ بادام را در روغن زیتون در رسانه کتری را روی حرارت متوسط قرار دهید تا به آرامی حدود 3 تا 4 دقیقه. ریز ریز درشت و سپس با پاشیدن نمک و مزه. را کنار بگذارند.

4. ترتیب کاهو در کاسه یا بشقاب. اضافه کردن سرد شده و پیاز سبز. نم نم باران با فقط به اندازه کافی سس به آرامی کت; به آرامی شیر یا خط. بالا با خرما زیتون نعناع و بادام خرد شده. ترتیب آووکادو برش در بالا و نم نم باران با باقی مانده سس.

منبع: اقتباس از "پاملا Salzman را سریعتر از سریع" توسط پاملا Salzman (Hachette, $28)

یک پخت و پز سوال ؟

تماس با کتی توماس در cathythomascooks@gmail. com



tinyurlis.gdclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب