مناسب برای مبتدیان: پخت نان در خانه, با این دستور العمل

آیا شما همیشه می خواستم به پخت نان در خانه اما نمی دانم چه کاری انجام دهید ؟ به دنبال این دو دستور العمل های ساده است که حتی مبتدیان به راحتی می توانید انجام دهید و شما قادر خواهید بود به طبخ نان در خانه با حداقل سر و صدا.

اساسی نان

برای این دستور غذا شما نیاز به 2 فنجان آب گرم را در حدود 115°F, 5 تا 6 فنجان آرد ½ فنجان شکر سفید ¼ فنجان روغن نباتی 1 ½ قاشق غذاخوری مخمر خشک فعال و 1 ½ قاشق چایخوری نمک. اولین, شما نیاز به اثبات مخمر. حل شده 1 قاشق غذاخوری از شکر را با مقداری آب گرم و مخمر است. در عرض 5 دقیقه این مخلوط باید مانند نگاه ساختاری.

برای بهترین نتیجه شما باید اطمینان حاصل شود که شما تنها با استفاده از آب گرم در طول این فرایند است. “نم نم باران چند قطره از آب خود را بر روی داخل مچ دست خود را. اگر آن را گرم و راحت برای شما و سپس آن را بدون شک می تواند گرم و راحت برای خود قارچی بیش از حد. اگر آن نمی باشد و به جای احساس داغ, آن به احتمال زیاد خواهد بود بیش از حد برای قارچی خود را برای زنده ماندن. در همین راستا اگر آن را بیش از حد سرد و سپس مخمر را به سادگی خفته باقی می ماند” با توجه به bob’s Red Mill.

این خمیر نیاز به یک رنگ ورو رفته قوام. (تصویر: pixabay / CC0 1.0)













هنگامی که مخمر آماده مخلوط باقی مانده شکر و روغن و نمک به آن است. اضافه کردن آرد یک فنجان در یک زمان. اگر شما اضافه کردن بیش از حد آرد و نان را به نوبه خود خشک شود. یک رنگ ورو رفته قوام بهتر است برای خمیر. حفظ ورز حدود 7 دقیقه. بعد روغن یک کاسه جای خمیر و پوشش آن را با یک پارچه مرطوب. اجازه دهید آن را برای حدود یک ساعت و خمیر باید دو صورت فله. حذف پارچه و شروع به مشت زدن به خمیر کردن. مخلوط کردن برای حدود یک دقیقه و تقسیم خمیر را در نصف.

شکل دو خمیر بخش به قرص و محل آنها را در یک ماهی تابه روغن. اجازه دهید آنها را به نشستن تا قرص افزایش یافته است حداقل یک اینچ بالاتر از پان. آنها پخت در 350 درجه فارنهایت حدود 30 تا 40 دقیقه است. آنها را و قلم مو با کره برای لذت بردن از اولین خانه-نان پخته شده است. این دستور را حدود 1 ساعت از آماده سازی و پخت و پز. شما نیاز به اجازه می دهد تا خمیر به افزایش اضافی 90 دقیقه.

اذوقه و نوشابه شام رول

این پوسته پوسته نان کاملا متفاوت از اساسی نان مورد بحث ما قبل از. برای تهیه اذوقه و نوشابه شام رول شما نیاز به 5 فنجان آرد همه منظوره 1 فنجان آب گرم ¾ پیمانه شیر تبخیر, 1/3 فنجان شکر دانه ریز 1/2 فنجان سرد کره ¼ فنجان کره ذوب شده 1 تخم مرغ بزرگ 1 قاشق غذاخوری مخمر خشک فعال و 1 ½ قاشق چایخوری نمک.

Buttery dinner rolls tend to be flaky. (Image: pexels / CC0 1.0)

اذوقه و نوشابه شام رول تمایل به پوسته پوسته. (تصویر: pexels / CC0 1.0)













اولین بار, ماهوت پاک کن زدن آب و شکر و مخمر تبخیر شیر, تخم مرغ و 1 فنجان آرد. اضافه کردن کره ذوب شده مخلوط کردن و نگه داشتن تا زمانی که خمیر صاف می شود. تنظیم آن را کنار گذاشته است. در کاسه دیگر اضافه کردن 4 فنجان آرد و رنده سرد کره. بازی شیر یا خط آنها را با هم تا زمانی که مواد با هم ترکیب و به طور مساوی. مخلوط مخمر آماده سازی به این. وقتی خمیر تبدیل به یک غده, خشن توپ و آرد به طور مساوی مرطوب پوشش کاسه و در یخچال آن را برای حداقل 4 ساعت است.

بعدی تقسیم خمیر را به چهار قسمت تقسیم کنید. رول هر قطعه به یک دایره حدود ¼ اینچ ضخامت. برس این بخش با یک قاشق غذاخوری کره ذوب شده. برش دایره را به 8 قطعه است. رول آنها را به یک شکل هلالی. پس از انجام محل آنها را بر روی یک ورق پخت. پوشش با یک پارچه و اجازه دهید آن را برای حدود 2 ساعت است. رول در حال حاضر باید دو برابر اندازه اصلی خود. از پیش گرم کردن فر را به دمای حدود 350°F. پخت رول برای حدود 15 دقیقه تا زمانی که تبدیل شدن آنها به طلایی ، آنها را بیرون و براش رول با کره ذوب شده قبل از خدمت.

دنبال کنید با ما در توییتر و یا اشتراک به ما هفتگی ایمیل

چگونه قدردانی می تواند کمک به شما در مقابله با بحران

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>