سیر: یک آنتی بیوتیک طبیعی

سیر تند و قوی مزه گیاه. این است که غنی از ترکیبات گوگردی به خصوص آلیسین است که فوق العاده ضد باکتری خواص, ساخت

توسط AKHBAREBARTAAAR در 25 فروردین 1399

سیر تند و قوی مزه گیاه. این است که غنی از ترکیبات گوگردی به خصوص آلیسین است که فوق العاده ضد باکتری خواص, ساخت آن را یک انتخاب عالی به عنوان یک آنتی بیوتیک. به عنوان یک غذای, آن را به یک گرم و آرامش بخش از طبیعت است و به تقویت معده. آن را نه تنها سموم و دفع حشرات, اما آن را نیز کار می کند برای تنظیم سطح قند خون جلوگیری از بیماری های قلبی و عروقی و افزایش ایمنی.

به گزارش دانشگاه ملی تایوان قرمز-گوشت عاشقان می تواند به نفع از مصرف 5-15 گرم (1 تا 3 حبه) سیر خام روزانه به طور موثر کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی. سیر پایین مقاومت در برابر حرارت; پخت و پز و گرمایش تا حد زیادی شکسته شدن و کاهش آن ضد باکتری خواص. خوردن سیر خام بهترین راه برای استفاده از آن آلیسین. یکی دیگر از انتخاب خوب است آن خیساندن در سرکه.

According to a report by the National Taiwan University, red-meat lovers can benefit from taking 5-15 g (1-3 cloves) raw garlic daily to effectively lower the risk of cardiovascular diseases. (Image: via pixabay / CC0 1.0)

به گزارش دانشگاه ملی تایوان قرمز-گوشت عاشقان می تواند به نفع از مصرف 5-15 گرم (1 تا 3 حبه) سیر خام روزانه به طور موثر کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی. (تصویر: از طریق pixabay / CC0 1.0)

سیر و سرکه

CCP ویروس به سرعت در حال گسترش در سراسر جهان در ماه های اخیر. بسیاری از انواع متنوع راه حل های محلی برای تقویت ایمنی به نظر می رسد در صحنه برای مبارزه با این بیماری همه گیر. سیر سرکه یکی از آنها است. با توجه به سنتی چینی پزشکی مطالعات سرکه خودی خود می تواند سم زدایی و کشتن میکروب ها است. هنگامی که در ترکیب با هم و هر دو سیر و سرکه نه تنها به تقویت سیستم ایمنی بدن آنها نیز حذف ماهی بوی و گریس ترویج هضم غذا و جلوگیری از تصلب شرایین و عفونت.

پوست کردن پوست 500 گرم سیر تازه شستشو و خشک است. قرار داده و سیر را در یک ظرف شیشه ای تمیز. اضافه کردن برخی از stevioside یا سنگ و شکر و کمی نمک و حدود 67 اونس سرکه برنج. مهر و موم محکم و فروشگاه برای حداقل یک ماه قبل از استفاده از. مانند شراب و دیگر زمان ذخیره سازی قوی تر سرکه سلیقه.

According to traditional Chinese medical studies, vinegar itself can detoxify and kill germs. (Image: pixabay / CC0 1.0)

با توجه به سنتی چینی پزشکی مطالعات سرکه خودی خود می تواند سم زدایی و کشتن میکروب ها است. (تصویر: pixabay / CC0 1.0)

سیر سرکه نمی شود عنوان شده است. آن نیاز به رقیق شده با 10 قسمت آب برای نوشیدن: 1 بخش سیر و سرکه 10 قسمت آب. نباید آن را مصرف با معده خالی. مردم با کمبود سرد-نوع قانون اساسی می تواند آن را بنوشید گرم به تعادل سیستم خود و سلامت.

الکل می تواند دوستداران خیس خوردن سیر در شراب به عنوان به خوبی و نوشیدن مقدار کمی روزانه قبل از خواب است. افرادی که طعم شیرین را می توانید عسلی سیر و خوردن 2-3 حبه با معده خالی روزانه; این کمک می کند تا برای جلوگیری از فشار خون بالا. هر کدام راه شما ترجیح می دهید به طور سنتی از آنها استفاده می شود برای افزایش ایمنی و سلامت است.

ترجمه شده توسط سیسیلیا و edited توسط مایکل Segarty

دنبال کنید با ما در توییتر و یا اشتراک به ما هفتگی ایمیل

بازتاب در انزوا


tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن