سبوس برنج منبعی غنی از پروتئین، ویتامین ها، فیبر و آنتی اکسیدان است و خواص و فواید زیادی برای سلامتی دارد.
برخلاف تصور رایج، وقتی سبوس برنج به عنوان یک محصول جانبی در طی فرآیند آسیاب به دست میآید، میتواند اکسید شود.
در این صورت تلخ می شود و خاصیت خود را از دست می دهد، اما در شرکت بیز با روش تکنولوژیکی جدید از اکسید شدن محصول جلوگیری می شود.
کتابچه راهنمای:
مخلوط کردن سبوس برنج در ماست و سالاد، مخلوط کردن آن با صبحانه، خورش ها و حتی در صورت استفاده از برنج سفید، مخلوط کردن سبوس برنج با دست در مرحله آخر پخت برنج یکی از کاربردهای روزانه و مفید صدا است.
بر اساس نتایج تحقیقات، استفاده از فیبر غذایی خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد
کلسترول خون را کاهش می دهد و حساسیت به انسولین را بهبود می بخشد
سبوس برنج چیست؟
مدت هاست که درباره سبوس برنج صحبت شده و ارزش غذایی بالایی دارد. علاوه بر پروتئین، سبوس برنج منبع عالی ویتامین های B و E است. سبوس همچنین حاوی مقادیر کمی آنتی اکسیدان است که در انسان کم کلسترول در نظر گرفته می شود. افراد زیادی برای تهیه این غذای ارزشمند برنج می خرند.
سبوس برنج حاوی 10 تا 23 درصد روغن سبوس است. ماهیت روغنی سبوس آن را به یک چسب عالی برای خوراک دام تبدیل می کند. پس از تخلیه و استخراج، روغن سبوس یک روغن گیاهی با کیفیت بالا برای پخت و پز یا خوردن است. در ادامه این مطلب از سایت گیلان سبوس برنج چیست؟ فواید و ویژگی های این غذا چیست؟ چگونه استفاده می شود و چه کسانی مجاز به استفاده از آن نیستند؟ روش نگهداری بعد از خرید سبوس برنج چگونه است؟ بیایید با ویژگی ها و راهنمای خرید آن آشنا شویم.
تاریخ تولید سبوس برنج موجود در فروشگاه آریوکالا
پوسته و لایه نازکی که روی دانه های برنج قرار می گیرد را سبوس می گویند. این لایه نازک دارای ارزش غذایی زیادی از نظر دارویی و بهداشتی است و می تواند به سلامت بدن نیز کمک زیادی کند. وقتی سبوس برنج از دانه جدا می شود، بیشتر ارزش غذایی آن از بین می رود و تنها برنج آسیاب شده باقی می ماند که تقریباً فاقد ویتامین است.
سبوس برنج حاوی انواع ویتامین های گروه B است. برنج عمدتاً دارای دو پوسته سخت است که پوسته اول پس از برداشت برداشته می شود و پوسته دوم که سبوس اصلی است در مرحله بعد جدا می شود. پوسته داخلی برنج را لایه سبوس برنج یا لایه سبوس می نامند. این لایه بعد از برنج قرار دارد و در مرحله فرسایش از برنج در حال فرآوری جدا می شود. ویژگی های زیادی دارد. برنجی که سبوس آن جدا نشده باشد، برنج قهوه ای نامیده می شود.
خرید سبوس برنج قهوه ای چه مزایایی دارد؟
مردم از سبوس برنج برای کلسترول بالا، دیابت، فشار خون بالا، عملکرد ورزشی و بسیاری اهداف دیگر استفاده می کنند. این محصول از لایه بیرونی برنج (Oryza sativa) به دست می آید. روغن سبوس برنج به عنوان یک "روغن بهداشتی" در ژاپن، آسیا و هند بسیار محبوب است. بسیاری از مردم ممکن است آن را با برنج اشتباه بگیرند. اما برنج لایه بیرونی برنج و سبوس لایه داخلی برنج است. در ادامه شما را با ویژگی های خرید سبوس برنج آشنا می کنیم.
خواص سبوس برنج قهوه ای برای پوست و مو
این ماده غذایی ارزشمند حاوی ویتامین ها و مواد معدنی زیادی است که سلامت پوست شما را بهبود می بخشد. سبوس برنج به دلایل زیر برای پوست شما بسیار مفید است:
ویتامین B
ویتامین E
فلز
اسید فرولیک
گاما ارزیانول
از خواص سبوس برنج برای مو می توان گفت متابولیسم سلول های زنده در پیاز مو را افزایش می دهد. در جدول زیر خواص آن برای مو را با جزئیات بیشتری توضیح داده ایم.
مقالات مشابه
- افزایش اعتماد به نفس در زنان با چند راهکار ساده
- طریقه دریافت شماره شبا بانک تجارت
- گتی اعلام $655,000 صندوق امداد برای هنرمندان نهفته coronavirus
- ترفند های خانه داری و زندگی - مجله ویکی تریکس
- آنی گلن, 100, مشهور فضانورد را بیوه می میرد COVID-19
- نیروگاه کربن جذب می تواند فشار آب لوازم
- یکی از بهترین جنگجوهای براول پس در مبارزههای نزدیک را بشناسید
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- کاستکس نخست وزیر فرانسه اقدامات جدیدی را برای کاهش سرعت Omicron اعلام کرد، اما مدارس طبق برنامه بازگشایی خواهند شد
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی