آب اکسیژنه چیست و چطور این همه خاصیت دارد ؟

از حیث ساختاری رادیکال های آزاد که حساس استفاده از پراکسید هیدروژن در آب تولید می شوند آب را اکسید کرده و ضد ع

توسط AKHBAREBARTAAAR در 1 فروردین 1401
از حیث ساختاری رادیکال های آزاد که حساس استفاده از پراکسید هیدروژن در آب تولید می شوند آب را اکسید کرده و ضد عفونی می نمایند و در نهایت باعث از در میان رفتن میکروارگانیسم های مضر می شوند. مجزاسازی همین ماده منجر میشود، اکسیژن، خود به خویش آزاد شود. ۲. حیاتی آب بخوبی مخلوط میشود، غیر گریز می باشد و تا روزگار اکسید کردن مواد آلی در آب باقی میماند. مخلوط نمودن آب اکسیژنه اصلی صابون مایع به نسبت 1:2، دئودورانت موثر ایجاد می کند. هیدروژن پراکسید در عالم امن ترین سطح ضد عفونی کننده اثر گذار طبیعی در لحاظ گرفته شده است. از لحاظ کاربردی آب اکسیژنه یک ماده تمیز کننده تمامی کاره است که به عنوان پاک کننده به کارگیری می شود. هیدروژن پراکسید در طیف وسیعی از محصولات نظافتی و محافظت های شخصی، از گزاره رنگ مو و سپید کننده ها، خمیر دندان و دهن شویه ها، پاک کننده های حمام و پاک کننده های لکه های لباس استفاده می شود. که کاربرد گسترده ای در پزشکی ، بهداشت و پاک کننده ها دارد. کاربرد مهم اسید سولفوریک در پالایش نفت است که به عنوان کاتالیزور در روند آلکیلاسیون به جهت تولید بنزین اهمیت اکتان بالا به کار گیری می شود. اسید سولفوریک غلیظ خورنده می باشد و در صورت عدم در دست گرفتن درست سبب سوختگی جدی می شود. این ماده شیمیایی می تواند سوختگی ثانویه حرارتی در نتیجه دهیدراته شدن بافت را هم به ملازم داشته باشد. آب اکسیژنه به جهت حذف مواد آلی و معدنی که موجب فاسد شدن آب استخر می‌شوند بکار میرود. وجودد آمونیاک از این جهت حتمی می باشد که آب اکسیژنه در حضور قلیاییها سریعتر اکسیژن می دهد و در عاقبت موها تندتر بور میشوند. چنانچه موی سیاهسر را اصلی مخلوطی ازز ۱۰۰ گرم آب اکسیژنه ۳۰٪ و چهار قطره محلول ۲۵۵٪ آمونیاک تر کنند و پس از ۱۰ تا ۲۰ دقیقه اهمیت آب خالص و آنگاه دارای محلول اسید استیکدار بشویند، بور مایل به قرمز رنگ میشود. پراکسید هیدروژن به تیتر یک ضدعفونی کننده ملایم با ساخت رادیکال های آزاد کار کرده و آلودگی ها را از بین می برد. مطالعات علمی زیادی بر روی موثرترین عوامل، در ضدعفونی نمودن درمقابل ویروس کرونا انجام نشده، چون که همین ویروس به طراوت کشف شده است. میکروارگانیسم هایی مثل سالمونلا که در مرحله تخم مرغ جوجه ریزی وجود دارد، می توانند در سراسر مرکز توزیع شوند، به طور بالقوه بر جوجه های دیگر جوجه کشی نیز تأثیر بگذارد. در صورتی که شما همین مقاله را تحسین می کنید، مایلید دیتاها بیشتری در مورد تحقیق درباره ی آب اکسیژنه بدست آورید به وب سایت ما مراجعه کنید.
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن