ی دستور غذاها: چگونه به آبجو می توانید مرغ و دیگر اقلام خود را برای روز یادبود cookout


جوجه ها قرار داده شده در بالای قوطی های آبجو را به یک حیاط کباب کلاسیک. (فایل عکس Ygnacio Nanetti اورنج کانتی ثبت نام/SCNG)

کباب است که اغلب به یک بازیکن کلیدی در روز یادبود جشن. حتی اگر بحران بهداشت و درمان ما مانع از میزبانی همایش بزرگ کوره هنوز هم می تواند آشپزی بنای مارک مناسبت.

روزانه صبح زود پیاده روی با همسرم گفتگو اغلب چرخش در اطراف به مواد غذایی است. بحث از گوشت گاو کمبود led همسر من به آمده تا با یک ایده درخشان. چرا طبخ تا برخی از آبجو می تواند مرغ یک غذای ما می پرستمش اما نمی مبدع برای سال ؟ در واقع.

اگر شما هرگز معلوم آبجو می, مرغ, من پیشنهاد می کنم که این روز یادبود در زمان مناسب. فرایند سرگرم کننده است که ترکیبی از هدف و تلون مزاج. پرنده معلوم شاداب و مرطوب داخل با مزه ترد خارجی پیشرفته با خوشمزه rub, به علاوه کشنده بوی دود. کباب کردن مرغ, نشسته راست, ماهیهای نیم-کامل دم ظرف بازده نتایج غیر قابل مقاومت.

من با استفاده از کباب پز گورو استیون Raichlen فرمول منابع از چهارم خود را همه فن حریف بق کتاب “آبجو می تواند مرغ — و 74 دیگر نامتعارف دستور العمل برای کوره” (کارگر $12.95). این کتاب ارائه می دهد دستور العمل های لذیذ, مرغ, روش سوارکاری با قوطی.

به آن را آسان عمودی سرخ ها به فروش می رسد که می تواند آبجو و پرنده در محل. گاهی اوقات من انتخاب کردن به استفاده از این ابزار اما Raichlen جهت است که پرنده پرواز انفرادی. شما یک نیاز ندارد مگر اینکه شما عصبی در مورد می تواند اوج. آن را مفید به دولایه, دستکش و انبر.

در حالی که به طور کامل پخته پرنده استوار کردن گرما پرتاب برخی از blanched کنگر فرنگی در کوره. نه تنها آنها دلپذیر بسیاری از آماده سازی انجام می شود در پیش است. Blanched تا زمانی که مناقصه جلوتر از زمان بدلی با کوهی کره و سپس کبابی قبل از خدمت آنها به نظر می رسد ستایش همه. خوشمزه سس فرو بردن در کنار آنها طول می کشد بیش از بالا. یکی از مورد علاقه من سس به همراه کنگر فرنگی ساخته شده است از یک دستور با اقتباس از والت را بارانداز در مهر و موم در ساحل.

قبل از اینکه شما شروع به مرغ خواندن این آبجو-کنسرو راهنمایی:

می توانید انجام دهید ؟ استفاده از آلومینیوم بدون درز قوطی. جلوگیری از مد افتاده لحیم قوطی آنهایی که با یک درز قابل مشاهده در پایین.

طعم و مزه است که نوشیدنی? آبجو گویا ظریف malty عطر و طعم به مرغ. Raichlen می گوید که نوشابه و آب میوه اضافه کردن “خود ظریف اسانس.”

بدون الکل مهمان ؟ اگر مهمان شما نمی نوشیدن الکل و استفاده از نوشابه و یا آب میوه. Raichlen می گوید کنسرو چای سرد سلیقه زیادی با مرغ; کولا می کند بیش از حد.

مالش در حال حاضر مالش بعد ؟ وجود دارد دو راه برای استفاده از یک rub: به عنوان یک چاشنی و یا به عنوان یک درمان. برای عطر و طعم خفیف تر اعمال rub فقط قبل از کباب. برای قوی تر “درمان” طعم مالش آنجا که 24 ساعت در پیشبرد پوشش و خنک.

پایه آبجو می تواند مرغ

مرغ را کاهش داده است به می توانید قبل از پخت و پز. (فایل عکس Ygnacio Nanetti اورنج کانتی ثبت نام/SCNG)

عملکرد: 2-4 وعده

مواد تشکیل دهنده

1 (12 اونس) می توانید آبجو

1 (3 1/2 – 4-پوند) مرغ

2 قاشق غذا خوری همه منظوره کباب Rub (دیدن دستور العمل) و یا مورد علاقه خود را تجاری rub

2 قاشق چای خوری روغن نباتی

2 فنجان تراشه های چوب یا تکه (ترجیحا درخت گردوی امریکایی یا گیلاس) آغشته به 1 ساعت در آب و/یا آبجو به پوشش و سپس خشک

همه منظوره با دستور زیر

روش

1. پاپ تب کردن آبجو می تواند. بریزید و نیمی از آبجو (3/4 فنجان) بیش از خیساندن تراشه های چوب یا تکه یا رزرو برای دیگر استفاده کنید. استفاده از کلیسا-کلید-سبک بازکن را به بهم زدن 2 سوراخ های اضافی در بالا می توانید. را کنار بگذارند.

2. حذف بسته giblets از حفره بدن مرغ را کنار بگذارند و برای دیگر استفاده کنید. حذف و دور چربی فقط در داخل بدن و گردن حفره. شستشو مرغ در آب سرد و تخلیه و بلات خشک در داخل و خارج با حوله کاغذی.

3. نم نم 1 قاشق چای خوری مالش داخل حفره بدن و 1/2 قاشق چای خوری داخل حفره گردن. نم نم باران روغن در خارج از پرنده و مالش و یا آن را با قلم مو در سراسر پوست. نم نم با 1 قاشق غذا خوری مالش و مالیدن آن در سراسر پوست. قاشق باقی مانده 1 1/2 قاشق چای خوری مالیدن به آبجو از طریق سوراخ در بالا می توانید. نگران نباشید اگر آبجو با فوم های بالا; این طبیعی است.

4. نگه داشتن پرنده درست, با باز شدن حفره بدن در پایین و پایین تر از آن را بر روی آبجو می تواند تا می تواند متناسب به حفره. جلو و پاهای مرغ رو به جلو به شکل یک نوع از سه پایه, پس, پرنده راست می ایستد. عقب پا از سه پایه است که می تواند آبجو.

5. پهلو نکات بال و پشت مرغ را به عقب.

6. راه اندازی کوره به صورت غیر مستقیم کباب (اگر با استفاده از زغال چوب کوره تخلیه و یا حمله درخشان زغال سنگ در 2 شمع در طرف مقابل از کوره و محل چکه پان در میانه; اگر با استفاده از 2-مشعل گاز کوره نور یک طرف و قرار دادن مرغ در unlit سمت). اگر با استفاده از گاز کوره جای تراشه های چوب یا تکه های سیگاری در کاسه و یا در دود کیف و پیش گرم کردن در بالا تا زمانی که شما ببینید دود و سپس کاهش گرما در حد متوسط.

7. هنگامی که آماده به طبخ اگر با استفاده از کوره زغال چوب پرت کردن تمام تراشه های چوب یا تکه های زغال سنگ در. ایستاده مرغ در مرکز داغ رنده بیش قطره پان و دور از گرما (اگر با استفاده از کوره زغال چوب).

8. پوشش کوره و طبخ مرغ تا زمانی که پوست تیره قهوه ای طلایی و بسیار ترد و گوشت پخته شده را از طریق (حدود 180 درجه فوری-خواندن دماسنج درج شده در ضخیم ترین قسمت ران, اما نه دست زدن به استخوان) 1 1/4 تا 1 1/2 ساعت. اگر با استفاده از کوره زغال چوب, شما نیاز به اضافه کردن 12 تازه زغال سنگ در هر طرف بعد از 1 ساعت. اگر پوست مرغ شروع به قهوه ای بیش از حد آزادانه چادر پرنده با فویل آلومینیوم.

9. استفاده طولانی انبر نگه مرغ با می و با استفاده از مجموعه ای دیگر از انبرک (به مرغ ثابت) با دقت انتقال و مرغ می تواند در سمت راست به صفحه گرامافون. در حال حاضر پرنده به مهمانان خود را. اجازه دهید مرغ استراحت 5 دقیقه. با دقت آسانسور مرغ خاموش می: کار بیش از سینک یا کباب تابه برای گرفتن هر گونه مایع است. پوشیدن دستکش دولایه نگه مرغ کمی در زاویه با 1 دست با دقت بیرون بکشد می تواند با دست دیگر (شما ممکن است نیاز به پیچ و تاب و یا تکان دادن آن برای نرم کردن آن). برای جلوگیری از سوختگی مراقبت به نشت داغ آبجو. و یا شما می توانید نگه دارید مرغ را با 1 مجموعه ای از انبرک و حذف می توانید با یکی دیگر از مجموعه ای از انبرک. نصف چهارم یا حک کردن مرغ و خدمت می کنند.

منبع: “آبجو می تواند مرغ — و 74 دیگر نامتعارف دستور العمل برای کوره” توسط استیون Raichlen (کارگر $12.95)

همه منظوره کباب Rub

عملکرد: 3/4 فنجان

مواد تشکیل دهنده

1/4 فنجان نمک درشت (حلال یا دریا)

1/4 فنجان شکر قهوه ای تیره

1/4 فنجان فلفل قرمز شیرین

2 قاشق غذا خوری فلفل سیاه تازه زمین

طبخ توجه داشته باشید: هنگامی که با استفاده از مالش مراقب باشید به آلوده آن است. حرکت شبیه چمچه زنی آنچه شما نیاز دارید از ظرف; نزنید نپخته مرغ با قاشق و بازگشت قاشق به ظرف.

روش

1. قرار دادن نمک و شکر قهوه ای و فلفل قرمز و فلفل را در کاسه کوچک هم بزنید و به مخلوط. انگشتان خود را در واقع کار می کنند بهتر است برای مخلوط کردن مالش از قاشق یا ماهوت پاک کن زدن می کند.

2. فروشگاه مالش در شیشه مهر و موم شده دور از گرما و نور آن را به نگه داشتن حداقل 6 ماه.

گریل شده با کنگر فرنگی با سس فرو بردن

گریل شده با کنگر فرنگی یک ظرف بزرگ را به سمت خدمت در بعدی خود را cookout. (فایل عکس نیک Koon اورنج کانتی ثبت نام/SCNG)

عملکرد: در مورد 6 نفر

مواد تشکیل دهنده

4 کنگر فرنگی (ترجیحا بزرگ جهان کنگر فرنگی)

1 قاشق غذا خوری نمک درشت

1 لیمو نصف کاهش دهد

6 قاشق غذا خوری کره بدون نمک ذوب شده یا روغن زیتون و یا ترکیبی از هر دو

2 قاشق غذا خوری ریز خرد شده تازه و پیازچه

نمک و فلفل را به طعم و مزه

روغن نباتی یا کانولا روغن برای چرب رنده

والت بندرگاه را در سس فرو بردن ببینید کوک نت

طبخ یادداشت: برای سس فرو بردن ترکیب 1/2 فنجان سس مایونز 3 قاشق غذا خوری سس ووسترشر 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری آسیایی سبک بو, روغن کنجد, 1 1/2 قاشق غذا خوری عسل 1 قاشق غذا خوری آب لیمو تازه, 3/4 قاشق چای خوری نمک چاشنی (مانند Lawry است). پوشش و لرز تا 24 ساعت.

روش

1. را در مورد 1 گالن آب را با 1 قاشق غذاخوری نمک به جوش در یک قابلمه بزرگ. برش خاردار راهنمایی کردن آرتیشو برگ ها را با قیچی آشپزخانه (اختیاری). تر و تمیز 1/8 اینچ انتهای ساقه. (بقیه بنیادی خوراکی است.) با استفاده از یک تیز چاقو آشپز, قطع هر کنگر فرنگی در نیمی از طول. با استفاده از یک خربزه baller یا گریپ فروت, قاشق, خراش کردن و دور انداختن “چوک” (انبوه فازی الیاف فقط بالاتر از سطح قلب). مالش برش قطعات از کنگر با لیمو.

2. محل کنگر فرنگی را در آب جوش; طبخ تا زمانی که فقط مناقصه حدود 20 دقیقه. با استفاده از یک سیخ فلزی به آزمون برای doneness: باید پیرس کنگر فرنگی با فقط کمی مقاومت است. Overcook: کنگر فرنگی باید شرکت باقی می ماند. تخلیه کنگر فرنگی در یک صافی آب سرد در حال اجرا بیش از آنها را تا زمانی که سرد هستند. موقعیت کنگر فرنگی وارونه و تخلیه آنها به خوبی بر روی یک سخت بازپرسی کردن از سیم پوشش داده شده با یک ظرف حوله یا دستمال کاغذی (پخته شده می تواند آینده به این مرحله و در یخچال به مدت 24 ساعت).

3. هم بزنید و پیازچه را به کره ذوب شده یا روغن زیتون را در یک کاسه کوچک. کوره پیش گرم به بالا است. قلم مو و یا خراش کوره رنده تمیز و روغن آن را به خوبی. قلم مو برش طرف کنگر فرنگی با پیاز کوهی کره و dab بیشتر بین کره و بیش از برگ. فصل را با نمک و فلفل. کوره برای 2 دقیقه و سپس به هر یک چهارم نوبت به ذخیره کردن بر روی یک crosshatch از علائم کوره. پینه بسته صدر کنگر فرنگی با پیاز کوهی کره dabbing آن را در زیر برگ. به نوبه خود و کوره تا سرخ در هر دو طرف. خدمت با سس فرو بردن (نگاه کنید به طبخ یادداشت).

منبع: Steven Raichlen را “کباب مقدس” و والت اسکله ی در سیل بیچ

یک پخت و پز سوال ؟ تماس با کتی توماس در [email protected]

tinyurlis.gdclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>