ادرس کارخانه تولید سیر سیاه 6

سیر سیاه لوآ بزرگترین تولیدکننده در ایران

آن‌ها از سیر سیاه به‌عنوان طعم‌دهنده و برای درمان استفاده می‌کرده‌اند. در سال‌های اخیر این ماده غذایی پرخاصیت و بی‌بو در سراسر دنیا تولید و استفاده می‌شود. سیر سیاه نوعی سیر تخمیر شده است که در سال های اخیر محبوبیت زیادی پیدا کرده است. با حرارت دادن پیازهای کامل سیر در دمای پایین و رطوبت بالا به مدت چند هفته به دست می آید و در نتیجه حبه هایی به رنگ سیاه و بافت نرم و جویدنی به دست می آید. فرآیند تخمیر نه تنها رنگ و بافت سیر را تغییر میدهد، بلکه طعم و مشخصات تغذیه ای را نیز تغییر می دهد.

در نهایت، برای سفارش طرح توجیهی تولید سیر سیاه جهت اخذ مجوز و دریافت وام بانکی، بهترین گزینه ارتباط با کارشناسان سایت استارت وی است. این تخصصیان با دانش و تجربه خود، در ارائه خدمات مشاوره و تدوین طرح توجیهی، به کارآفرینان کمک می‌کنند تا به بهترین شکل ممکن به اهداف خود دست یابند و پروژه‌های خود را با موفقیت راه‌اندازی کنند. ۲- فرآیند تخمیر سیر باید با روش های علمی و مطابق تحقیقات انجام شده باشد.

با این حال در ایران سیرسیاه وارداتی بسیار کم است و بیشتر صادرات سیر سیاه داریم. اگر امکان فراوری این محصول را در خانه ندارید می توانید با اطمینان کامل از محصول سیرسیاه پروبیوتیک استفاده کنید. شرکت هنتو بر تحقیق و توسعه، ساخت و فروش ماشین آلات مواد غذایی و سایر ماشین آلات مرتبط تمرکز کرده است. و ما می توانیم پشتیبانی فنی، خدمات پیش فروش و پس از فروش را در هر زمان به مشتریان ارائه دهیم.

همچنین، مصرف منظم سیر سیاه می‌تواند به پیشگیری از بیماری‌های مختلف مانند سرطان کمک کند. این ماده همچنین می‌تواند خستگی را از بین ببرد، فشار خون را کاهش دهد، لخته شدن خون را پیشگیری کند و سطوح کلسترول را کاهش دهد. همان طور که گفتیم این دستگاه‌ها ابعاد و حجم های مختلفی دارد و بر همین اساس قیمت‌های متفاوتی دارند. مثلا برای دستگاه پنج کیلویی شما باید بودجه حدود بیست میلیونی را در نظر بگیرید. قیمت مدل های یک تنی به بالا بسته به کیفیت ساخت و مصرف برق بالای چند میلیارد قیمت گذاری می‌شود.

سیر سیاه یا (Black Garlic) فرآورده‌ای است که از تخمیر کنترل‌شده سیر تازه (Allium sativum L.) حاصل می‌گردد. این فرآورده غذایی از قرن‌ها پیش توسط کره‌ای‌ها، ژاپنی‌ها و تایلندی‌ها مصرف می‌شده است. در مقایسه با سیر تازه، سیر سیاه به دلیل کاهش محتوای آلیسین، طعم و بوی تندی ندارد. این فراورده خاصیت انرژی‌زایی دارد و معمولاً از آن به‌عنوان چاشنی و طعم‌دهنده در غذاها استفاده می‌شود.این فراورده برای اولین بار توسط کره‌ای‌ها برای مصارف دارویی تولید گردید. گاهی اوقات از آن در تهیه نوشابه‌های انرژی‌زا یا شکلات سیر سیاه نیز استفاده می‌شود.

با پیروی از این مراحل ساده اما اساسی، می‌توانید سیر سیاه با خواص فوق‌العاده تولید کرده و از مزایای آن بهره‌مند شوید. خیر سیر سیاه برای افراد باردار و شیرده افراد مبتلا به بیماری های خونی و افراد با حساسیت به سیر مناسب نیست. پیشنهاد می شود برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد سیر سیاه و استفاده صحیح از آن با پزشک متخصص مشورت کنید. هر گونه کپی‌برداری جزئی یا کلی از مطالب ایطرح بدون کسب مجوز مکتوب ممنوع است. استارت وی | پیشرو در ارائه راهکارهای نوآورانه برای رشد و توسعه کسب‌وکارها.


سیر سیاه عوارض
سیر سیاه عطاری
سیر سیاه عکس
سیر سیاه عسل
سیر سیاه و عسل
سیر سیاه با عسل
سیر سیاه برای عفونت واژن
سیر سیاه برای عفونت
سیر سیاه غنچه
سیر سیاه برای غلظت خون خوب است