هیچ بوفه? بدون مشکل — El Torito یکشنبه صبحانه با سرویس جدید

از سال 1980s فراوان یکشنبه صبحانه در El Torito شده است یک امضا از محبوب کالیفرنیا رستوران که همچنین دارای مکان در اورگان, آریزونا و خارج از کشور. در واقع 20 درصد از زنجیره کسب و کار. اما دولت جدید دستورالعمل در ناهار خوری در پست COVID-19 انجام نمی دهد بوفه و یا هر گونه دیگر در خدمت خودتان را شرایط.

آنچه را که یاد رستوران انجام دهید ؟ پیدا کردن یک راه برای پیروی از قوانین و حتی آن را بهتر می گوید: مدیر عامل سفت شارپ. “ما بهترین صبحانه,” او گفت:. “اما همچنین ما می خواستیم به آن را امن ترین. و این چالش بزرگ است.”

ماه پیش در حالی که رستوران تا به حال روشن به takeout, شارپ تیم شروع به کار بر روی یک چشم انداز جدید برای آن لازم است. “واقعا آنچه در آن آب پز کردن به این است که چگونه می توانم به شما مهمانان همان تجربه و یا یک تجربه بهتر در حالی که نگه داشتن آن را نه تنها به CDC و دولت دستورالعمل اما به خود شما دستورالعمل در مورد آنچه شما احساس می کنید امن است و آنچه خانواده خود را در نظر شگفت انگیز را تجربه کنید؟”

با کمک خودتان ایستگاه های تابو, El Torito تصمیم گرفت به نوبه خود این سرویس به طور کامل در اطراف: اجازه سرآشپزها sous-سرآشپزها و خط آشپز آماده سازی وعده های فردی ارائه شده به طور مستقیم به مهمانان. هر یک مانند یک مینی آشپز جدول که در آن شام می توانید ارتباط برقرار کردن با جوانب مثبت آشپزی درست در مقابل آنها.

“ما باید این شگفت انگیز از ایستگاه است که ملاقات و یا بیش از آنچه که ما تا به حال در گذشته است. در واقع شما باید یک آشپز در طرف دیگر از جنس پلکسی گلاس کمک به شما در طول راه. آنها باید این صفحه را در کنار خود و شما راه رفتن و به شما اجازه آشپز می دانید دقیقا آنچه شما می خواهید,” او گفت:.

هر هفته وجود دارد یک تنوع از ایستگاه های که عبارتند از: چرخش مخصوص سرآشپز مانند آهسته پخته دنده; یک تاکو بار با مرغ, استیک carnitas al کشیش تازه چیپس و سالاد تاکو; ساخت خود از املت بریزید; سالاد ایستگاه; دسر ایستگاه با موز فاستر, کیک میوه, churros, ویفر و دیگر موضوعات; و البته یک entrees ایستگاه با enchiladas huevos rancheros گوشت گاو birria, machaca, فلفل قرمز ورد و دیگر مکزیکی مورد علاقه های شما به عنوان به خوبی به عنوان مینی ذرت داگ مک و پنیر و مرغ مناقصه برای کودکان و نوجوانان.

سرور به ارمغان بیاورد menudo, pozole و نوشیدنی مانند horchata قهوه و آب پرتقال.

“ما یک زن و شوهر از رستوران ها به عنوان تست ما رستوران ها” شارپ گفت. “ما مطمئن ساخته شده است که ما رفت بالا و فراتر از تمام استانداردهای سلامت و ایمنی و بازخورد شگفت انگیز بود. بنابراین ما آن را نورد کردن به بقیه زنجیره ای.”

شام خواسته به پوشیدن ماسک به آنها وارد رستوران و هنگامی که آنها را در جداول خود را. اگر شما را فراموش کرده ام شما کارکنان را ارائه تعریف ، اجتماعی فاصله قوانین را در پی خواهد داشت بنابراین مشتریان نیاز به استفاده از کمی صبر اگر چه شارپ گفته شده اند وجود دارد هیچ ترافیک حتی در شلوغ تعطیلات آخر هفته. او افزود که این سبک جدید از صبحانه و آزاد کردن سرور به توجه بیشتر زمانی که شما در حال نشسته است. آنها در حال اجرا غذایی آنها فقط آوردن نوشیدنی و غذا.

بلافاصله در نشسته بودن استارت چیپس و سالسا خواهد رسید. “شما دریافت می کنید یک کاسه میوه های تازه که دارای یک تنوع; تمشک و زغال اخته و انگور — چیزهای که شما انتظار می رود در بوفه. شما همچنین chilaquiles با یک تخم مرغ در بالا که خیلی خوب است. اینها همه تعریف” او گفت:.

بنابراین هر امضا از رستوران بوفه صبحانه را هنوز هم در محل: margaritas و ته mimosas های فراوان انتخاب غذاهای گرم و مقدار زیادی از شیرینی از جمله پان دولک.

تحقیق و توسعه شدید بود اما ارزش آن است. “حدود یک ماه من بود احتمالا مانند یک دانشمند دیوانه در تلاش برای واقعا اطمینان حاصل شود که ما باید این تجربه شگفت انگیز,” شارپ گفت. “اما این تیم به ارمغان آورد آن همه با هم. من به شما بگویم من نمی تواند شادتر.”

یکشنبه صبحانه در El Torito

آن را پیدا کنید: مکان در سراسر جنوب کالیفرنیا بازدید locations.eltorito.com.

زمان: 9 صبح-2 بعد از ظهر یکشنبه

قیمت: به طور معمول $26.99 و $9.99 برای کودکان و نوجوانان متفاوت است در برخی از نقاط.