9 بهترین رستوران ها برای مواد غذایی خاورمیانه در دره سان Gabriel

از آن آسان است برای ردیابی ریشه های عربی و جامعه در لس آنجلس, هر چند به نظر می رسد نسبتا خاصی است که ما محلی خاورمیانه مردم به دنبال نسبتا نزدیک بر روی پاشنه از عربی مهاجرت به شهر نیویورک است.

با توجه به موبایل و کامپیوتر استرن عالی حجم “راهنمای کامل برای قومی نیویورک” نیویورک عرب جامعه می رود به 1870s به مرد شناخته شده به عنوان “سوریه کلمبوس.” نام او را موسی و داود و او را اعتقاد بر این بود که برای اولین بار عرب مهاجر در نیویورک و شاید در کل ایالات متحده است.

اولین موج واقعی عربی مهاجرت نمی آمد تا 1890s زمانی که بسیاری از سوریه فرار امپراتوری عثمانی وارد برای اولین بار در نیویورک و پس از آن دامن زد در سراسر امریکا است. پس از جنگ جهانی دوم و مشکلات اقتصادی در لبنان به ارمغان آورد یک دوم موج بزرگی از سوریه و لبنان. آنها به دنبال در زمان مقتضی توسط یک ثابت قطره فلسطینیان و مصری عراقی سرباز اردنی, یمنی و عربی زبان ارمنی از لبنان.

در حالی که نیویورک عربی جامعه است که توسط سوریه و لبنان قضاوت از رستوران ها در اینجا در لس آنجلس (رستوران همیشه خوب شاخص جمعیت توزیع) جامعه ساخته شده است عمدتا از لبنان و ارامنه.

اگرچه دانش سطحی از رستوران ها نماینده دیگر نقاط جهان عربی, شانس هستند که زمانی که شما غذا خوردن در خاورمیانه رستوران در اینجا در لس آنجلس, ظروف خواهد بود یا لبنان یا ارمنستان; و از آنجا که تفاوت بین این دو سبک از پخت و پز ممکن است تمام است که آشکار آنها ممکن است به نظر می رسد عملکرد مانند همان طبخ.

پس از غذاهای شرق دور (انواع است که برای همه با توجه به اهداف و تقریبا بی پایان) مورد علاقه من, آشپزی منطقه خاورمیانه است. آن را سرگرم کننده به تماشای به عنوان غذاهای مختلف از طریق تصویب فرهنگی بسیاری فیلترها در منطقه به عنوان دلمه برگ انگور و همه چیز ساخته شده با لوبیا garbanzo تغییر گاهی خوب و گاهی اساسا به عنوان آنها عبور ملی و زبانی borderlines.

مواد غذایی خاورمیانه ممکن است بسیاری از چیزها اما خسته کننده است که قطعا یکی از آنها است. من مدت ها بر این باور بودند که فلافل خواهد بود طبیعت کامل ترین غذایی است. اما پس از آن در بسیاری از ما در خاورمیانه گزینه وجود دارد حموس نیز — که ممکن است حتی بیشتر کامل است. و آیا من ذکر بابا ghanoush? من اعتیاد به خاورمیانه پخت و پز اجرا می شود ، و وجود دارد بسیاری از گزینه های برای خوشمزه تغذیه آن هوس — به خصوص در این رستوران:

پدر طبیعت لواش اغذیه فروشی و مشروب فروشی

17 N. De Lacey Ave. پاسادنا; 626-568-9811, www.fathernaturelavashwraps.weebly.com

لواش است در همه جا در سراسر خاورمیانه و شاید نه به عنوان مشترک به عنوان پیتا اما هنوز هم تقریبا در همه جا — به خصوص که شما نزدیک به دریای خزر به ارمنستان قرقیزستان و ترکیه است. مانند لواش آن را نرم و نازک فطیر flatbread. به طور سنتی آن را در تنور مانند فر.

آن است که جای تعجب نیست, مرکزی, مواد تشکیل دهنده در بسیاری از, اگر نه بیشتر از این ظروف در طبیعت لواش اغذیه فروشی و مشروب فروشی — یک نام است که قطعا می آید به عنوان یک شگفتی از آنجایی که ما بیشتر صحبت از مادر طبیعت است. (تاپیک طولانی و عجیب و غریب ترین مقاله به صورت آنلاین یافت می شود تعجب هر چه شد از پدر طبیعت و نشان می دهد او آورده می شود. اگر از جایی که این مقاله به نظر می رسد هیچ ایده.)

اما به لواش که نام برده شده به یونسکو لیست از مواد غذایی در میراث فرهنگی بشریت است. به نظر می رسد در بیشتر از 40 یا بیشتر ظروف در طبیعت به ویژه در ده لواش پیچد بسته بندی شده با فلافل, کبابی, بادمجان و مرغ shawarma.

وجود دارد یکی دیگر از 10 پیچد که می آیند فشرده پانینی ، شما می توانید صبحانه املت به فشرده لواش قرار دادن به عنوان به خوبی. در طبیعت لواش دوست ما است و در غذاهای گیاهی وجود دارد. طبیعت مادر خوشحال خواهد شد.

حيدر بابا

1511 E. کلرادو Blvd. پاسادنا; 626-844-7970, www.heidarbaba.com

نام کامل “حيدر بابا خانه از ان فارسی کباب.” که در خدمت مواد غذایی وجود دارد چیزی است که از یک لقمه.

در نگاه سریع محل به نظر می رسد دوار جهت کباب کردن مرغ و مرغ کباب مشترک که در یک سطح آن بدیهی است. مرغ (خدمت با حموس, ترشی برنج یا نان پیتا) یک نمایشگاه برای مطابقت با آنچه ارائه شده در این نزدیکی هست Zankou — مناقصه آبدار شیرین اما بدون سس سیر نگه می دارد که خون آشام ها از راه دور.

این کباب هر دو پایه و یک بیت Cal-ایران — من شک دارم که ماهی ماهی کباب نیست که مشترک بیش از وجود دارد که ماهی قزل آلا کباب ممکن است کمی عجیب و غریب به عنوان به خوبی. در غیر این صورت آنها به عنوان آشنا به دوستان — مرغ و گوسفند و گاو تکه همراه با گوشت چرخ kobideh.

من یک فن بزرگ از سالاد Olivieh (املای “olvieh” در این مورد است) یک نوع سالاد سیب زمینی در استروئید است که کمی متفاوت از آشپز, آشپز از رستوران به رستوران; این mee krob فارسی پخت و پز. خوب بشقاب ایرانی ترشی است یک انتخاب خوب به عنوان به خوبی. آنها به نام torshi و آنها چروک شبیه هیچ دیگر ترشی غذا — نه dilled cuke و نه kimchee باید ضربه از صفحه خوب torshi.

هر چند سرخ شده فارسی, برنج, خورش به نام ته دیگ (پخت و پز شی میل) نیست ذکر شده در منو ثروت فارسی خورش در اینجا خدمت — بهتر است من گمان می کنم برای شام از برای ناهار برای آنها تمایل به این نوع از استحکام است که برای یک بی حال بعد از ظهر.

وجود دارد koresht اساسا یک سس برای کره-طعم برنج به chelo. وجود دارد ghormeh sabzi طولانی آهسته پخته شده گوشت و سبزی خورشت — gedempte در اروپای شرقی از نظر معنی آن را پخته تا زمانی که همه عناصر melded به یک کل جدید مواد غذایی; این است که گرم فیوژن در عمل است. وجود دارد به زیبایی به نام fesenjoon که برای تلفن های موبایل مانند یک شخصیت به نام رابین هود یک ظرف قابل توجه برای آن طعم گردو و انار.

  • حموس با لوبیا garbanzo پوره با بخارا جفت خوشمزه با نان پیتا. (فایل عکس مدل لباس یاماناکا/اورنج کانتی ثبت نام/SCNG)

  • مرغ کباب سلطانی پلاتر (فایل عکس براد A. Johnson, اورنج کانتی ثبت نام/SCNG)

  • صدا

    گالری خواهد شد درثانیه

  • کبابی نان پیتا جفت خوبی با edamame chicken balls و بابا ganoush. (فایل عکس از درو A. کلی)

  • شاورما — گوشت گاو و مرغ — یک خاورمیانه غذایی مورد علاقه خود را. (فایل عکس براد A. Johnson, اورنج کانتی ثبت نام/SCNG)

حموس (Labs)1

950 E. کلرادو Blvd. پاسادنا; 626-345-5592, www.hummus-labs.com

نام به ارمغان می آورد تا عکس از سفید پوشش دانشمندان مشغول به کار در روشن labs برای ایجاد یک فرم جدید از حموس به جای خوش برخورد سرآشپزها آماده چه رستوران اشاره به عنوان “غذاهای لبنانی…مدیترانه تعریف” در کلرادو بلوار نمای.

وجود دارد جدید آماده سازی از این خیلی دوست داشتم شیب ارسال شده در روزانه و در حال اجرا از سنتی به تحسین خلاق است. در نظر گرفتن: چغندر قرمز, حموس, کاری, حموس سیر حموس, گشنیز-هالاپینیو-آهک حموس, کبابی, گوجه فرنگی-habanero, حموس, قهوه ای کره-مریم گلی, حموس, بوداده فلفل قرمز حموس و بیشتر فصلی تنظیم شده و تغییر با هوی و هوس از آشپزخانه led توسط سر آشپز یوسف Badaro.

این دیزنی لند است برای کسانی که با ین برای خاورمیانه نرخهای با یک منو است که در ادامه با بابا ghanoush تند labne, ماست و خیار, پنیر فتا, شیب و یک بار دیگر آنچه حق فورت فصل.

وجود دارد, البته, ساندویچ نان پیتا به عنوان به خوبی — من می خواهم استدلال می کنند که ما می توانیم زندگی خوبی در حموس به تنهایی با مرغ کباب گوشت گاو kafta, شاورما و فلافل هرگز صدمه دیده است.

پروتئین های ظهور در کاسه برنج سبز یا کوینولا. ایضا platters. فتوش سالاد همراه با یک خانه ساخته شده و سماق و سرکه بریزید.

و من نمی دانم چرا “آزمایشگاه” در داخل پرانتز و یا همراه با بالانویس “1” پس از. اما آن را در این آشپزی آزمایشگاه به نظر می رسد بیشتر شبیه به یک ضمیمه از JPL. که نیست بسیار دور است.

JDO مدیترانه

6518 Greenleaf Ave. وهیتیر; 562-693-0181, www.jdomediterranean.com

در حال حاضر و پس از آن مرور از طریق یک منو من آمد یک ظرف است که به دور از غذاهای مورد بحث که من باید برای انجام دو را. که چه اتفاقی افتاده است که با توجه به JDO در آمریکا که در آن میان کباب با حموس و پیتا preps من نگاه دسر بخش منو که زیر لازم باقلوا آنها ارائه یک موز یک بستنی و مغز گردو و چیزی به نام “موز میآید.” غیر منتظره. اما پس از آن این است که جنوب کالیفرنیا. و شاید پس از یک بشقاب مرغ shawarma, یک موز پاپ فقط بازدید نقطه.

دختر من به طور منظم مسخره من محبت برای Jell-O که من پس از خوردن هر وعده غذایی. من حتی یک Jell-O آشپزی در قفسه. Jell-O parfait است مورد علاقه دیرین. اما من پرت شدن.

وجود 13 صفحات در JDO حرکت را از طریق تمام کباب و shawarmas ما انتظار — همراه با سه سیخ کباب دسته کوچک موسیقی جاز برای کسانی که نمی تواند را تشکیل می دهند ذهن خود را و یا فقط فوق العاده گرسنه است. تاپیک گیاهی بشقاب بیش از حد همراه با مخلوط شاورما گزینه خوبی برای کسانی از ما که دوست داشتم شاورما تقریبا برای همیشه لطفا برای و که شاورما-درگیرمی سال پیش در gyro غرفه از نیویورک است.

و فقط به خاطر تفاوت وجود دارد همچنین یک مرغ piccata با قارچ, بشقاب. درست مثل موز آن را پرت اما یک خوش آمدید, یک, برای کسانی که نیاز به یک ظرف ایتالیایی در میان همه که حموس tabouli و بابا ghanoush. من می خواهم این گزینه از یک اشتها آور حموس با شاورما خدمت با نان پیتا و سبزیجات. هر چند برای اکثر که نه اشتها آور — آن را به یک وعده غذایی کامل. به خصوص اگر آن را پس از یک موز پاپ.

مدیترانه ای کافه

273 خریداران خط پاسادنا; 626-793-8844, www.kokosmediterraneancafe.com

کوره مدیترانه ای

105 N. تپه Ave. پاسادنا; 626-449-6246, www.mgrillla.com

این دو پویا غرب میانه کافه ها هر دو بسیار گاه به گاه نه چندان دور از یکدیگر ذکر شده هم به دلیل, خوب, آنها هر دو بسیار مشابه گزینه های, همه برای بایگانی اطلاعات کامل در واقعیت است. این کباب بسیاری هستند — مرغ و گوشت گاو, گوسفند, گوشت چرخ kefta, شاورما البته.

فلافل و حموس ضروری است که بابا ghanoush فقط یک نی نی پشت بزرگ برای کسانی که در نظر بادمجان به عنوان یکی از هدایای بزرگ از هر آشپزی. برگ انگور پر شده, سالاد عبارتند از دوستان قدیمی مانند tabouli, ماست و خیار و یونانی. نان پیتا است که در همه جا میپیچد سفر بسیار خوبی است.

وجود صفحات و پلاتر در کوره که کمی بزرگتر کنید. اگر شما می دانید آشپزی خاورمیانه, شما هیچ شگفتی در هر دو کافه. اگر شما یک مبتدی یا یک انتخاب خوب است. مواد غذایی خاورمیانه به ندرت ناامید. این خانه پخت و پز از هزاران مایل دورتر.

صحرا غذاهای خاورمیانه

2226 E. کلرادو Blvd. پاسادنا; 626-795-6900, www.saharapasadena.com

این است که مسلما مجلل ترین خاورمیانه رستوران در دره سان Gabriel. نه به خاطر آن ظریف — وجود دارد هیچ سفره هیچ maître د’ هیچ سرور در tuxedos. اما از آن است که یکی از چند خاورمیانه رستوران ها که در آن زمانی که ما دیگر مجبور به زندگی در takeout, شما ممکن است در واقع می خواهید به مناسب نشسته و غذا نشسته در یکی از تعداد انگشت شماری از جداول با توجه به کوتاه آبجو لیست (از جمله لبنان و دم به نام Almaza) و حتی کوتاه تر فهرست شراب.

آن را نیز یک بار دیگر مسلما بهترین خاورمیانه رستوران در دره سان Gabriel حالا که معشوق Wahib در آلهامبرا است نه بیشتر. از شام با قیمت مناسب در خدمت با نان پیتا (البته) کلم سالاد یا سوپ, کبابی, گوجه فرنگی و فلفل, برنج, پلو, پنیر فتا, زیتون سیاه و خیار. و آنها را با جزئیات شرح داده شده در عکس-سنگین منو.

ما پیدا کردن لولا کباب است “زمین بره و گوشت گاو مخلوط با پیاز خرد شده و جعفری پخته شده بیش از مسکیت ذغال.” این خاش کباب است “زمین بره و گوشت گاو مخلوط با سیر ما دستور ویژه خدمت با antaki نان پخته شده بیش از مسکیت ذغال.” (Antaki نان بیشتر crispiness از breadiness. آن را مانند غذا خوردن بسیار زیادی ترقه اما با نان پیتا زیر شیروانی قرار دادن. این بسیار خوب است.)

منو اجازه می دهد ما می دانیم که همه چیز بسیار زیبا ساخته شده است در-خانه — فلافل از “تازه خرد شده لوبیا garbanzo و باقلا مخلوط با ادویه جات ترشی جات خدمت با حموس tabouli, کاهو, گوجه فرنگی, سس بخارا و نان پیتا.” وجود ماست نوشیدنی به نام tahn. وجود دارد هر دو Snapple و سه فرزند ، این مواد غذایی در سفر بسیار خوبی است. اما من به جلو نگاه به غذا خوردن در خانه; I miss انرژی از رستوران ها در اتاق نشیمن من با “اوزارک” بر روی لوله.

Shawerma کارشناسی ارشد

1802 E. Washington Blvd. پاسادنا; 626-486-2800

با یک نام مانند Shawerma کارشناسی ارشد شما می خواهم انتظار نیم دوجین یا بیشتر کباب ترکی آماده — ماهی قزل آلا, کباب ترکی, شاید, یا, کدو سبز کباب ترکی. اما نه منو اجرا می شود به shawarma مرغ و گوشت گاو کباب ترکی و نه دیگران.

هر چند که گفت: شاورما بسیار خوبی چاشنی درست, قطعه قطعه و استفاده در صفحات ساندویچ و کاسه. بقیه منو باعث می شود همه انتظار متوقف می شود — تمام کباب, تمام, افت, تمام, سالاد. فلافل ویژه ترد, ترشی شلغم خوشمزه و دارای مزه تند وسط به اندازه اعتیاد. (و من حدس می زنم من باید بازی شیر یا خط در یک توجه داشته باشید در مورد نوع املای. خاورمیانه ظروف ترجمه از عربی. بنابراین چه کباب ترکی در یک رستوران است کباب ترکی در یکی دیگر از. یکی از مکان هایی که در این لیست جادوها “غوطه” را به عنوان “hammis.” در مورد برخی از ما رو کباب در دیگران کباب. فقیر من املا می ریزد.)

Zankou مرغ

1296 E. کلرادو Blvd. پاسادنا 626-405-1502; 125 N. Montebello Blvd. Montebello 323-722-7200, www.zankouchicken.com

اصلی Zankou هنوز نشسته در غروب آفتاب و Normandie در قلب هالیوود یک مینی مال نمای قابل توجه برای عدم دکور و به صورت مجازی جوخه rotisseries کشش از پایان یک رستوران دیگر با صبر و حوصله چرخش جوجه.

اکثر مردم را به خود مرغ به رفتن که یکی از اشکال عمده — این عطر شگفت انگیزی افزایش می یابد که از این فقط پخته شده پرندگان را به شما درایو دیوانه به شما به عنوان سرعت صفحه اصلی. فقط شجاع می تواند مقاومت در برابر حفاری در در 65 مایل در ساعت. مرغ در Zankou است, تا آنجا که من می توانم بگویم خوابانده شده در یک طبقه بندی گسترده ای از گیاهان و ادویه جات ترشی جات, قابل توجه ترین است که سیر.

سیر همچنین می آید با هر سفارش به عنوان سس ضخیم خیلی خوب است که نگه داشتن یک لیتر یا دو در اطراف برای شرایط اضطراری به نظر می رسد کاملا معقول است. شما هیچ وقت نمی دانید زمانی که شما نیاز دلچسب حرکت شبیه چمچه زنی از Zankou را سس سیر برای پرش شروع خود را در داخل.

اکثر مردم به نظر می رسد به سفارش کل مرغ هر چند نیم مرغ نیز در دسترس; go برای تمام پرنده برای شما ممکن است گرسنه فردا نیز خواهد شد و تشویق به پیدا کردن لاشه نشسته در یخچال شما. برخی از مردم استفاده از نان پیتا می آید که با هر سفارش را به یک ساندویچ مرغ که خوب چیزی که به انجام اگر چه من نمی خواهم هر چیزی را بین من و مرغ.

در کنار, شما می توانید سفارش برخی بسیار خوب حموس شیب یک شیب بادمجان به نام mutabbal فوق العاده تفسیر بزرگ خاورمیانه bulghur گندم و سالاد جعفری به نام tabouli و انواع ترشی سبزیجات. این نوع از مواد غذایی است که الهام بخش واقعی feeding frenzy; مطمئن شوید که شما مقدار زیادی از حوله کاغذی در دست به صورت پاره شدن یکی از این جوجه ها به بیت می توانید کاملا ظروف سرباز یا مسافر.

مریل Shindler لس آنجلس آزاد بر اساس ناهار خوری منتقد. ایمیل [email protected]

tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>