8 بهترین مواد غذایی چینی رستوران در دره سان Gabriel takeout تحویل

آن است که به راحتی نمادین ترین و برو ظرف آشپزی سابقه — یک توتم از Takeout یک اریگامی جعبه ساخته شده برای رشته فرنگی و گوشت خوک و مرغ و میگو. آن را از لحاظ فنی یک ذوزنقه متساوی الساقین جامد سه بعدی از یک دبیرستان هندسه مشکل است.

غذایی چینی takeout ظرف متولد شد و در آخرین دهه از قرن 19 زمانی که آن را شناخته شده به عنوان “صدف سطل” از آنجا که به خوبی از آن استفاده شد به رفتن سفارشات از صدف. آن نیز استفاده می شود برای سال های بسیاری برای عسل شد و تا پس از جنگ جهانی دوم زمانی که چینی takeout رقابت با پیتزا غذایی اکثر آمریکایی ها در زمان خانه را به غذا خوردن در حالی که تماشای بیتلز در “اد سالیوان نمایش” کوچک سیاه و سفید صفحه نمایش تلویزیون. و برای بسیاری از رستوران های چینی, آن را هنوز هم استاندارد برای بایگانی اطلاعات.

این سفید مومی ظرف اغلب همراه با یک نقاشی از یک بتکده در کنار (که البته ژاپنی) و واژه “لذت” و “متشکرم” مزین در بالا و بیش از برابر شده است. چند سال پیش اسمیتسونیان پرداخت ادای احترام به ظرف با یک نمایشگاه به نام “ترش و شیرین: یک نگاه به تاریخ از مواد غذایی چینی در ایالات متحده است.” و عبارت “ترش و شیرین” است که به ویژه مناسب برای این است که یک ظرف ساخته شده برای سوزاننده ادویه جات ترشی جات از Szechuan و Hunanese پخت و پز. من حدس می زنم مبلغ کم خواهد کار خوب در جعبه. اما در مجموع کم نیست آنچه به ذهن می آید.

به جای جعبه است که به صورت کلاسیک چینی-آمریکایی پخت و پز. برای وعده های غذایی شامل یکی از ستون یک و دو از ستون B, برنج سفید و فورچون کوکی ها در وعده غذایی تا پایان. آن را به معنای مرغ نوعی غذای چینی, گوشت خوک سرخ شده با برنج شیرین و ترش یا چیزی دیگر egg foo جوان و تعداد زیادی و تعداد زیادی از چای. آن چیزی است که شما می خوردند یکشنبه شب با خانواده. و یک ساعت بعد در آمریکا ضد سبزیجات طرز سخن گفتن شما گرسنه بودند دوباره. یا حداقل می شد اگر خود را پایه رژیم غذایی شامل نان سفید و سرخ شده همه چیز.

ریز ریز کردن suey است تعریف ظرف وقتی که می آید به چینی-آمریکایی پخت و پز. این نام ممکن است (و یا ممکن است) از کانتونی sap seui که ترجمه را به عنوان “مخلوط باقی است.” آن معجونی ساخته شده در اواسط 1800s توسط مهاجران چینی خود را بومی غذایی جذاب تر به آمریکا طعم آنچه وجود دارد آن است.

پس هیچ bok choy یا سفید تربچه یا سویا جوانه به استفاده از کرفس فلفل دلمه ای و پیاز شد مواد را از انتخاب با گوشت خرد شده اضافه شده و به اندازه کافی سس سویا به نوبه خود برنج سفید سیاه و سفید. Louis Armstrong ثبت یک آهنگ در 1920s به نام “کورنت ریز ریز کردن Suey.” آن آشپزی جاز. وجود دارد ادوارد هاپر نقاشی به نام “ریز ریز کردن Suey” — که نه اما از دو زن نشسته در یک رستوران با یک علامت از پنجره به بیرون که می خواند “ا.”

و آن را ریز ریز کردن suey که من به دنبال رفت. یا حداقل chow mein و lo mein. در مورد ریز ریز کردن suey, مدرسه قدیمی, چینی-آمریکایی پخت و پز. در مورد chow mein و lo mein این غذاهای کانتونی که پژمرده در سال های اخیر پشت حجاب فوق العاده چاشنی پخت و پز. در هر صورت این روح رضایت بخش مواد غذایی را به خانه می شود و پر از نوستالژی که شما جرعه چای خوردن برنج خود را و لذت بردن از غذا خورده شود به طور مستقیم از ظرف با chopsticks اگر شما نمی توانید جمع اوری انرژی به آن را در یک صفحه و یا در یک کاسه است.

این مواد غذایی است که طعم خوب مهم نیست که چگونه شما صدای بوقلمون در اوردن آن. و اگر شما می خواهید, شما هنوز هم می تواند پیدا کردن اد سالیوان در یوتیوب. این است یک سفر به گذشته گرفته شده یک گاز در یک زمان.

باغ کافه

228 W. دره Blvd. الحمرا 626-446-0688; 18406 کلیما جاده رولند ارتفاعات 626-913-1188; 850 S. بالدوین Ave. Arcadia 626-446-0688; www.gardencafegroup.com

به مرور یک منو برای باغ کافه های زنجیره ای است که به سقوط به سوراخ خرگوش به بسیاری از انتخاب های یک madcap مجموعه ای از گزینه های انتخاب برای رانندگی شما را به آشپزی جنون…یا حداقل عظیم تامل. حتی منوی صبحانه است که به مراتب بیشتر قابل کنترل از ناهار یا شام پیچیده است با انتخاب در گزینه ها (ترکیبی هرگز فقط یک ترکیب) همراه با بسیاری از انواع فرنی و شیر, بلغور جو دوسر, ساندویچ و, املت فرنگی, کوفته و یک اقلیت قابل توجه از تخم مرغ است.

وجود 150 ظروف در منوی ناهار و 260 ظروف شام منو. و اگر نه از کسانی که وعده های غذایی است که به عنوان دسته کوچک موسیقی جاز وسواس به عنوان صبحانه, آشپزخانه است و قطعا نگهداری رقص با تمام گزینه های. در نظر گرفتن گزینه های ماکارونی که بسیار متعدد می شود تقریبا غیر قابل شمارش. من اغراق آمیز نیست. وجود دارد 10 غذاهای که برای آن شما باید برای انتخاب پخته برنج, پاستا و یا ماکارونی — که می آید به 30 ظروف. وجود دارد دیگر نه تحت “ژاپنی فوری نودل و ماکارونی, سوپ,” چهار در “سبک ایتالیایی, پاستا” چهار در “ژاپنی رامش با سوپ استخوان خوک” و چهار تحت عنوان “ورمیشل برنج در گوجه فرنگی سوپ ماهی.”

وجود دارد کنجکاو محبت برای دادن. و برای برنج سرو با استیک به جای سیب زمینی. و برای مقدار زیادی از غذاهای با طعم سویا یا teriyaki. و پس از آن وجود دارد قدر مطلق از غذاهای که بسیاری از آنها به نظر می رسد بهترین راه حل مناسب برای گروه زیادی از یک کسی که شام میخورد.

شما می توانید سفارش برای یک شاید پنیر کبابی و ساندویچ ماهی تن با مرغ سرخ شده و ماهی قزل آلا سالاد با ژاپنی, زنجبیل, سس فوق العاده ایجاد و خدمت در فراوانی. اما آن را بسیار سرگرم کننده به تصویب ظروف اطراف به طعم کمی از این و کمی از آن است. به خصوص بسیاری از رشته ظروف — طعم گذشته از یک منو است که به نظر می رسد وجود داشته باشد و خارج از زمان است.

  • مواد غذایی چینی از جمله هم بزنید گوشت خوک سرخ شده با سس قرمز شده است یک گزینه خوشمزه برای بایگانی اطلاعات و تحویل. (Shutterstock)

  • آنچه شناخته شده به عنوان یک صدف سطل — یک خورده مومی یا پوشش پلاستیکی ظرف مقوا — مناسب حمل و نقل وسیله نقلیه خود را به نگه داشتن مواد غذایی چینی خوشمزه داغ از رستوران به خانه خود را. (Shutterstock)

  • صدا

    گالری خواهد شد درثانیه

  • چینی, رشته فرنگی, سرخ, برنج, کوفته, اردک پکن و مبلغ کم در میان مواد غذایی چینی مورد علاقه در اینجا دیده می شود. (Shutterstock)

  • رول تخم مرغ ها خوشمزه استارت برای یک ناهار یا شام شامل مواد غذایی چینی و همچنین یک میان وعده فوق العاده در هر زمان از روز یا شب. (Shutterstock)

خانه بنی

624 خریداران لین کووینا; 626-331-9161, www.houseofbenny.com

این سخت است نه به لبخند هنگامی که شما می گویند “خانه های بنی.” این چنین شادی, مدرسه نام و نام خانوادگی — نام خارج از آشپزی یک دوران طولانی رفته و تقریبا فراموش شده است. (و هنگامی که شما در نظر بگیرید که بنی Ng که “بنی” از خاندان بنی بسیاری از سال را صرف کار در نزدیکی خانه لویی شما باید دوره در بالای دوره.)

این یک نسخه کلاسیک چینی-آمریکایی پخت و پز بسیاری از ما بزرگ شده. که ما به ارمغان می آورد به خانه بنی. اگر شما اشتیاق برای یک کلاسیک pupu صفحه گرامافون دریافت غذا بشقاب میگو سوخاری, کباب, دنده, سرخ wontons کاغذ پیچیده شده مرغ و تخم مرغ رول — یک بشقاب سلیقه که من را مستقیم به جوانی من با سس آلو و خردل.

وجود دارد یک مرغ چینی سالاد با کاهو — فقط به عنوان آن شده است برای چندین دهه در محله چینی eateries. شما می خواهید سوپ آنها رو تخم مرغ, گل, درست مثل در روز. مرغ و ذرت, سوپ هم که همیشه پازل من برای ذرت است بارها مورد استفاده در پخت و پز چینی.

Wonton سوپ می آید یک دسته بندی جداگانه با سه گزینه. من همیشه با واژ wonton چون من همیشه باید. این بسیار یک سوپ آن را به عنوان یک خورش — سینک آشپزخانه ظروف. از وجود منو meanders را از صدف و صدف به میگو و حلزون اسکالوپ از مرغ و گوشت گاو به خوک و سبزیجات است. و ریز ریز کردن suey از آن وجود دارد (از جمله redundantly به نام “گیاهی نوعی غذای چینی”).

به خصوص خوشحال ساخت است “ریز ریز کردن Suey از خانه” — ساخته شده با مرغ و میگو و کباب گوشت خوک. آن را با شکوه ظروف سرباز یا مسافر از یک ظرف فقط به عنوان ریز ریز کردن suey باید باشد. شش egg foo آماتوری نیز هست و نه چو meins (و ضخیم تر چو funs). وجود دارد یک خانه خاص از نارنجی مرغ — بیش از حد شیرین به عنوان همیشه. و برکت ’em وجود دارد moo زنبورها — مرغ و قارچ, برف, نخود فرنگی و هویج درست مثل در روز. آن اشک را به چشمان من — و سمت چپ من تشنه تمام شب طولانی است.

هو Kee کافه

533 S. Del Mar Ave. سن گابریل; 626-766-1076; 558, Las Tunas, درایو, Arcadia, 626-822-3399; www.hokeecafe.com

هو Kee شده است به عنوان یک “در هنگ کنگ به سبک” eatery که من حدس می زنم با این نسخهها کار به عنوان به خوبی به عنوان هر صورت التقاطی منو به نظر می رسد برای پوشش تعداد زیادی از چینی را تحت تاثیر قرار. که بسیاری از آنها به سادگی غذاهای کلاسیک کسانی از ما که غذا خوردن در اطراف SG ولی تا به حال از قبل خواهد شد و باید دوباره.

برای شروع وجود دارد, بال مرغ را با نمک و فلفل crisper از بسیاری از دیگر “سفید ریز ریز کردن” غذاهای مرغ در منو است که در آن مرغ بخار پز ترک آن گیاهی بسته بندی شده با طعم اما رنگ پریده به عنوان یک کامپیوتر nerd که به ندرت نور روز را می بیند. نمک و فلفل ادویه محبوب در میان غذا — ماهی مرکب را با نمک و فلفل اردک زبان را با نمک و فلفل و “اردک چانه” را با نمک و فلفل. (و من نمی دانم اردک حال چانه. ظرف به نظر می رسد سرخ منقار. وجود دارد چیزی برای خوردن وجود دارد؟)

منو و خلاصه ای از غذاهای همه ما تا به حال در طول سال. سرد خیار شور یکی از کسانی که آشپزی ubiquities که شما همیشه می توانید یکی از راه های دیگر. این نسخه در هو Kee بیشتر تند از برخی بیشتر سیر از دیگران و بسیار سخت به مقاومت در برابر.

ترد گوشت گاو گوشت خوب است یادآوری از عمومیت سینه به عنوان یک برش از گوشت که فراتر از فرهنگ است. این خاص آماده سازی است و نه به خصوص یهودی و نه ایرلندی, اما آن را احتمالا پاس در هر دو جهان است. خوشمزه خوشمزه است که همه به آن وجود دارد.

و این درست از اردک کباب و کباب گوشت خوک پلاتر. گرم و ترش, سوپ و کوفته و wontons ها در سوپ. خوشحال حضور یکپارچهسازی با سیستمعامل لذت مانند چند چو meins و چو funs و متفرقه برنج سرخ شده با ظروف مواد غذایی از بازگشت در روز, که همچنین از در حال حاضر.

حتی ترش و شیرین, ماهی فیله, شیرین, ترش و گوشت خوک و ترش و شیرین, دنده, هر چند هیچ نارنجی هر چیزی که ممکن است یک دبستان بیش از حد آمریکا برای جمعیت در هو Kee. ایضا تخم مرغ رول. تخم مرغ و مواد غذایی ، این است دلتنگ چینی-غذاهای آمریکایی, انجام, هنگ کنگ ،

که البته شامل 10 فرنی ظروف — congee — صبحانه حبوبات خورده در هر ساعت از روز یا شب با طعم مرغ و صدف آبالون خرد اردک و حفظ سبزیجات, شور, استخوان خوک. این ممکن است نگاه مانند کرم برنج, اما کرم برنج است که هرگز با طعم غذاهای دریایی. Congee است. جوانه های چشایی ممکن است شوکه شده و با تجربه.

مامان پیراشکی در خانه

608 E. دره Blvd. سن گابریل 626-573-2888; 501 W. Garvey Ave. مونتری پارک 626-282-2256; www.mamaludumpling.com

وجود دارد 19 غذاهای ذکر شده در زیر “کوفته” و نزدیک به 100 ظروف بقیه منو از آنها به اندازه کافی قدیمی مدرسه مادر را برش. من ضعیف هستم در صورت چینی کوفته همیشه سفارش بیش از حد بسیاری به دلیل, خوب, شما می دانید, آنها خیلی خوب طعم برای صبحانه روز بعد. و یا هر زمان.

این پنکیک پیازچه به درستی ترد و سادگی این ماجرا با bitlets از پیاز سبز — بیشتر merrier می گویند I. وجود دارد 10 خوشمزه بسته های کوچک از شادی در نظم آبدار, گوشت, کوفته و هشت در میگو کوهی و بز کوفته. اما همراه بود از جمله کلاسیک به عنوان ترد panfried گوشت گاو و مرغ و غذاهای دریایی رشته فرنگی.

این منو شامل “chow mein با سس سویا” که برای تلفن های موبایل زیادی مانند یک ظرف سمت چپ بیش از “یکی از ستون یک و دو از ستون B” روز چینی-آمریکایی پخت و پز. نمی سس سویا یک داده شده است ؟ (البته همسر من, فکر می کند که چینی داغ خردل داده شده است بیش از حد همراه با سس آلو. و بی وقفه نا امید به پیدا کردن رستوران های چینی از دره سان Gabriel به ندرت می دانم آنچه که او صحبت کردن در مورد.)

Mama باعث می شود بسیار خوب بخار پز, مرغ, کمی شیرین و مطلوب به عنوان بخار پز مرغ گرایش به آن ساخته شده است تا به صورت یک حساسیت فوق العاده از گوشت و شیرینی عطر و طعم. و آن را خوب است برای پیدا کردن یک مناسب سفارش نمک و فلفل میگو در منو ترد و تند با سران ترد به اندازه کافی به غذا خوردن مانند چیپس سیب زمینی با feelers. و اگر شما از طرفداران صدف سعی تند صدف در روغن فلفل قرمز — هر دو بسیار چاق و چله و بسته بندی شده با گوشت صدف و بر روی لبه بودن خیلی تند شما ممکن است یک کمی نفس نفس زدن.

ماندارین ماکارونی خانه

701 W. Garvey Ave. Monterey Park; 626-570-9795

ماندارین ماکارونی نیست 24 ساعته رستوران مانند آن آویزان در چینی. اما آن را همیشه به نظر می رسد وجود دارد زمانی که شما نیاز به یک بشقاب سرد نودل با سس کنجد یا مرغ chow mein — که می تواند ساخته شده با استفاده از به طور منظم خانه رشته فرنگی یا برای چند دلار بیشتر, شیشه, رشته فرنگی یا تقریبا قطع دست ساز فرنگی. (من می گویم برای این دست رشته فرنگی; قیمت پایین به اندازه کافی است که شما نیز ممکن است افراط!)

در این میان از مهمترین و پر جنب و جوش و هیجان انگیز چینی آشپزی جامعه در امریکا با خیابان های پوشیده شده با رستوران ها از هر منطقه قابل تصور, ماندارین ماکارونی مرسوم در آن عدم trendiness. این رستوران که در آن “مخلفات” عبارتند از: کونگ پی ای مرغ و ماندارین مرغ بدون استخوان — همراه مسلما با پیشرو مانند غذاهای خورشتی خوک و کارشناسی ارشد پی ای توفو. وجود دارد یک خوک گوش سالاد نیز همراه با ترشی سالاد خیار خرد, سالاد تربچه حفظ تخم مرغ با توفو و سرد چتر دریایی. اما بیشتر وجود دارد ظروف ساخته شده با شیرینی و خمیر. و بسیار خوبی ساخته شده که در آن.

تابه سرخ شده در گوشت کوفته های کمی مانند pierogi یا کوکوی بسته بندی شده با طعم مخلوط گوشت و سبزیجات. آنها تنها کوفته های سرخ شده; دیگران در حال آب پز یا بخار پز — گوشت کوفته ماهی, کوفته, سبزی, کوفته. و پس از آن وجود دارد که این اسم رشته که نیست به خصوص بالا ماندارین سبک از پکن اما خیلی بیشتر شانگهای Szechuan هونان حتی یک ذره چینی-آمریکایی است.

بسیاری از ماکارونی غذاهای آمده در سوپ و بسیار خوب گرم شدن سوپ آن را بیش از حد. نه کاملا یک رامش آبگوشت نیست که تقریبا پیچیده است. اما به خصوص ومزه در فلفل قرمز تند سوپ رشته فرنگی (با یا بدون میگو). و حفظ گیاهی با خرد و گوشت خوک و رشته فرنگی در سوپ. اما من تا به مدت طولانی است که یک فن عظیمی از خشک soupless رشته فرنگی (سوپ به نظر می رسد در راه از رشته فرنگی). و به خصوص از سرما رشته فرنگی. در این مورد همانطور که اغلب مورد با سس کنجد. و بله ما دریافت سفارش از مرغ chow mein به عنوان یک ادای احترام به روزهای خوب در نیویورک چینی. ریشه های آن را همیشه در مورد ریشه.

پاندا مسافرخانه

3488 E. Foothill Blvd. پاسادنا; 626-793-7300, www.pandainn.com

زمانی که برای اولین بار پاندا مسافرخانه باز در Foothill بلوار در پاسادنا در سال 1973 وجود نداشت مونتری پارک. یا به عبارت دقیق تر وجود دارد یک جامعه به نام مونتری پارک ندارد اما این رابطه از آنچه به آن اشاره شده است, به, تنها با اندکی اغراق به عنوان هنگ کنگ از امریکا است. اولین غذاهای کانتونی خانه توجه داشته باشید (در حال حاضر از بین رفته اژدها Regency) باز نمی شود در گوشه ای از اقیانوس اطلس و Garvey تا اوایل 80s.

پاندا مسافرخانه پیشگام. و در بسیاری از راه های آن را هنوز هم است. آن را کاملا پدیده ای که آن را برای اولین بار افتتاح شد. در یک زمین که در آن ریز ریز کردن suey در نظر گرفته شد که بسیار عجیب و غریب کرایه که در آن با چهار شما رو رول تخم مرغ, این یک رستوران است که با قاطعیت رفت که در آن چند چینی رستوران رفته بود قبل از. که به مناطق چین سفر فراتر از شناخته شده چینی-آمریکایی پخت و پز است که تا به حال ایجاد شده توسط کانتونی مهاجران که سعی به از نو خلق کردن مواد غذایی خود را در دنیای جدید عجیب و غریب به صورت عجیب و غریب مخاطبان جدید.

بنیانگذاران پاندا مسافرخانه — اندرو Cherng و پدرش Ming-Tsai Cherng — پیشگامان که در زمان مواد غذایی چینی از جنوب کالیفرنیا به سطح دیگری. آنها به ما شیرین و مرغ تند و تند لوبیا بلند چینی. آنها به ما معرفی “سه عنصر طعم” آسیا-چاشنی گوشت گاو کوتاه, دنده پخته اردک و وارونه ترد رشته فرنگی. آنها همچنین در ادامه به کوتاه غذای چینی سفارش یک جزء اصلی در مراکز خرید در سراسر امریکا با پاندا اکسپرس مفهوم است که همیشه خوب تغذیه (و سریع).

این روزها در منوی اصلی است و متوسط در مقایسه با 300-به علاوه آیتم کاخ SG دره. وجود دارد یک آیکون در منو برای “اندرو مورد علاقه” — که شامل مى شو (یا گوشت خوک و یا گوشت مرغ) ماندارین, کوفته غذای مرکب از گوشت وارد عالی آسیایی, ادویه مالیده نیویورک گچ بری های پخته اردک هونان در گوشت ماهی در سس لوبیا سیاه و سفید و هر چه سبزیجات تازه از بازار است.

اگر آنها به حال یک آیکون برای “مریل در مورد علاقه های شما” این امر می تواند در کنار نمک و فلفل میگو کنجد نوزاد عقب, دنده, آسیایی بادام زمینی ماکارونی سالاد ترد و تند پاندا و گوشت گاو و چای دودی اردک میگو (یا حلزون اسکالوپ) در سیر و سس و سالاد لوبیا سبز (هر چند من با این موافق هونان گوشت و ادویه مالیده گچ بری).

در سال های پس از پاندا مسافرخانه اول باز چند صد رستوران چینی گذاشته اند ریشه از یک پایان SG دره به طرف دیگر. آن است که همانطور که گفتم جدید هنگ کنگ. اما پاندا perseveres. آن را ممکن است احساس کمی قدیمی و از مد افتاده و برخی از آن غذاهای بسیار شیرین برای سلیقه من, اما آن را هنوز هم یک لذت است. آن را ایجاد یک استاندارد است. و آن را هنوز هم یک استاندارد برای این روز است.

ققنوس غذاهای چینی

208 E. دره Blvd. الحمرا; 626-299-1238, www.phoenixfood.us

شاید یک هزار و جدید چینی رستوران ها آمده اند و رفته اند در دره سان Gabriel در سال های پس از ققنوس غذاهای چینی (که قبلا به عنوان شناخته شده Phoenix مسافرخانه, یکپارچهسازی با سیستمعامل نام مورد است که به ارمغان می آورد خاطرات خوب از تخم مرغ رول و ریز ریز کردن suey) برای اولین بار افتتاح شد. اما ققنوس — مانند پرنده افسانه ای که از آن طول می کشد نام خود را — هرگز نمی میرد. آن ممکن است دوباره اختراع خود را; اما هرگز از بین می رود.

ققنوس برای اولین بار به وجود آمد به عنوان SG دره پاسگاه از مرکز شهر چینی رستوران شده است که در اطراف از سال 1965 (که باعث می شود آن را یکی از قدیمی ترین رستوران ها در محله چینی ها). من به خاطر رفتن به اصلی ققنوس مسافرخانه بسیاری از سال پیش بزرگ اواخر شب مقصد در Ord Street بود که جایی برای رفتن برای رشته پس از یک داجرز بازی.

هر چند تابستان ممکن است احساس مانند زمان برای خوردن سوپ, وجود دارد برخی از شگفتی های soupdom در اینجا — از جمله یکی از بهترین wonton سوپ اطراف استثنایی داغ و ترش, و, یکی از معدود تخم مرغ سوپ گل که نیست طعم مانند punchline به یک شوخی است.

وجود دارد به اندازه کافی غذاهای دریایی در منوی این رستوران غذاهای دریایی. سعی کنید قابل توجه فیله از تنها آماده دو راه — پیکره ماهی سرخ شده تا آن را واضح به عنوان یک سیب زمینی تراشه صدر با سرعت سرخ کرده hunks از گوشت درون. نرم بحران, نرم بحران تا زمانی که همه رفته اند.

وجود دارد چند ده ظروف را در منوی اجازه می دهد کسانی که باید سرخ شده با برنج و ماهی تابه سرخ شده در روغن ترد رشته فرنگی به غذا خوردن پر — و کسانی که نمی توانند زندگی بدون گراز شکم با (البته) روغن کنجد و روغن فلفل قرمز به اب و تاب زیاد در لذت…گوشت خوک شکم.

شهر فرستاده غذاهای دریایی رستوران

1069 W. سن برناردینو جاده کووینا; 626-915-8982, www.townsent.com

غذاهای دریایی رستوران ؟ نیست که نوع…مدرن از نظر چینی-آمریکایی پخت و پز ؟ بله. اما در میان هم بزنید سرخ شده در روغن خرچنگ با لوبیا سیاه و سفید و سس سیر و ادم تنومند و بدقواره میگو با سس مایونز و عسل, گردو, یک منوی بخش اختصاص داده شده به…ریز ریز کردن suey. به طور جدی, شش تن از آنها — گوشت گاو و مرغ و کباب گوشت خوک, میگو, مخلوط غذاهای دریایی و اجتناب ناپذیر خانه ویژه (گوشت خوک, میگو, مرغ, حلزون اسکالوپ ماهی, فیله و “تقلید خرچنگ”).

وجود دارد 11 preps از برنج سرخ شده نیز همراه با 30 یا بیشتر رشته ظروف — chow mein (نرم و ترد), lo mein, غذا لذت ببرید. اما پس از آن ماهیهای جهان نیز وجود دارد ترد میگو سوخاری با ادویه نمک خرد کرده گوشت خوک در یک لفاف بسته بندی کاهو خشک, گوش ماهی, سوپ, سیاه, قارچ با سبزیجات فصلی ترد مرغ سرخ شده, مرغ پخته خرچنگ با زنجبیل و پیازچه گوشت خوک لغو احکام صادره ی شهر پکن با سس بخار زنده, میگو, خرچنگ, سالاد میوه, geoduck صدف sashimi, پخت و پز عالی کوسه باله سوپ حلزون اسکالوپ پر شده با میگو خمیر پخته کل صدف آبالون, crabmeat با خشک شاخه های بامبو و ژامبون, سس بخار پز مرغ در لوتوس برگ و بخار زنده ماهی اقیانوس.

وجود دارد یک انتخاب خوب از کاهو پیچیده موارد (خرد ترشیجات غذاهای دریایی, میگو چرخ شده و مرغ چرخ شده و مرغ, گوشت چرخ کرده و جالب است که در توصیف “چرخ کرده گوشت خوک زمین” — شما می توانید گوشت چرخ کرده چیزی است که زمین؟).

منو باور نکردنی از طریق ایستگاه های معمول چینی, غذای دریایی, تجربه — صدف آبالون, دریا, خیار, geoduck صدف, صدف, صدف, خرچنگ دریایی, خرچنگ, و اقیانوس های آب شیرین, ماهی دست و پا کردن سنگ cod, میگو, ماهی مرکب, حلزون اسکالوپ, داغ, قابلمه, مرغ, گوشت گاو, گوشت خوک و لوبیا کشک. اما برای کسانی که نیاز وجود دارد ریز ریز کردن suey را با سرخ شده با دست و پا کردن فیله با ادویه نمک (ماهی به عنوان یک سیب زمینی تراشه) یک فلفل سیاه سنگین داغ قابلمه گوشت و بادمجان و یک سفارش بزرگ از صدف در برگ نعناع سس. شما می پردازد پول خود را…و شما طول می کشد خود را انتخاب کنید.

مریل Shindler لس آنجلس آزاد بر اساس ناهار خوری منتقد. ایمیل [email protected]

tinyurlis.gdu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>