3 خوشمزه ترشی شما آماده می تواند در خانه

ترشی هستند علاوه بر بزرگ به هر وعده دادن که کمی بیشتر از spiciness و tanginess. هر تمدن خود را پیچ و تاب و در

توسط AKHBAREBARTAAAR در 30 فروردین 1399

ترشی هستند علاوه بر بزرگ به هر وعده دادن که کمی بیشتر از spiciness و tanginess. هر تمدن خود را پیچ و تاب و در ترشی با کشورهای غربی بیشتر با تکیه بر سرکه در حالی که کشورهایی مانند هند تکیه بر ادویه جات ترشی جات.

1. شیرین و تند ترشی هویج

برای این دستور غذا شما نیاز 1 lb هویج برش را به قطعات 1 ¼ فنجان سرکه سیب ¼ فنجان شکر 2 ½ قاشق غذاخوری نمک 2 حبه سیر 10 گشنیز و 1 habanero فلفل برش به چهارم. پس از هویج برای چشم های خود را, این ترشی مناسب برای افرادی که دارای مشکلات بینایی. "افراد با میزان پایین ویتامین یک سطح هستند بیشتر احتمال دارد به تجربه شب کوری یک بیماری است که ممکن است کاهش دهد با خوردن هویج یا دیگر غذاهای غنی از ویتامین A و یا کاروتنوئید... کاروتنوئیدها نیز ممکن است در کاهش خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا وابسته به سن" با توجه به Healthline.

برای تهیه این ترشی, جوشاندن سرکه و شکر و نمک و تخم گشنیز را همراه با آب در متوسط درجه حرارت بالا است. اجازه دهید آن را بجوش و خروش آمدن برای حدود پنج دقیقه. قرار دادن هویج به صورت عمودی در یک ظرف شیشه ای را همراه با فلفل و سیر. پور مخلوط سرکه به شیشه در حالی که هنوز داغ است. پس از انجام پوشش شیشه محکم. هنگامی که شیشه سرد, خنک آن را برای حدود 24 ساعت قبل از خدمت. این دستور طول می کشد فقط 15 دقیقه برای آماده سازی.

هندی خام انبه ترشی استفاده از ادویه جات ترشی جات به جای سرکه. (تصویر: pixabay / CC0 1.0)

2. هندی, ترشی انبه

مواد لازم برای ترشی — 1 ¼ فنجان انبه خام برش را به مکعب های 3 قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز 3 قاشق غذاخوری روغن (کنجد یا بادام زمینی ایده آل است) 1 قاشق غذاخوری دانه خردل 1 ½ قاشق چایخوری نمک ½ قاشق چایخوری دانه شنبلیله و 4 حبه سیر.

خشک کباب شنبلیله در شعله کم تا زمانی که آن را تبدیل به طلایی و نسخه های عطر. قرار داده و آنها را در یک بشقاب برای خنک کردن. در همان تابه حرارت تا برخی از نفت است. هنگامی که آب گرم آن را و اجازه دهید آن را سرد. بعد مخلوط شنبلیله با دانه خردل تا صاف پودر تشکیل شده است. در یک کاسه اضافه کردن در خرد انبه پودر فلفل قرمز و خردل-پودر ادویه جات و نمک و سیر خرد شده.

پور در نفت همه چیز را مخلوط و تنظیم کاسه کنار برای حدود 24 ساعت است. هم بزنید ترشی و بررسی نمک سطح. اگر شما می توانید پیش بروید و استفاده از آن حق دور. این دستور غذا را به اندازه کافی خواهد بود برای خدمت به 15 نفر.

3. چینی خیار ترشی

شما نیاز به 3 خیار (بی هسته هستند بهترین) 2 قاشق غذاخوری نور سویا سس 1 قاشق غذاخوری چینی, سیاه, سرکه 3 قاشق چایخوری شکر 1 ½ قاشق چایخوری نمک ¼ قاشق چایخوری سویا سس 4 حبه سیر 3 فلفل تند خشک و 2 برگ سرخ مایل به قرمز. تر و تمیز به پایان می رسد و از خیار و قطع آنها را به چهار برابر بخش بیشتر برش بخش به 6 نوار. قرار داده و آنها را به یک کاسه و بازی شیر یا خط آنها را با 1 قاشق چایخوری نمک و ½ قاشق چایخوری شکر است. پوشش تهیه و اجازه دهید آن را در یخچال به مدت حدود یک ساعت.

برای اینکه سس مخلوط 2 ½ قاشق چایخوری شکر, سیاه, سرکه, نصف قاشق چایخوری, نمک, نور, سس سویا, سویا سس, سیر, فلفل قرمز, فلفل و برگ سرخ مایل به قرمز. به خوبی هم بزنید و مطمئن شوید که نمک و شکر به طور کامل حل شده. نگاهی به خیار و فشار مایع از کاسه. اضافه کردن سس و مخلوط همه چیز. پوشش و در یخچال به مدت یک شب. شما می توانید مصرف ترشی روز بعد. دستور خدمت 4 و طول می کشد حدود 1 ساعت برای آماده سازی.

دنبال کنید با ما در توییتر و یا اشتراک به ما هفتگی ایمیل

چگونه مدیتیشن می تواند کمک کند در طول CCP Coronavirus مستند


tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن