19 رستوران در خدمت بهترین بال بوفالو در دره سان Gabriel

در روز زمانی که دایناسورها در زمین پرسه می زدند و ما کردیم تا حیاط خلوت وبر به جشن چهارم جولای — سالگرد آزادی ما و آزادی ما می خواهم به طبخ همبرگر و هات داگ در کوره. ما می دم Everests از سالاد کلم و سالاد سیب زمینی. و خداوند می داند که ما می نوشیدن آبجو مقدار زیادی و تعداد زیادی از آبجو از طولانی فراموش شده مارک با نام مثل قدیمی میلواکی Pils, Rheingold المپیا و Jax. کف دار خاطرات همه.

ما هنوز هم خوردن همبرگر و سگ و نوشیدنی ما آبجو در مقادیر فراوان. اما این روزها به پانتئون از کباب کردن ظروف برای مصرف در clucking انبوه می آیند چهارم ما باید اضافه کنید بسیار دوست داشتنی بوفالو بال مرغ. این یک تازه وارد نسبت با نزدیک-در وسواسی زیر است.

بوفالو بال مرغ اختراع شد در لنگر بار در بوفالو, نیویورک, on Oct. 30 سال 1964 توسط صاحب Teressa Bellissimo در پاسخ به یک بیش از حد حمل و نقل از بال مرغ دستور شوهرش فرانک (که تا به حال می خواستم پشت و گردن خود را برای سس اسپاگتی). این تند سرخ شده نوار اسنک در رفت و تبدیل به یکی از قطعی میخانه مواد غذایی از 20 (و در حال حاضر 21) بود. همراه با nachos در سیب زمینی سرخ کرده و پیاز حلقه ای, بال همراهی مناسب برای یک کوزه آبجو و یک مسابقه در تلویزیون بیش استخر جدول — حداقل آن را “عادی” است.

ظرف را ارائه می کند برخی از بیت از سردرگمی برای سس داغ خیس بال (برش به drumettes) در حال خدمت با کرفس چوب و پنیر آبی پانسمان. است کرفس به غوطه ور در سس گوجه فرنگی ؟ این پانسمان برای بال ؟ و اگر آن را هر چیزی کمتر از بسیار گرم آنها واقعا بال مرغ بوفالو?

من باید اعتراف که من هرگز طعم بال مرغ بوفالو در محدوده شهر Buffalo, New York. آخرین باری که من در بوفالو در اوایل دهه 1960 چندین سال قبل از هر دو اختراع مرغ بال و قبل از رسیدن به سن که در آن من می تواند از نظر قانونی وارد نوار و سفارش بقدر یک بشقاب همراه با دیگر Buffalonian تخصص به نام گوشت گاو در weck ساندویچ.

با توجه به مواد غذایی نویسنده Calvin Trillin وجود دارد چند صد مکان در بوفالو که در آن شما می توانید سفارش بال مرغ بوفالو. Trillin به ما می گوید که در بوفالو “بال مرغ همیشه ارائه شده ‘ملایم’ یا ‘متوسط’ و یا ‘داغ’…و آنها همیشه همراه با کرفس و پنیر آبی پانسمان. من خوردم کرفس بین بال مرغ. من غوطه ور کرفس به آبی سس پنیر. من غوطه ور بال مرغ را به سس پنیر آبی. من بعدها متوجه شد که هیچ کس در بوفالو است که برای مطمئن شوید که چه برای انجام با سس پنیر.”

این روزها ما هیچ کمبود مکان برای رفتن برای مرغ بال اینجا در منطقه لس آنجلس. آنها حتی فراموش فوق العاده آنهایی که در نقاط به عنوان نوع به عنوان همبرگر هملت, Cheesecake Factory و شیکاگو دنده. اما مثل همیشه ناب به سمت کوچکتر در مکان های که در آن بال نیمه مذهبی, آیکون, مراسم مصرف می شود در تمام طول سال — اما به خصوص بیا چهارم.

و آنها باید داغ داغ به اندازه کافی به علت, به عنوان یک محل می گوید: “پیر آبریزش بینی و عرق بر روی پیشانی.” به اندازه کافی داغ است که پس از نیم دوجین بال شما شروع به پر حرف incoherently و اعتراف به جنایات شما تا به حال متعهد است. با تشکر از کشاورزی مدرن علم وجود دارد فلفل وجود دارد که رویکرد مرگبار. آبجو همیشه کمک می کند. و بنابراین آیا کرفس و پنیر آبی. مسلما این نقطه است.

و با که در اینجا مورد علاقه من دره سان Gabriel رستوران ها برای بال مرغ — که همیشه در سفر خوبی برای بایگانی اطلاعات و تحویل:

  • این که آیا شما لذت بردن از آنها را تند یا نه, بال مرغ بوفالو به خوبی با دم سرد. کرفس و هویج را با تگزاس یا پنیر آبی محبوب جانبی. (Shutterstock)

  • بال مرغ بوفالو جفت خوشمزه با سیب زمینی سرخ کرده. طرف دیگر گزینه ها شامل حلقه های پیاز و nachos در. (Shutterstock)

  • صدا

    گالری خواهد شد درثانیه

  • در حالی که بوفالو بال متولد شد و در شهر نیویورک است که لمس دریاچه ایری آنها را تبدیل به یک میان وعده — حتی یک غذای اصلی — در ناهار و شام جداول در سراسر کشور است. خوشبختانه چندین رستوران در این منطقه خدمت خوشمزه نسخه. (Shutterstock)

  • بال مرغ بوفالو غالبا با پنیر آبی یا سس رنچ اما برای کسانی که مایل به تبدیل گرما وجود دارد بسیاری از دیگر سس گزینه های. (فایل عکس مدل لباس یاماناکا/اورنج کانتی ثبت نام/SCNG)

بد Mutha Clucka

55 S. Madison Ave. پاسادنا; www.badmuthaclucka.com

چقدر خوب بال در بد Mutha Clucka? خیلی خوب شما بهتر پوشیدن چیزی قابل شستشو باعث میخوای پیدا کردن یک ظرف غذا از سس و بیت در لباس خود را اگر شما خورده با رغبت کافی — است که می گویند سس. بسیاری از سس.

بال پیچیده سازه birdness — به Chipotle عسل بال می آیند و نه فقط chipotle عسل لعاب بلکه صدر با cotija پنیر و پیازچه با miso بر اساس سس رنچ. K-Pop بال عسل لعاب و مقداری Sriracha مایو صدر با wasabi furikake و scallions یک بار دیگر با آن فوق العاده miso در مرتع پرورش احشام. این Haus بال تکیه به سمت Sriracha سس بوفالو این بار با miso پنیر آبی خیلی خوب است که شما ممکن است گسترش آن را بر روی انگشتان دست خود را فقط برای لذت بردن.

کباب بال تقریبا سنتی خدمت با miso در مرتع پرورش احشام. نشویل داغ هستند نه برای ضعف کام. و برای کسانی که با جدی ترس از سرخ کردن جوانه های چشایی خود را وجود دارد دشت بال بسیار عالی در محض و کاربردی بحران.

حلقه Bombz آشپزخانه

6717 کمستکک Ave. وهیتیر; 562-696-1111, www.bellybombz.com

حلقه Bombz آشپزخانه بسیار زیبا کاملا نام برد. در عصر رستوران نامهای که به سادگی تراوش سالم, ارگانیک, طبیعی, مزرعه به جدول و گرم و دنج حلقه Bombz unapologetically آنچه در آن ادعا می شود — گاه به گاه, کافه است که در خدمت غذاهای که آمار شما در روده و اقامت وجود دارد تا بدن خود را ارقام چی می گذرد.

این رستوران از حلقه “bombz” است که خود را حلقه بسیار خوشحال شده اند بمباران کردند. همجوشی در اینجا سنگین است. این elotes سفید است, ذرت, با, بیکن و فلفل قرمز aioli مایو — مکزیکی-غذای کره ای است که نمی توان انکار کرد. مرغ پوست chicharrones می ایستد جایی بین لاتین و یهودی — مرغ سرخ شده پوست دیرین اروپای شرقی مورد علاقه; آن را با سیر و نمک برای فرو بردن شما باید بیشتر نیاز دارید.

و پس از آن وجود دارد, داغ, Cheetos مک است که — بله! — مک و پنیر ساخته شده با استفاده از Cheetos به جای ماکارونی, لمس آشپزی نابغه برای Cheetos باید بحران که در آن مک نیست. اما این فقط یک warmup — و آن را گرم شما.

شما نیاز به حرکت به Bombz منطقه آغاز می شود که با بال خدمت هر دو با استخوان و بدون. (من ترجیح می دهم با استخوان به دلیل آن افت می کند من در خوردن و به من چیزی ساییدن on) است.

بال آمده در هشت طعم همه آنها تقریبا بیش از بالا با یک عجیب و غریب پوسته با تشکر از آشپزخانه طعم برای پوشش مانند قند سوخته پارمسان و Sriracha. سفارش بیش از حد بسیاری از آنها طعم خوب بعد نیز اگر هر یک در واقع خود را برای زنده ماندن برای اولین بار ظاهر.

وجود دارد یک سبک کره ای سرخ شده ساندویچ مرغ — که به معنی مرغ کراکل با هر نیش — همراه با یک bulgogi برگر که شما می توانید اضافه کردن یک دوم patty و یک تخم مرغ سرخ شده در مورد شما کمی peckish. این قارچ برگر نمی رود اما وجود آن است. گوشت خوک کشیده ساندویچ پنیر کبابی است که انتظار می رود وجود دارد و آن این است که بیش از حد. و برای کسانی که می خواهند به بیرون رفتن در سبک وجود دارد یک قهوه تنومند نوع در poutine همراه با گوشت خوک شکم سیب زمینی سرخ کرده.

بمب مرغ

2300 گارفیلد Ave. S., Monterey Park; 323-530-0355, www.bombchickenla.com

است مرغ بمب در, بمب مرغ ؟ البته از آن است که این کره ای, فروشگاه مرغ باید منفجر کردن جوانه های چشایی خود را با بیش از عطر و طعم. بال آمده با سه سس — خانه فوق العاده ترد با سویا و فلفل سس; بال با یانگ-nyum سس (ساخته شده از خرد شده, سیر خرد شده, پیازچه, کبابی, دانه کنجد, تست, کنجد, روغن, کره ای, پودر فلفل قرمز به نام gochu گرو و سبک کره ای سویا است که کمتر شور از دیگر soys) و سویا, سیر, بال.

بمب می کند همان چیزی که با دستگاه کلرزنی مرغ و سینه مرغ.

اگر شما احساس می کنید مانند تلاش چیزی کردن نقشه سعی کنید ● ارتودنسی — سرخ شده پنکیک با هشت پا داخل. من مانند سالاد کلم با کنجد سیاه مایو. من هیچ ایده چه چیزی موزارلا میله های در حال انجام در منوی اما وجود دارد آنها هستند.

مرغ Koop

101 W. Main St., الحمرا, 626-293-5520; 12824 هدلی St., آمریکا, 562-464-1780; 1721 Durfee Ave. S. El Monte, 626-522-1401; www.thechickenkoop.com

آرم در Koop مرغ (یک نوع عصبانی به دنبال rooster من فکر می کنم). وجود دارد یک قاب ثبت نام در یک دیوار قرمز است که می خواند: “من OCD (وسواس مرغ اختلال).” دیگری می خواند: “پول می تواند شادی را خریداری نیست. اما آن را می توانید خرید جوجه.”

و هر چند که من مطمئن هستم که گیاهی portobello بسته بندی کاملا خوب ایجاد و بوداده خیابان ذرت صدر با مایو, cotija پنیر و پودر فلفل قرمز است که فقط خوب پرنده است که علت وجودی از Koop. و آن را به خوبی باید باشد. غذا خوردن در اینجا شما ممکن است هرگز لمس یک تکه بزرگ از KFC بالا چربی بالا و سدیم محصول دوباره.

که آنها می توانند در طبخ بسیاری از جوجه ها برای بسیاری از شام و هر یک از آنها را (تا آنجا که من می توانم بگویم) انجام می شود درست است که یک ادای احترام به وسواسی مرغ اختلال که رنجور محل. آنها بال با پنج سس تمام خوشمزه می تواند به عنوان طعم دهنده بال که ترد به نقطه obsessiveness — خانه, فلفل, بوفالو, کباب, افرا Sriracha و spiciest از آنها به نام “بد خلق.” (این یک بازی بسیار خنده دار در محل بسیاری از سطوح!)

پرندگان هر دو ترد در خارج با لایه ای از دهان مبارک ادویه و مرطوب در داخل — اما بدون اینکه نپخته است که هیچ ترفند کوچک. اگر خیار سالاد بسیار خوب در مقابل این سیر, سیب زمینی سرخ کرده از تماس به من, سالاد سیب زمینی چیزهای خوب است. و نمی خواهم که ذرت با مرغ — سبک مکزیکی و یا در غیر این صورت ؟

نگاه به از بین بردن سرگرم کننده, اما یکی از لذت های بزرگ از جوجه کباب در Koop آن است…خلوص. آن است که آنچه در آن است. که خوب و خوشمزه و ترد و آبدار کباب مرغ است. چرا ظروف سرباز یا مسافر با آن است ؟ هیچ کمتر اقتدار از آشپز بزرگ جاناتان Waxman گفته است که یک کباب مرغ است “محک برای هر آشپز خوب.”

کسانی هستند که مبادرت به پاریس تنها برای طعم جوجه کباب در Chez l’Ami لوئیس و به سان فرانسیسکو به طعم به همان اندازه معروف پرنده در زونی پوبلوو کافه. من نمی خواهد نشان می دهد مرغ در Koop است به عنوان خوب. اما من هم نمی خواهد آن را نشان می دهد نیست. من واقعا لذت بردم چه من خوردم. من ترک پوتین به کسانی که نیاز به حواس پرتی. برای من آن را “هی میخوای خوردن که بال?”

داغ بال کافه

89 E. کلرادو Blvd. پاسادنا; 626-449-9055, www.hotwingscafe.net

قدمت آن به سال 1986 داغ بال است که در واقع کامل-سرویس کامل-منو آبجو فشرده و نوار های ورزشی ساخته شده در اطراف داغ بال به دو روش انجام می شود. یکی بوفالو سبک بال مرغ غوطه ور در انتخاب خفیف داغ, اضافه, داغ, کباب تند, barbeuce و لیمو سس فلفل همراه با خانه ساخته شده سس رنچ یا پنیر آبی پانسمان و بله کرفس و هویج و چماق. (هشت تکه دسته کوچک موسیقی جاز همراه با سیب زمینی سرخ کرده — yummo!) جایگزین استخوان بال مرغ را با یک انتخاب از همان شش سس و گزینه پنیر سیب زمینی سرخ کرده, پیاز حلقه ای یا سرخ شده کدو سبز است.

حزب پلاتر طیف وسیعی از 50 بال ($47.95) به 1000 بال ($846.75). وجود دارد یک گزینه قیمت برای هر 50-بال ارتقا دهید. خوشمزه…اما خیلی وسواسی.

Krispy کرانچی مرغ

13106 دره Blvd. La Puente, 626-333-6771; 11025 Washington Blvd. آمریکا 562-463-1719; 19725 کلیما جاده رولند ارتفاعات 909-444-6816; www.krispykrunchy.com; 240 W. Main St., الحمرا, 626-289-2448, www.bigtminimart.com

Krispy کرانچی مرغ به عنوان “یکی از سریعترین رشد راحتی در فروشگاه بر سریع-خدمات رستوران (QSR) مفاهیم در کشور است.” شعار “تازه ساخته شده…کاملا کاخون.” وجود شاخه تقریبا در همه جا. و اینکه من باید ذاتی متمایل به سمت اختصاصی مرغ مغازه — هر دو فرد و زنجیره ای — Krispy کرانچی زندگی می کنند تا نام خود را ارائه بال بوفالو با انتخاب Krispy سس, سنتی, سس و ترش و شیرین, سس در گروه های پنج, 10, 20 و 40.

و هی از آنجا که آنها در داخل فروشگاه های راحتی شما می توانید یک طبقه بندی گسترده ای از آبجو و دیگر تنقلات. اطراف شده است از سال 1989 و آنها را حدود 2500 رسانه ها در 47 متحده ساموآ آمریکا و مکزیک است. آنها با عسل و کره و بیسکویت. هنگامی که نیاز به وجود آنها هستند. Krispy, کرانچی…و برای رفتن.

Roscoe خانه مرغ N وافل

830 N. Lake Ave. پاسادنا; 626-791-4890, www.roscoeschickenandwaffles.com

وجود دارد سه بال مرغ گزینه در منو همراه با هر تعداد از بزرگتر مرغ پلاتر. “اسکار” ارائه می دهد سه نفر از بال مرغ, بلغور, یک تخم مرغ و یک “کرکی” بیسکویت. “اوباما ویژه” است که همان سه بال اما در این مورد یک انتخاب, وفل, سالاد سیب زمینی یا سیب زمینی سرخ کرده. و پس از آن وجود دارد “شماره 20” سه بال این بار با یک انتخاب از سبزی یا سیب زمینی خفه در استفاده نا مشروع با پیاز.

و با وجود بلند برخی از ظروف جانبی بال صفحات در میان ترین متوسط در منو است. در Roscoe را — که شده است یک موسسه از سال 1975 — the چو قوانین. و آن قوانین ، این است که در یک بار و یک رستوران که در آن انتخاب آسان است و همچنین بسیار پیچیده است.

گمان می کنم ساده ترین راه برای رفتن است با یکی از گیاه فوق العاده (گیاه هادسون موسس). وجود یک و نیم مرغ (و بسیار بزرگ مرغ) Southern fried در یک پوسته خیلی خوب است که حتی اگر شما تعهد به خوردن پوسته شما خدمت بیش از یک جفت از بهترین وافل در شهر است. وافل و مرغ فقط قطره ای کره. و یا اگر شما مجاور تنوع آنها قطره ای نا مشروع و شیرین ترین نرمترین ترین, خوشمزه ترین پیاز تا کنون. و این فقط یک طعم کمی از منو.

وجود دارد برای مثال سر مایکل — یک چهارم مرغ با پوشش نا مشروع و پیاز را با بلغور و بیسکویت. غذای روح مجسم. حرکت به خداوند هاروی و مرغ رشد می کند را به یک و نیم.

برای من Roscoe است همه چیز در مورد اسم آن — مرغ (به طور خاص Southern fried) و وافل. اما وجود دارد مقدار زیادی از اضافی مرغ اقدام به توان در اینجا یافت نشد. وجود دارد به عنوان مثال یک بخش از منو اختصاص داده شده به “جدید مرغ فلفل قرمز.” شما می توانید یک کاسه برنج یا لوبیا. شما می توانید آن را در یک مستی (“دیو, درهم و برهم, فلفل قرمز”). و یا شما می توانید آن را بیش پنیر سیب زمینی سرخ کرده. آن را خوب است. در واقع آن را بسیار خوب است. اما من زندگی می کنند برای پوسته و وافل. و این همه به آن وجود دارد.

Wingstop

1279 N. Lake Ave. پاسادنا 626-798-2800; 1709 E. کلرادو Blvd. پاسادنا 626-578-9464; 465 N. Azusa Ave. West Covina, 626-331-9464; 13345 جاده تلگراف آمریکا 562-777-9464; 10722 بورلی Blvd. آمریکا 562-699-9464; www.wingstop.com

مانند مرغ BBQ و گاس و Krispy کرانچی, Wingstop صحبت می کند حجم در مورد ما در سراسر کشور وسواس با مرغ سرخ شده به طور کلی و بال مرغ در خاص است. این تعریف ویکیپدیا به عنوان “زنجیره ای از, دلتنگ, حمل و نقل هوایی با مضمون رستوران و متخصص در بال مرغ. Wingstop مکان های تزئین شده پس از 1930s و 1940s ‘قبل از جت حمل و نقل هوایی موضوع است. رستوران های زنجیره ای در سال 1994 تاسیس شد و در گارلند تگزاس و شروع به ارائه فرانچایز در سال 1998 است. از آن پس Wingstop رشد کرده است به یک زنجیره ای با بیش از 1000 رستوران یا باز و یا در حال توسعه است. زنجیره ای است که مقر آن در آدیسون, Texas.”

به عبارت دیگر شما می تواند به توقف در یک Wingstop برای بال در همه جا در این کشور ماست. فراموش نکنید پای سیب — بال امریکا مجسم. (وجود دارد همچنین شعبه در انگلستان و استرالیا و عربستان سعودی, اندونزی, مالزی, مکزیک, پاناما, فیلیپین, روسیه, سنگاپور, کلمبیا و امارات متحده عربی. آشپزی استعمار?)

بال خوب هستند اغلب بسیار خوب پس از رسیدن بر روی استخوان یا بدون استخوان در طعم مانند هاوایی و سیر و پارمسان, لیمو, فلفل, hickory, دودی, داغ, لیمو, اتمی, انبه habanero, کاخون, تند, کره ای, و بیشتر. و وجود دارد استفاده می شود بیشتر — مانند برزیل مرکبات, پیر خلیج حریصا آتشفشان و اژدها نفس است.

البته وجود دارد کنتاکی بوربن لوبیا پخته در کنار همراه با کاخون سرخ شده ذرت. وجود دارد که شاخه های در روسیه befuddles من. اما پس از آن من حدس می زنم بال مرغ و ودکا با هم به خوبی. من حدس می زنم.

بیشتر گزینه های زیادی

  • فروزان پرندگان: 15764 La Forge St., Whittier; 562-902-0405, www.blazingbirdschicken.com
  • Blazin جوجه: 5728 رزمید Blvd. معبد شهر; 626-872-2096
  • Bonchon: 710 W. Las Tunas, درایو, سن گابریل; 626-545-2380, www.bonchon.com
  • کافه Bambino را: 290 N. تپه Ave. پاسادنا; 626-577-5007, www.cafebambinosmenu.com
  • مرغ جعبه: 1001 E. Amar جاده وست کووینا; 626-333-4454, https://chicken-box-west-covina.business.site
  • پدر و مرغ زیستن: 11 غرب دیتون سنت پاسادنا; 626-469-0017, www.daddyschickenshack.com
  • آتش بال: 18268 گیل Ave. شهر صنعت; 626-581-8866, www.firewings.com
  • قیف پرندگان: 2246 N. Lake Ave. شهریار; 626-716-8015
  • OMMA برنج N مرغ: 720 N. Lake Ave. پاسادنا; 626-808-9777
  • قرمز مرغ: 1001 E. Las Tunas, درایو, سن گابریل; 626-872-0620, www.redchickenrestaurant.com
  • در حال اجرا جوجه: 141 N. اطلس Blvd. Monterey Park; 626-677-6936; 1253 N. Grand Ave. گردو 626-503-3317

مریل Shindler لس آنجلس آزاد بر اساس ناهار خوری منتقد. ایمیل [email protected]

tinyurlis.gdclck.ruulvis.netshrtco.de