همه آنچه که از سدیم لوریل اتر سولفات باید بدانید – ایسنا

اهمیت همین حال، لورث سولفات سدیم اکثر وقت ها از لوریل سولفات سدیم ساخته می شود. لوریل سولفات سدیم اغلب به عنوان SLS نامیده می شود، البته می قدرت آن را اساسی تعدادی اسم دیگر هم ذکر کرد، همانطور که در پایگاه دیتا های بهداشت عمومی و خدمات انسانی ایالات متحده و بانک داده ها مواد خطر آفرین کتابخانه ملی اشاره شده است. در پاسخ به همین مشکلات کلیدی SLS، بازرسی مواد تشکیل دهنده اسباب آرایشی (CIR)، یک سازمان مستقل که ایمنی مواد را تحلیل می کند، در یک ورقه ها مطبوعاتی اظهار داشت که SLS کمتر از یک خطر در فرمولاسیون شستشو ظواهر می شود، ولی بایستی در غلظت ها به کار گیری شود کاهش از 1 درصد برای محصولات مرطوب. این کریستال، پوسته یا پودر سپید یا کرم رنگی می باشد که عمدتا در اکثری از صنایع، مانند تمیز کردن و محافظت شخصی، به تیتر سورفکتانت، امولسیفایر، فومر، اسپری کننده یا مرطوب کننده به کار گیری می شود. سدیم لوریل سولفات نه صرفا برای تمیز کردن استعمال می شود؛ همینطور می تواند در بخش اعظمی از صنعت های دیگر یافت شود. برای به کار گیری در خانه، می اقتدار آن را در مایعات ظرفشویی، تمیز کننده فرش، مواد تمیز کننده توالت ، پاک کننده های دستشویی و کاشی ، پاک کننده های پاک کننده ، پاک کننده های کلیه منظوره، مواد شوینده شستشو، پاک کننده های دوش ، پاک کننده های شیشه ای و غیره یافت. زمانی که به محصولات تمیزی سبز می آید، به دنبال تولیدکنندگان باشید که از آن بیرون می شوند و یا این که صرفا عملکرد خود را در برخی از امر العمل های DIY . تولیدکنندگان به این حقیقت اعتقادوباور دارا‌هستند که مصرف کنندگان از داشتن سولفات در محصولات خود دوری می کنند، بسیاری از آن ها جایگزین ها را توسعه داده اند. سازمان ایمنی مواد تشکیل دهنده در ایالات متحده SLS را تا حداکثر غلظت ۵۰ % ایمن می داند، مشروط بر این که بلافاصله از روی پوست شسته شود. انتظار می رود که SLS در محیط زیست ذخیره نگردد و یا مراقبت شود، که یک چیز خوب است، البته شناخته شده می باشد که به جهت نهاد های آبزی سمی است، همانطور که در پایگاه داده دربین المللی ایمنی مواد شیمیایی (ICSC) اشاره شده است. هنوز نیز نگرانیهایی در گزینه ایمنی SLES از سوی دانشمندان و گروههای تحقیقاتی وجود دارد؛ اهمیت این حال، همین ماده اولیه صنعتی در محصولات بخش اعظمی به فعالیت میرود. با این حال، مانند بخش اعظمی از شویندهها SLS می تواند پوست را تحریک کرده و سبب ساز اگزما، بی آبی و قرمزی پوست شود، به ویژه در غلظت های بالا یا هنگامی که به طور مداوم استعمال می شود. FDA اجازه می دهد تا آن را در پوشش های میوه ای تازه، امولسیون سپید تخم مرغ، تولید مارچمولوش و پایگاه های “نوشیدنی اسید آلی” به کار گیری شود، همانطور که در بخش 212 بخش 172 ضابطه ورقه ها جایگزین سدیم لوریل سولفات فدرال آمده است. درصورتیکه دوست دارید این نوشتار را داشته باشید و مایل به دریافت دیتاها مضاعف بخش اعظم در آیتم شامپو سدیم لوریل سولفات لطفا به مشاهده از وب سایت ما.

hacklink al hd film izle php shell indir siber güvenlik türkçe anime izle Fethiye Escort android rat duşakabin fiyatları fud crypter hack forum bayan escort - vip elit escort lyft accident lawyer marmaris escorthtml nullednulled themesAlbibetSpaceman OynaLevitrahipercasinocasinoslotBMW Oil Changekorsan taksi