
صادره به تاریخ، صادره در تاریخ، تاریخ صدور:
امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه روز چهارشنبه گفت تیراندازی به ده ها تن از حامیان اروپایی الجزایر فرانسه در مارس 1962 در خیابان ایلی در قلب الجزایر "برای جمهوری نابخشودنی" بود. رئیس جمهور فرانسه در ابتدا اعتراف کرد که تیراندازی به غیرنظامیان غیرمسلح توسط سربازان فرانسوی یک "قتل عام" است.
مکرون در گردهمایی در کاخ ریاست جمهوری الیزه با حضور افراد فرانسوی الاصل که پس از استقلال الجزایر به کشورشان بازگردانده شدند، به رویدادهای وحشیانه 26 مارس 1962 پرداخت.
مکرون اعتراف کرد: «در آن روز، سربازان فرانسوی، با فرماندهی ضعیف و مستقر بر خلاف میلشان، به سوی مردم فرانسه تیراندازی کردند... آن روز یک قتل عام بود».
این قتل عام تنها چند روز پس از امضای معاهده اویان که به جنگ وحشیانه الجزایر پایان داد و راه را برای استقلال الجزایر در 5 ژوئیه 1962 هموار کرد، در خیابان دی ایلی در الجزایر رخ داد.
در 26 مارس 1962، سربازان فرانسوی به سوی غیرنظامیان غیرمسلح که برای ادامه حضور فرانسه در الجزایر تظاهرات می کردند، در حالی که می خواستند به منطقه اروپایی باب العود در پایتخت الجزایر راه یابند، شلیک کردند. آنها با مسلسل در جاده ای که در اختیار ارتش فرانسه بود، هدف قرار گرفتند.
در این تیراندازی که بیش از یک ربع به طول انجامید، دست کم 50 نفر کشته شدند که همگی غیرنظامی بودند.
این حادثه سرآغاز مهاجرت دسته جمعی «پید نوآر» - اصطلاحی تحقیرآمیز برای مهاجران فرانسوی در الجزایر - بود که مجبور بودند شمال آفریقا را به مقصد فرانسه ترک کنند.
«از آن روز، کسانی که مجبور به ترک الجزایر در استقلال شدند و به فرانسه بازگشتند، درخواست کردند تا به رسمیت شناخته شود که در واقع ارتش فرانسه در آن روز غیرنظامیان را کشته است. این همان کاری است که رئیس جمهور فرانسه دقیقاً انجام داد، ابتدا در مورد یک قتل عام صحبت کرد و سپس گفت که انجام چنین قتل عام برای جمهوری نابخشودنی است - و هرگز به طور کامل به آن پرداخته نشد. او اولین رئیس جمهور فرانسه است که این کار را انجام می دهد.
این اعتراف چند ماه پس از آن صورت گرفت که مکرون سال گذشته اولین رئیس جمهور فرانسه بود که در مراسم بزرگداشت قربانیان کشتار 17 اکتبر 1961 در پاریس شرکت کرد.
در آن روز پلیس فرانسه تظاهرات استقلال طلبان الجزایر را در پاریس وحشیانه سرکوب کرد. قربانیان که اکثراً فرانسوی الجزایری بودند مورد ضرب و شتم قرار گرفتند، کشته شدند یا به رودخانه سن پرتاب شدند و در آنجا غرق شدند.
(فرانسه 24 با خبرگزاری فرانسه)
[ad_2]
مقالات مشابه
- پیشگیری از سرطان سینه و زندگی: TikToker جوان فرانسوی آگاهی را افزایش می دهد
- در توپ کریستالی: کرونا سال 2
- بسته بندی اصولی
- دانلود کتاب آنلاین
- پومونا مرد دستگیر شده در سلاح های سرد و کشنده عمه اش; پدربزرگ نیز مجروح
- معرفی بهترین برندهای بوش و پیستون - فروشگاه اینترنتی ارزان یدک
- لیکرز به آرامی گرم کردن به حباب زندگی کار بر روی مطبوع در اوایل شیوه های
- معاون رئیس جمهور پنس صرف تعطیلات آخر هفته در خانه پس از قرار گرفتن در معرض آلوده دستیار
- Pechanga توچال کازینو به تعویق انداختن یا لغو مانده از سال 2020 نشان می دهد
- Coronavirus: Gavin Newsom says California has no restrictions preventing Pac-12 football’s restart