مرغ سوخاری‌ به خوبی رستوران‌ها

چگونه مرغ سرخ شده ما را به خوبی مرغ سوخاری‌ رستوران ها درست کنیم؟
من استاد خراب کردن پیتزا هستم! من بارها پیتزا درست کردم و همیشه حریص بودم چون پنیر من طعم خوبی در رستوران ها نمی دهد و مزه های مختلفی دارد؟ بگذارید بعدا راز کیک پنیر را کشف کنیم ، اما حرف من این است که بگویم مرغ سوخاری‌ خوشبختانه مرغ سرخ شده خانگی شما می تواند بهتر از مرغ سرخ شده KFC باشد!

مرغ شکم پر سوخاری

زیرا روند کلی پخت و پز آن ثابت است و هیچ اقدامی عجیب و غریب وجود ندارد که در خانه مرغ سوخاری‌ انجام نشود. تنها کاری که باید انجام دهید اینست که از ترکیب خوبی از ادویه ها استفاده کنید و مرحله سرخ کردن را به درستی انجام دهید.

مواد اولیه تهیه مرغ سرخ شده سالم
تعداد Mrghdv از قطعات سینه، ران، بال، مرغ سوخاری‌ سرخ شده بدون Glvtnyk Bsthard Ktftkhmmrghdv Ddnmkyk Chaykhvryard قاشق سفید بدون Glvtnyk Pymanhadvyhtbq به توصیه های زیر به Chaykhvryflfl Qrmznsf Dlkhvahnmknsf قاشق قاشق قاشق

رستوران مرغ سوخاری

Chaykhvryflfl Syahnsf  مرغ سوخاری‌Chaykhvrypvdr Syrnsf Chaykhvrypvdr Pyaznsf قاشق قاشق قاشق Chaykhvrypvdr Ryhannsf Chaykhvrypvdr Nnansf Paprykansf قاشق چای خوری قاشق چایخوری پور
طرز تهیه مرغ سرخ شده
مرحله اول
اول از همه ، بیایید به مرغ برویم. مرغ سوخاری‌ چاقوی خود را بگیرید ، مرغ را بشویید و سپس آن را به قطعات کوچکتر برش دهید تا هنگام پخت آنها خوب پخته شوند. شما دو گزینه دارید! یا می توانید مرغ را با ادویه هایی مرغ سوخاری‌ که به شما پیشنهاد داده بودیم طعم دار کنید و برای یک ساعت در یخچال بگذارید تا آماده شود.

مرغ سوخاری در فر

یا ادویه ها را با آرد فاقد گلوتن مخلوط کنید. اگر عجله دارید و نمی خواهید 1 ساعت را سپری کنید ، پیشنهاد می کنیم مرغ سوخاری‌ از روش دوم استفاده کنید. تخم مرغ ها را در یک کاسه ضرب کنید و با یک چنگال ضرب کنید تا یکدست شود ، سپس نمک اضافه کنید.

مرحله دوم

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>