صادره به تاریخ، صادره در تاریخ، تاریخ صدور:
نوع Omicron Covid-19 که بالقوه مسری تر از سویه های قبلی است، که برای اولین بار در آفریقای جنوبی شناسایی شد، به حداقل 12 کشور دیگر سرایت کرده است و چندین کشور را بر آن داشته تا اقدامات مهار را تشدید کنند. FRANCE 24 را برای بهروزرسانیهای زنده دنبال کنید.
سازمان بهداشت جهانی (WHO)، که Omicron را به عنوان یک "گزینه نگران کننده" توصیف کرد، ممکن است "روزها تا هفته ها" طول بکشد تا متوجه شدت این گزینه شوید.
نوع Omicron در استرالیا، بلژیک، بوتسوانا، بریتانیا، کانادا، دانمارک، فرانسه، آلمان، هنگ کنگ، اسرائیل، ایتالیا و هلند یافت شده است.
8 صبح به وقت پاریس: ژاپن ورود خارجی ها را ممنوع می کند
ژاپن گفته است که مرزهای خود را به روی خارجی ها خواهد بست تا با پیوستن به اسرائیل در اعمال برخی از سخت ترین کنترل های مرزی از زمان باز شدن این گزینه در آفریقای جنوبی، از گسترش گزینه Omicron جلوگیری کند.
فومیو کیشیدا، نخست وزیر ژاپن به خبرنگاران گفت که ژاپن از نیمه شب دوشنبه ورود اتباع خارجی را ممنوع می کند و بازگشت کنندگان ژاپنی از تعدادی از کشورها باید در مراکز تعیین شده قرنطینه شوند.
کیشیدا ادامه داد: این اقدامات موقت و استثنایی است که ما به دلایل ایمنی انجام می دهیم، در حالی که اطلاعات واضح تری در مورد گزینه Omicron وجود دارد.
«من آمادهام تمام انتقادات کسانی را که میگویند دولت کیشیدا بیش از حد محتاط است تحمل کنم.
این تنها چند هفته پس از آن صورت می گیرد که دولت جدید کیشیدا اقدامات قرنطینه را برای مسافران تجاری خارجی کاهش داد تا به تقویت اقتصاد کمک کند.
>> بیشتر بخوانید: ژاپن ممنوعیت بازدیدکنندگان خارجی را لغو می کند
(فرانسه 24 با خبرگزاری فرانسه و رویترز)
[ad_2]
مقالات مشابه
- اعضای خانواده از 2 بیشتر قربانیان دفاع از دعاوی حقوقی در کوبه برایانت هلیکوپتر سقوط
- آموزش کامل افزودن فونت فارسی به قالب وردپرس
- می تواند مسکن را 'بی عدالتی اقتصادی' ثابت?
- همه چیز درباره قطره لاویگل + خواص و نحوه عملکرد
- چگونه نوار عصبی و عضلانی یا EMG-NCV را بگیرید
- پومونا اعلام کرد 2 میلیون دلار برای coronavirus برنامه های امداد رسانی
- بریانی: ناب هند ظرف با یک حضور جهانی
- السا سوارس اسطوره سامبای برزیل در سن 91 سالگی در ریودوژانیرو درگذشت.
- چه در یک کاسه ؟ سنتی, سوپ و بهبود محيط
- سیاست به طور معمول نمی تواند حل کند آمریکا مشکلات: ریچارد Boddie