صادره به تاریخ، صادره در تاریخ، تاریخ صدور:
دادگاهی در ایران بنجامین بریر فرانسوی را به اتهام جاسوسی به هشت سال زندان محکوم کرد. وکیل او که در پاریس مستقر است، این محاکمه را "بالماسکه" خوانده است.
فیلیپ والنت وکیل وی در بیانیهای اعلام کرد که بریر که در اردیبهشت 1399 در حین سفر به ایران دستگیر شده و در حال حاضر در اعتصاب غذا به سر میبرد، به اتهام تبلیغ علیه نظام اسلامی ایران نیز به 8 ماه حبس اضافی محکوم شده است.
این مرد 36 ساله فرانسوی در سفر زمینی به آسیا بود که در ماه می 2020 در نزدیکی مرز ترکمنستان و ایران دستگیر و به اتهام جاسوسی متهم شد.
والنت با خواندن این محاکمه که روز پنجشنبه آغاز شد، یک "بالماسکه" خواند، گفت موکلش "در برابر قضات بی طرف محاکمه عادلانه ای نداشت" و اشاره کرد که اجازه دسترسی به کیفرخواست کامل علیه خود را ندارد.
وی افزود: «این حکم نتیجه یک روند صرفاً سیاسی است که ... فاقد هر گونه مبنایی است.
بریر مانند سفرهای مشابه به اسکاندیناوی، بالکان و ترکیه به امید کاوش در جاده های کشور با مینی بوس از طریق ایران سفر کرد. این سفر که او از طریق اینستاگرام ثبت کرده بود، زمانی که توسط نیروهای امنیتی ایران در منطقه ای متروکه در نزدیکی مرز با ترکمنستان دستگیر شد، ناگهان متوقف شد.
اوایل سال جاری در مصاحبه ای با FRANCE 24، خواهرش بلوند بریر دست داشتن برادرش در جاسوسی را رد کرد. او میگوید: «او فقط یک گردشگر بود و هیچ چیز نمیتواند این واقعیت را توجیه کند که او زمان زیادی را بدون دلیل و با ارتباط کم با خانوادهاش در زندان گذراند. دلیل خوبی برای نگه داشتن او در جایی که هست وجود ندارد. این بازداشت نادرست است.»
وکیل او روز سه شنبه گفت که بریر از یک اعتصاب غذای یک ماهه "ضعیف تر" شده است.
والنت افزود: «برای بنجامین بریر غیرقابل تحمل است که توسط رژیمی که یک شهروند فرانسوی را خودسرانه در بازداشت نگه می دارد تا از آن به عنوان ارز مبادله ای استفاده کند، گروگان مذاکرات باشد.»
اتهامات "دیپلماسی گروگان گیری".
بریر یکی از بیش از ده ها غربی است که در ایران نگهداری می شود و فعالانی که می گویند از هر جنایتی بی گناه هستند، به عنوان گروگان توصیف شده و به دستور سپاه پاسداران قدرتمند برای گرفتن امتیاز از غرب بازداشت شده اند.
شهروندان هر سه قدرت اروپایی درگیر در مذاکرات بر سر برنامه هسته ای ایران - انگلیس، فرانسه و آلمان - در میان خارجی ها هستند.
سازمانهای غیردولتی ایران را به دستگیری اتباع خارجی در زندانهای خود به عنوان نوعی «دیپلماسی گروگانگیری» متهم کردهاند، به این معنی که میتوان از آنها به عنوان ابزاری برای چانهزنی در مذاکرات با قدرتهای خارجی استفاده کرد. در سالهای اخیر ایران با کشورهایی از جمله فرانسه موافقت کرده است که گروگانها را مبادله کند.
فریبا عادله فرانسوی-ایرانی که در حال حاضر در حبس خانگی است، ابتدا در سال 2019 در ایران بازداشت و در ماه می 2020 به اتهام حمله به امنیت ملی به پنج سال زندان محکوم شد. زمانی که شریک فرانسوی وی رولان مارشال در سال ۲۰۱۹ به ایران سفر کرد، او نیز دستگیر و زندانی شد.
با این حال، مارشال در مارس 2020 و همزمان با آزادی مهندس ایرانی جلال روحاللهنژاد توسط فرانسه که ایالات متحده در تلاش بود به دلیل نقض تحریمهای آمریکا علیه ایران استرداد کند، آزاد شد.
(فرانسه 24 با خبرگزاری فرانسه)
[ad_2]
مقالات مشابه
- پلیس Arcadia, مرد متهم به مداخله برخوردهای جنسی با دانش آموزان
- 2 LA سرپرستان مصرانه از سازمان های پلیس به لرزش استفاده-از-نیروی سیاست
- کربن فعال کدام یک را باید استفاده کنم؟
- دانشمندان محوری به COVID-19 پژوهش و امید برای نتایج سریع برای مقابله با بیماری همه گیر
- 2 مرده از جمله مسلح; 4 زخمی در تیراندازی در خارج مرکز توزیع در شمال کالیفرنیا
- روش های متنوعی که با استفاده از آن میتوان ویباکس فورتنایت را تهیه نمود
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- CCP Coronavirus: کشورهای آسیایی نیروبخش برای موج دوم
- هر از آن هفت راز روشها را اعمال کنید. برای بهبود صفحه اصلی
- تحصیل در رومانی در سال 2023 شرکت رویزا